Jump to content

kristin

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristin

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    tallinn
  1. Kas oskad soovitada head kohta ja ka treenerit mäesuusatamisega alustamiseks Eestis (et mingi põhi alla saada)? Nii põhja-Eestis kui lõunas (kuutsemäe v pigem munakas?). Kui tead mõnda teist foorumit, kus selle kohta võibolla õigem küsida, siis anna ka teada:)
  2. need säärelihased!

    Kairito ja Eliise, mis on teie sääre ja reie ümbermõõdud? Kuidagi tuttav mure:)
  3. varasem artikkel

    Kas saan sellest artiklist õigesti aru, et nt peale body-pumpi aeroobse tegemine pole isegi kaalu/rasva kaotamise eesmärgil mõistlik tegu?
  4. Fitness-test

    Kas keegi on teinud PlanetSpordis pakutavat Fitness-testi? Kui usaldusväärsed tulemused olid? Ja mida huvitavat üldse teada saab?
  5. Roheline tee

    Rohelise tee osas päris palju huvitavaid arvamusi. Kuidas on aga suhtumine Mate teesse? Endale meeldivad mõlemad:)
  6. Toitumiskava

    Huvitav, kes neist kolmest võiks kõige rohkem kursis olla toitumis- ja treeningkavaga naiste jaoks? Või kes neist võiks viitsida sellega tegeleda. Tekkis ka huvi
  7. Hädas põlvedega

    Lp Herman! Kui sa juba nii otsekohene oled, siis ehk ütled välja ka selle tunnustatud spordiarsti nime.
  8. Hädas põlvedega

    Vägivaldur, tänud sulle nii põhjaliku vastuse eest. Sain lootust juurde:) Ma praegu valmis tegema midaiganes, et jälle normaalselt trenni saaks teha. Just hakkas kõik sujuma...
  9. Hädas põlvedega

    Põlvedega varemgi probleeme olnud (vigastused, vesi põlves), kükitades pidevalt ragin sees. Nüüd bodypumpis raskusi lisades läks aga asi päris hulluks. Raskused ei olnud suured, kuid ilmselgelt praegu enam trenni minna ei saa. Niisama liikudeski sageli põlved valusad. Kuulnud kahte seisukohta: 1) midagi teha niikuinii ei saa, tuleb lihtsalt koormust vältida 2) tuleb just lihaseid tugevdada ja pidevalt liigutada. Mida siis teha? On keegi põlvedega tõsiselt hädas olnud? Tahaks väga trenni minna...
  10. Fat Loss Symposium

    Lugesin artikleid sellest üritusest. Väga huvitavad. Tekkis ka üks rumal palve. Probleemsete reite korral (kõrge östrogeenitase vastavalt artiklile) peaks kõige rohkem olema abi jõuvastupidavustreeningust, mille käigus tekib palju laktaati. Palun kirjeldage jõuvastupidavustreeningut, mis on selle juures oluline (raskused, kordused, seeriad jmt)? Kas aeroobsed treeningud võib siis unustada, või on ikka mõtekas need kaks kombineerida?
  11. õige toitumine?

    Seda üritangi viimasel ajal teha. Aga millegipärast tundub mulle, et tihedam söömine kiirendab ainevahetust ning seetõttu läheb ka kõht kiiremini tühjaks. Lõppkokkuvõtteks võib juhtuda, et päeva lõpuks saab 4-5 väikse söögikorraga kokku söödud rohkem kui 3 söögikorraga. Aga eks ma ka alles mõni aeg tagasi alustasin sedasi. Trennipäevadel tuleb söögikordi vähem, sest reeglina praegu enne ja pärast trenni ei söö.
  12. õige toitumine?

    Milline on õige toitumine, kui tahan vähendada rasva kuid lihasmassi mitte suurendada?
  13. Rasva vähendamine lihasmassi suurendamata

    Tänud vastuse eest, shreku. Jooksmist ma ei salli aga rullitamine ja ujumine sobivad küll. 4-6 x nädalas pole just vähe, aga üritan. Millest iganes, aga ca kuu ajaga on mul õlavarre ümbermõõt kindlalt suurenenud (julgen arvata, et mitte rasva arvelt aga mine sa tea ka. Vähemalt ei paista sedamoodi:) ) Toitumine pärineb mul shapingu ajast (ei sööda enne ja peale trenni), mis suht vastupidine siinsetele soovitustele. Aga süües peale trenni kohe tunnen kuidas paisun (või kujutan lihtsalt ette). Enne kui kindlaid soovitusi pole, ei hakkaks muudatusega ka riskima.
  14. Kui soovin vähendada rasva, ilma et lihas suureneks ning ümbermõõdud kasvaks, siis milline oleks õige toitumine ja treening? Hetkel BodyPump 3 korda nädalas.
×