Jump to content

skip2me

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skip2me

  • Tase
    Algaja
  1. Kõht on ette kasvanud.

    pole ta midagi kasvanud, vaid sa ise kasvatanud... ja millest ta sul nii suur on, kui seal pekki ei ole? lihtsalt välja veninud? kui nii siis alusta kõhulihaste treeninguga... pinguta lõdvad rihmad jälle pingule nö!
  2. BÄTMAN & ROBIN! Linnakohal oma hommikust patrulli tegemas;)
  3. Eeskuju noortele!!!

    silikoon rinnad on kaa rohkem pingul kui need pehmed õli täis kumerused....väga nilbe
  4. RevalSport

    pole ma veel näind et ykski naisterahvas oleks olnud mehel abiks kangi taga turvamas vähemalt selliseid naised kyll mitte keda eelmainitu eeldatavasti oma partnerina näha tahaks:D aga NII PALJU KUI ON INIMESI ON KA MAITSEID!!!! igaüks leiab selle enda;) edu sulle
  5. Minuarust ikka VÄÄÄGA haige jõusaalist midagi varastada midagi peab ikka püha ka olema , samahea kui läheksin kirikusse vargile ! ma käin siis pea iga päev nagu kirikus ju!
  6. RevalSport

    Usu mind, kui teed korralikult trenni ja oled tihe kylaline, tunned varsti juba pea kõiki saalikülastajaid nimepidi ja naistest tuttavaid tekib rohkem kui kyll;) nii et pole seda partnerlust niivõrd vajagi;) kyll see su oma tagamõte leiab ka ilma selleta tulemuse:) aga jõudu!
  7. Kas tasub proovida seda massilisajat?

    kõige pealt tekib kohe muidugi kysimus kui kaugel sa oma treeninguga oled/kaua teinud oled? sest levinum viga on see et arvatakse kui eismest korda jõusaali tullakse siis peab ka kohe metsikuid toidulisandeid sööma hakkama... valgusheik oleks muidu väga hea, seda eriti juhul kui päevane toitumiskava väga eeskujulik ei ole.... isiklik arvamus on et kõik cell tech'i tooted on liigagi kõrge hinnaga ja nad on oma reklaami ja promoga ennast nii yles hype'inud et tulemus sellele lõpuks kahjuks ei vatsa, siinkohal ei ytle et tegemist halva tootega oleks, vaid et ei tasu niipalju lugeda neid jutte ja loota et woilaa, kui ostad selle toote oled varsti kohe suur, pidev rauaväntsutamine ja paljud muud tegurid millest võid siit foorumist söögi alla ja söögi peale lugeda...on need mis annavad tulemusi;)
  8. treeningjärgne lihasvalu/pinge

    aeroobset võib ikka
  9. mis lihaseid treenib ...

    jah see ikka kõhule
  10. Oleks nõu tarvis !

    imelik jah et sa oma sõbra huvidest ja asjadest mida ta tahab arnedada nii detailselt tead:D
  11. On see võimalik?

    äki oli just joonud ja suitsetanud enne, ajas sassi midagi:D ei kõik on võimalik:D
  12. VENITUS!!! No tule appi

    Mul on üks sõber kes tegutseb nagu paljud teisedki tegelikult, nimelt ta ei venita enne kõvat füüsilist trenni ega arva suurt ka peale trenni venitamisest!!! Üritasin talle selgitada venituse tähtsusest (millest võivad kõik huvitundjad ise ka alugeda allolevalt lingilt)kuid tema arvab et piisab vaid ergomeetrist, et sellega venitab kõik vajalikud lihased ära. Aga mis üldsus arvab üldse sellistest meestest kes satuvad saali raskusi rebima nii et ostaesine alles kuiv ja lahkuvad peale harjutuste lõppemist sama targalt, ilma et oma liigeste ja lihaste eest hoolt kannaks????? http://www.salutaris.ee/www?id=287
  13. Viin

    lugesin nats aega tagasi et vend vähk on joonud pisti viina vms terves oma elus, hmm...paneb mõtlema kui suur isiksus peab ikka olema et kordki elus pole õnnestunud end purju juua..... imetlusväärne... korralikud vanemad olid vist... aga ärge jooge jah, alko paha!
  14. teeeere

    eks ta tõsi ole et tees ole kaa oma hulk ergutavaid aineid, kofeiini st. et mingi väikese turgutuse ta trennis annab! Head teed!
×