Jump to content

JaanL

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

JaanL

  • Tase
    Algaja
  1. Earl Boykins surub 140 kilo?

    Mugsy Bogues (kellel pikkust 160 ja kaal 62kg) pidi väidetavalt 300p=135 kg suruma. Asi võib-olla selles, et kuna tegemist on lühikeste inimestega, siis on neil ka lihtsam suruda 2 korda rohkem oma kehakaalust, kui nende 2m pikkadel kolleegidel. NBA meestele tehakse muidugi hästi süüa ja sellepärast ei takista ka 2m pikkus suruda 200kg. Aga jah, üldjuhul olen täheldanud, et lühematel meestel on paremad Wilksi punktid. Ilusat aasta lõppu!!!
  2. hüppe treening programm

    Selle kohta võib paar sõna argonaut rääkida...otsige streetball.ee st. Seal on pikemalt seda räägitud tema poolt.
  3. Sojatoodete tarbimine oleks üks alternatiiv. Eelised on: * Sojatooted on kolesteroolivabad ja aitavad langetada kolesteroolitaset veres. * Tänapäeva uuringud on kinnitanud soja toimet eesnäärmevähi ärahoidmisel. * Sojapiimatooted on laktoosivabad ja sobivad seepärast nautimiseks kõigile. * Üleminekueas naistel leevendab soja taimne östrogeen kuumahooge ja teisi menopausiga kaasnevaid klimakteerilisi vaevusi. * Sojatoodetes on tervislik rasvasisaldus ja sisaldub vähe süsivesikuid. * Väärtusliku taimse toiduna ei koorma soja organismi. * Soja tasakaalustab veresuhkru taset. * Aitab vältida kõrget vererõhku ja veresoonte lupjumist. Puudused: suhteliselt kõrgem hind, maitse pole kõige parem, maitse asi muidugi . Sojapiim jääb lehmapiimale alla, kuna viimasest saab inimene kaltsiumi ja D-vitamiini paremini kätte.
  4. Pärast pikka haigust...

    Minu arvates pead sa trenni tegema vastavalt oma enesetundele+arsti soovitustele. Ilmselt oleks mõislikum järg-järguline koormuse suurendamine. Ise võtsin haiglas olles 2 nädalaga 15 kilo alla(süüa polnud eriti võimalik, kui siis väiksestes kogustes). 3-4 nädala jooksul kaal tõusis endisele tasemele. Sul läheb ilmselt kauem aega. Mingi aja jooksul peaks kõik normaliseeruma. Kindlasti peaksid arsti käest nõu küsima, mina avaldasin lihtsalt oma arvamuse. Küll kõik saab korda!!!
  5. Pikkus!

    Ma arvan et kui sa oled 17 ja 188cm siis vaevalt et sa 195cm pikkuseks kasvad, minu tutvusringkonnas on enamus mehi oma kasvu lõpetanud 16-17 aastaselt. Hiljem lisandusid vb mõned cm.
  6. valkude kvaliteet

    Miks mitte siis valku tarbida piima asemel? 900g valku saab umbes 300-350 krooniga 30g vastavalt 10-12krooni
  7. korvpallur jõusaalis ?!

    Ilusad rinnalihased ei paranda korvpallimängu, tugevad rinnalihased parandavad. Lombi tagant näiteks- Bryant(tagamängija) surub 150kg, Ben Wallace(tsenter) 200kg Niisama ilu pärast nad vist ei tee!!!
  8. Probleem

    Oleneb mis meestega koos treenid, Selliseid hakkaks juba kartma.....http://www.youtube.com/watch?v=nIHLcxEA55Q
  9. Sa oled vales foorumis!!! Ehk leiad siit abi....http://www.kanep.info/foorum/index.php
  10. Haapsalu

    Tere Ehk vaataks KLUBIDE all olevat infot, Haapsalu on selles reas esimene!!!
  11. Kalev/Cramo James Williams

    Williams on korvpalluri kohta ikkagi väga tugev, mõttetu oleks veel suuremaid lihaseid nõuda. Eesti omade kohta ütleks niipalju, et enamusel jäid noorpõlve jõusaalitrennid ära (alates vanusest 15-20). Nüüd on juba hilja olulisi muutusi teha, sest 2 trenni päevas nõuavad oma energia. Varem tuleks eesmärgid paika panna!!!
×