Jump to content

spirit

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

spirit

  • Tase
    Algaja
  1. Kiivikas ja Kalmus

    http://www.kroonika.ee/index.aw?section=41653
  2. millist valku?

    Arvo189, kui sa nii võrdled, siis eeldan et oled proovinud ikka nt tai kane tooteid ka? ja kui mitu grammi see 85eek pakk on siis? sest minu jaoks jäävad kõik need lemonid jt valgud hinna tõttu kättesaamatuks
  3. millega kreatiini

    süsivesikud pidid soodustama kreatiini imendumist, seega nt glükoosi/dextroosiga koos tuleks võtta
  4. topingutest

    seega sa arvad et seda testi on siis kerge võltsida? ja kas teisi peale tema ka testiti? millised tulemused? ma ikka uskusin et k6ik t2navused v6istlejad on puhtad, kuna see kontrollijutt ja kõik...
  5. Lgp.spordihuvilised!

    selline kysimus: mida see ala (fitness) endast õieti kujutab siis? mis on eesmärgid ja kuidas võistluseid hinnatakse?
  6. > Rinnalt surumine <

    hmm ok. kas triitsepsile tuleb ka siis kerge päev ikka kerge? mudu ei taastu vist jah?
  7. > Rinnalt surumine <

    hmm, noh ma eeldasin et 6 on kordused ja seeriaid siis raskel päeval 1. nädalal 2 kõigest.
  8. > Rinnalt surumine <

    kysin veel: (kysija suu pihta ei lööda ) sain aru, et kerge päev peab olema kerge. kas see tähendab ka et raske päev peab olema siis ikkagi alati raske? näiteks 1. nädal ja 2. nädal kui on seeriaid vähe ja kordusi nagunii vähe, siis selle arvelt teen rohkem muid harjutusi?
  9. > Rinnalt surumine <

    esiteks suur tänu! aga äkki viitsid siis natuke selgitada triitsepsi harjutusi ka? jääb nii nagu ikka (massi kava) või siin ka kerge päev ja raske päev ning väike korduste arv? ja olen ma õieti aru saanud et 6 ja alla kordust on parim maks. jõule ning 8-12 massile?
  10. > Rinnalt surumine <

    ok, rind v6iks t6esti olla prioriteet. j22b kysimus: kuidas teised rinna harjutused teha? iga n2dal samamoodi seeriad/kordused? nt kaldpinnal surumist 3x8-12 nagu standardne ja siis veel nt kaldpinnal lendamist v6i neg surumist tavalisete seeriatega?
  11. > Rinnalt surumine <

    tänud. jääb ainult kysimus, et kuidas teha koos selga ja bic? seljale teen üks nädal jõutõmmet, teine nädal seda ei tee kuna jalale on siis kykk. ja siis teen lõuatõmbeid/plokiga allatõmbeid kitsalt/laialt. pärast seda on käed kanged (eriti käsivars, mitte nii väga bic. ise) ning ei saa teha harjutusi hästi. kuidas seda korraldada siis?
  12. Uus maailmarekord lamades surumises

    kohe jube palju on see ju kust kuulsid? nime või midagi ei tea, et saaks netist nt otsida?
  13. > Rinnalt surumine <

    tänud kava eest. tahaks proovida seda kyll kuid kas see sobib ka algajale, kes natuke yle 1a teinud jõusaali? tahaks just rinnalt surumise maksimumi edasi viia. praegu see eriti ei taha õnnestuda samas tahaks massi ka lisada, mitte ainult jõudu (kaalu tuleb praegu ilusti, teistes asjades peale rinna ka jõudu). ok, igatahes probleem tuleb kava jaotusega. praegu on treenerite määratud: 1. rind, bic 2. jalg, õlg 3. selg, tric. Kõik peale rinna on korras. käin 3x nädalas, aga võib hakata ka 4. kui ma tahaks võtta nyyd tolle rinnakava kus on 2x nädalas rind+samal päeval tric ja õlg, kuidas siis teised lihasgrupid paigutada?
  14. Kaerahelbepudru mikros?

    kysisin selle muna asja kohta yhelt mikrobioloogilt: praadimisel siis valgud denatureeruvad teatavasti, kuid ära ei kao. ning denatureerunud valgud pidid olema ensüümidele, mis neid kehaomaseks muudavad, sama hästi töödeldavad. järelikult organismi jaoks valgusisaldus munas praadimisel ei vähene (vähemalt mitte märkimisväärselt)
  15. Alakaal - abi?!

    9. klassis terviseõpetuses sai vist õpitud yletreeningu tunnused: 1. tunne et sa ei taha trenni teha, trenn tundub kohustusena jne. 2. yleyldine jõuetustunne pikemat aega 3. käte värisemine (rohkem võrreldes normaalsega) või lihaste tõmblemine trennivälisel ajal. aga muidu kuskil webil kirjtas et sinu suguse kehatyybiga inimesed peaksid kõvasti rõhku panema ikka laiahaardelistele (? ) harjutustele. noh kykk, jõutõmme ja rinnalt surumine ma mõtlen =P sellistele asjadele nagu näiteks trapetsile harjutused ei tasu algul kyll aega kulutada. eks targemad kommenteerivad =) ja siis see ka et söö rohkem, sul pole tõenäoliselt karta et rasva hakkaks kuhugi kogunema (kiire ainevahetus). igaks juhuks võid ju nt kõhu pealt jälgida seda ka, sinna ladestub rasv 1.sena
×