Jump to content

Snake

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Snake

  • Tase
    Algaja
  1. Nordic Open 2009

    Nüüd peaks nägema http://nagi.ee/photos/AHitler/13171179/in-set/235239/
  2. Nordic Open 2009

    Väike ülevaade viimasest Nordic Open 2009 võistlusest. http://nagi.ee/photos/AHitler/13171179/
  3. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    Toitumiskava koostamisel võid abiks võtta kas veregrupidieedi nõuandeid või siis kaalujälgijate soovitusi ja siit võid ka vaadata http://www.fiile.ee/
  4. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    Kui sa minu postitus veelkord loeksid , saaksid aru , et minu soovitus polnud saata teemaalgataja saali kükkima . Ma mainisin , et kükk on parim pepu ja jala TRIMMIJA . Minu soovitus oli üldine treening jõusaalis + aeroobne , kuna Ta mainis ise , et teab oma ebaõigest toitumisest siis ei hakanud seda mainima. Ja jalad ei lähe midagi nii palju suuremaks , kui õigesti ja õigete kaaludega kükki teha . Kui vormis ja trimmis keha meeldib , siis mina küll ainult aeroobset ei soovita teha . Selge see , et kõige tähtsam on toitumine .
  5. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    1. Pea igast teemast (mis seotud toitumise ja/või treeninguga ) võib lugeda , kuidas ja mida keegi sööb , joob ja kuidas trenni teeb . No vahest on küll tunne , et see kõik on nagu "raketiteadus" . Ja kuidas toitumisest ja treenimisest kirjutatakse , nagu raamatust maha kirjutatud. See peaks ju näitama , et olete kõik siin asjatundjad . Miks siis enda teadmista avaldamine asendatakse sellega "telli ...kava". 2. Mina ei ole mitte millegi vastane . Vastata saab ka üldiselt a´la treenida võiksid nii ja nii... ja kindlasti toituda võiksid nii ja nii ... ja kui ei ole abi ja/või ei oska ja võimalust on telli ...kava . Aga siin esimese asjana soovitakse kohe tellida kava . 3. Ma ei olegi väitnud , et kõik peab olema tasuta aga see summa on mõne jaoks liiga kallis. Ja foorumi spetsialistid oskavad ka üldiselt nõu anda , ma arvan vähemalt nii . 4. See mida mina siin teen , pole nagu teiste asi . Ega ma siin nende kavade pärast käi . 5. Ega ma siis seda ei mõelnud , et need soovitajad raha teenivad . Need kavad on teatud tegelaste(nimesid ei nimeta) poolt välja töötatud , et nii öelda "rumalakesed"(mitte halvustavalt) neid telliksid . Mina ütleks seda , kui ei viitsi üldist soovitust jagada siis pole ju vaja 10 vastus "telli ...kava " . See kes seda lehte külastab näeb ju isegi avalehelt , et on selline võimalus .
  6. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    Aga milleks siis on "Küsi Teadjatelt " foorum , kui isegi küsida ei tohi ??? Ja teemaalgataja probleem polnud mitte toitumises vaid treeningkavas. Kuna mitte ühelgi inimesel ei ole ühesugust (on sarnased) probleemi , ei saa ta teha nii nagu seda teevad teised . Aga võibolla igaüks ei oskagi endale ise mingit kava kokku panna . No nii palju kui mina siin lugenud olen , ongi ainult üks ja ühene soovitus algajaile "telli kava "
  7. venitus seeriate vahel

    Harjutuste vahepeal venitan vastavalt vajadusele ja põhjalik venitus on peale treeningut . Mina teen kõike vastavalt tunnetusele , kui tunnen et lihased vajavad venitust siis venitan ja kui tunnen , et vaja natuke liigeseid "ragistada " siis seda ka teen .
  8. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    Ei saa aru teis vastajates , siin foorumis kõik ju nii "targad" igal pool muidu targutate ja kiitlete aga kui keegi konkreetselt abi palub siis esimene asi on telli aga toitumiskava ja telli aga treeningkava . Ma saan aru küll miks neid kavasid siin soovitatakse , et meeletult raha teenida . See hind on ajuvaba mis selle paberilipaka eest välja peab käima ja kas sellest ka abi on , seda ei tea ju keegi. Ma saan sellest aru kui treeneriga näost näkku rääkida ja siis soovitab spetsiaalselt sulle kuidas trenni teha ja õigesti toituda. Aga teemaalgatajale , saan aru , et tahad liigsest rasvast lahti saada . Aga küsimus , kas sind häirivad need lihased mis treenimisega tulid? See on rumal jutt , et jõusaalis treenimisega lihas kasvab aga pekk ei kao kuhugile . Mida tugevamad lihased seda paremini rasv põleb ja samas põleb rasv ka lihaste vahelt . Mina soovitaksin sul jõusaalis treenida kõiki lihasgruppe aga suuremat rõhku panna alumisele osale . Kõige parem harjutus jalgade ja tuhara trimmimiseks on kükk . Kindlasti peaksid peale jõutreeningut veel minimaalselt 40 min. aeroobset tegema ja kindlasti venitused . Kusjuures treenides muutub ka nahk elastsemaks ja tõmbub tasapisi tagasi.
  9. selgroog kõver ja seljanärv tuim

    Ära sa nüüd kohe jõusaali selga treenima mine , kui selgroolülid paigast ära siis lihastreeninguga treenid ka lihased valesse asendisse. Kõigepealt mine käi kiropraktiku http://kiropraktika.ee/teenused.php juures ära , las vaatab selgroo üle ja paneb selle paika ja alles siis mine ja hakka jõusaalis treenima. Paljud valud ja hädad (k.a.peavalud) võivad olla seotud sellega , et selg on paigast ära ja mõni närv kusagil lülivahel ja seega hakkavad ka lihased valesti arenema . Ise olen paljudest probleemidest tänu kiropraktikule abi saanud .
×