Jump to content

MaxFactor

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MaxFactor

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kuidas võimalik saada juurde massi?

    Söömisega ikka juurde. Olen nõus sinuga, miks siis üldse vastata. Siis tulebki foorumisse prahti mitte asjalikku juttu.
  2. Kuidas võimalik saada juurde massi?

    Ma olen naine. Ja sõber ise ei kirjuta siia, sest ta ei taha siia kontot teha. Küsin tema eest kuna ise tean mis teen. Ja asi pole selles, kes on teema algataja vaid asi on selles, et tahan teada kuidas massi juurde saada. Ja ta pole sellise mõtelmisega, et nüüd sööb chipse ja kohe annab juurde.See on lihtsalt äkki päritav, et on kõhna. Pidin pettuma selles lehes. Lihtsalt kui inimene on algaja siis umbes naerdakse näkku, kas siis teie pole olnud kunagi algajad? Olete kogu elu olnud jõusaalis ja trenni teinud inimesed. Igal inimesel on alguses raskusi kuna ei tea midagi. Olen loll , kui küsin kellegi eest siis olen. Lihtsalt arvasin, et kellegil on mõistus kodus ja arvasin, et siin on normaalsed inimesed, kes aitavad ja ei naera näkku, aga eksisin. Tõesti vabandan, et valesse kohta kirjutasin teema.
  3. Kuidas võimalik saada juurde massi?

    Ma ütleks siis nii, et ta pole laisk inimene. Lihtsalt tal on väga kiire ainevahetus. Ta võib süüa nii nii palju rasvaseid toite kui tahab aga sittagi ei aita.Ikka samasugune. Ta ei lähe paksuks. Olen lugenud, et massilisaja ka pidi aitama, eriti neid kellele on kiire ainevahetus? Tervisele see ohtlik ikka ei ole?
  4. naised jõusaalis

    Need kellest mina rääkisin olid algajad ja tulid rohkem lobisema ja mehi piiluma kui trenni tegema. Isiklikult käin jõusaalis ikka enda välimuse pärast. Endale teen selle kõik. Natuke ikka mõjub aga ise pead teadma , mida sa tahad endale teha, kas lihasmäge kätele või lihtsalt püsida vormis. Kas meie kuulsad kulturistid on siis vabal ajal väga mehelikud? Väikseid raskusi võib alati proovida.Ise treenin end veel õhtuti natuke hantliga kodus. See on 5 kg. Kui tahad näha kogu aeg hea välja siis üks kord kuus kätekõverdused ei aita eriti.
  5. Kuidas võimalik saada juurde massi?

    Ta käib kolm korda nädalas trennis.Tean, et suhkrus on. Sööb proteiini ka peale trenni.Ja tean ka et banaanis on palju süsivesikuid.
  6. Mul on tuttaval mure, tal oleks vaja massi juurde saada? Ning millistes toitudes on kõige rohkem süsivesikuid? Kindlasti on see teema enne ka olnud.Sel juhul väga vabandust.Loodan, et suudate aidata. Aitäh.
  7. Oma välimuse pärast ikka.Endal ju hea olla, kui oled vormis ja välimus on ok. Eks selles asjas loevad paljud asjad, ka naised kelle pärast end vormis hoida.Aga tore on kui inimesed tegelevad millegiga mitte ei passi teleka juures ja õlu pihus.Ehk siis tugitooli sportlased. Ikka sport ja õige toitumine ja tervis tuleb.
  8. naised jõusaalis

    Isiklikult arvan, et pole alguses mõtet võtta suuri raskuseid kuna ise just eile nägin kus tulid vist neiud esimest korda jõusaali ning panid kõige raskemad raskused kohe. Alustada väiksemast ja aina raskema peale vaikselt edasi liikuma. Kõik tuleb ajapikku. Peab olema kannatust, et vormi saada.
×