Jump to content

b12

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

b12

  • Tase
    Algaja
  1. kas nii on kasulik

    miks nõnda palju harjutusi ja seeriaid rinnale??? kui olex nii, et mida rohkem harjutusi teeme, seda tugevamad ja suuremad oleme, siis olex ka jõusaalis lihakehi tunduvalt rohkem. olgu siis öeldud, et treening ilma taastumiseta on tühikargamine ja ei suuda kuidagi uskuda, et sellisest koormusest ilma steroiditeta taastud. tee parem rinda ühel päeval nädalas; 1. kuu tee horisontaalsel pingil surumist, rööbaspuud ja kaldpingil lendamine; 2. kuu tee kaldpingil surumine, horisontaalpingil lendamine ja pollover. maksimaalselt 8 seeriat rinnale, kui suudad igast maksimumi välja pigistada, siis piisab ka 6-st. jõudu!
  2. Optimaalne pulss

    seda teist varianti kuulen esmakordselt:(. küll aga olen rohkelt kuulnud esimesest variandist, ehk siis 220-vanus*0.65(sobivaim rasvapõletusex). kui sa muidugi seda esimese variandi all mõtlesid.?
  3. rinnalt surumine ei lähe edasi

    kui teised asjad arenevad, siis võib-olla on probleem selles, et teised lihased on sinu rinnalt surumise tulemusest maha jäänud. tee siis just neid asju, mis arenevad ja võta selle arvelt mõni rinnalt surumise seeria vähemax - ise leian, et üle kahe seeria on suht mõttetu, kui mõlemad seeriad maksimaalselt pingutad. samas on kõik individuaalne - mis sobib minule, ei pruugi parim olla sinule. Jõudu ja nuppu sulle!
  4. rinnalt surumine ei lähe edasi

    peapõhjus, miks areng seisma jääb, on ületreening. arenguks on vajalikud kolm faktorit - treening, toitumine ja puhkus. kui arengut ei toim, siis on ühega neist mingi probleem. proovi süüa võimalikult korralikult, saada piisavalt und ning olla treeninguga mõõdukas - parem treenida vähem, kui rohkem. mul endal oli sama probleem - areng jäi pooleks aastax täielikult seisma, kuigi treenisin võimasalt ja regulaarselt. alles siis, kui hakkasin vähem treenima (vähem seeriaid, kuid intensiivsemalt), hakkas jõud ja mass jälle kasvama. samas on oluline ka varieerida treeninguid - teha treeningtsükleid, kuid see on juba pikem jutt.
  5. kiirus

    tegelikult on vastupidi - valged lihaskiud annavad absoluutjõu ning punased vastupidavuse. Kiiruslikuks jõuks kasutatakse nii valgeid kui ka punaseid kiude - olenevalt pingutuse pikkusest ja maksimaalsusest.
  6. rasvapõletus saalis

    rasvapõletamise juures on primaarne toitumine. Loomulikult ei saa ka ilma treeninguta, kuid oluline on mitte üle treenida. Kilejuttudesse isiklikult usku pole - rasv põleb ju kehalt ühtleselt vastavale sellele, kuidas sööd ja treenid.
  7. Kui anorektikud soovivad kondikubudeks saada, siis kulturistid seavad eesmärgiks rasva kaotamise juures lihasmassi säilitamise. See aga eeldab dieedi maksimaalset tervislikkust - piisavas koguses toitaineid ja mikroelemente. Samas võib ka see muutuda hulluseks - mida väiksemaks läheb rasvaprotsent, seda suuremaks lähevad soovid. Lahendus - elus ei tohi olla perfektsionist. Sageli tuleb rahulduda sellega, mida oled saavutanud. Dieedi ajal PEAB vähemalt ühel nädalapäeval libama endale 2-3 einet toiduga, mida kõige rohkem ihaldad. Nii ei keera sa oma ajusid liiga krussi ning rasketel dieedipäevadel on sul midagi, mille poole vaadata. Veepäevad unusta kindlasti ära - tervislikkusest on asi kauge. Võib-olla on nad tervislikud nendele, kes end igal õhtul kurguni täis õgivad, kuid mitte kindlasti normaalselt toituvale ning trenni tegevale inimesele.
  8. vesi vs kulturism

    Vee kehast väljaviimine ei ole eriti hea mõte. Keha vajab vett - ilma selleta protsessid ei toimi. Kui sa kogu aeg dehüdreerunud oled, siis lisaks lihastele närbub ka su tervis ning aju.
  9. vedeliku tarbimine pärast trenni

    Vastupidi - vett pead jooma kogu aeg ja palju. Pärast intensiivset treeningut on vedelikk aga kohustuslik, kuna mitmesugused protsessid toimuvad kiiremini kui muidu.
  10. Tippvorm?

    Mina alustasin dieeti jaanuari lõpus ning ei ole veel kaugeltki seal, kus tahaksn olla. Vähemalt 2 kuud läheb veel.
  11. koolitus

    Täiendkoolitus tähendab mida? Kas seda, et sul on juba I või II kategooria olemas.
  12. Raskused

    Kui sm Kohalama sõtt räägib, siis peab ta küll ilge keemik olema. Rõhutan sõna ilge, sest harilike kuuridega sellist jõu juurdekasvu ei saavuta.
  13. lihaste arengu kiirus?

    See on super, kui muidugi steroididest puhas poiss oled. Aga võid kindel olla, et selline areng kaua niimoodi ei jätku. Kui jätkuks, siis teexid mõne aasta pärast otile tuule alla.
  14. rasvapõletajad

    Tänan komplimendi eest. antud juttu mõtlesin siiski tõsiselt. Tavaharjutajal pole nõnda palju lihasmassi, et seda lubada selle kadu. Vaid kulturistid kasvatavad end off-seasonil nõnda suureks, et võivad arvestada teatava massi kaoga. Tead, mis on RMR(resting metabolic rate)? See on puhkamisaja ainevahetus. See moodustab kogu kalorikaost ca 80%, treening seega vaid ca 20%. Kui selle 20%-ga kaotame lihast, siis vähendame seda 80%-st energiavajadust, muutes sellega edasise kaalukaotuse raskemaks.
  15. rasvapõletajad

    Aeroobne hommikul tühja kõhuga unusta küll ära. Tühja kõhuga treenides kaotad tõepoolest palju rasva, kuid ka lihast. Tavaharjutaja ei saa endale lubada lihase kaotust, sest tal seda niigi vähe. Lihasmass on ainevahetuse mootor - mida rohkem lihasmassi, seda kiirem ainevahetus. Lihasmassi kaotus aeglustab ainevahetust, muutes edasise kaalulangetamise raskemaks. Ole lihtaslt aktiivne liigu palju, käi jne.
×