Jump to content

girl20

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

girl20

  • Tase
    Algaja
  1. kas see on põlvede ülekoormus???

    vatused teie küsimustele: Jah ma teen alati korraliku venituse peale igat treeningut ja ma söön ka glükoosamiini
  2. kas see on põlvede ülekoormus???

    kas ma siis peaksin lihtsalt treenima väiksemate raskustega või ei tohiks iga kord teha aeroobset jalgrattal ja jooksmist???
  3. teen nimelt trenni 3x nädalas(5kg hantlitega suurematele lihasgruppidele ca 45 minutit....ja igas trennis kindlasti teen ka velotrenazööril või jooksmist ca 25 minutit)....olen täheldanud ,et viimasel ajal kuidagi põlved mitte ei valuta aga on kuidagi kanged... kükke ja väljaasteid teha eriti ei taha ,sest kohe tunnen , et põlvedel selline kange ja ebameeldiv tunne... äkki oskab keegi öelda, kas tegemist on põlvede ülekoormusega või lihtsalt on see normaalne ,et regulaarselt treenides põlves selline kangus... Ja kui peangi minema asjakohase spetsialisti jutule , kas siis peaksin trenni kuni spetsialisti juurde minemiseni täiesti ära jätma või võin siiski mingisugust trenni teha...??? tänud Teile, kes Te vastate viitsite...
  4. tihti tuleks süüa???

    ühesõnaga on 2 tundi natuke lühike aeg....
  5. Küsiks teadjamatelt nõu??? Küsimus siis selline, et kui tihti peaks üldse sööma...???Kas oleks normaalne söömine nii:???( treeningpäeval: 10.00 hommikusöök 12.00 vahepala 14.00 lõunasöök 16.00 trenn 1h 17.00 õhtusöök 20.00 enne und veel väike vahepala puhkepäeval: 10.00 hommikusöök 12.00 vagepala 14.00 lõunasöök 16.00 vahepala 18.00 õhtusöök 20.00 vahepala ega sellest pole hullu kui üks päev õhtusöök tund aega varem on??Sest öeldakse ju, et keha harjub söögiaegadega ära ja vastavalt sellele ei teki vahepeal soovi midagi näksida jne. Või peaksin söögikordade vahesid hoopiski pikendama??? Lihtsalt olen kuulnud erinevaid arvamusi.Ühed ütlevad, et süüa iga kahe tunni tagant, siis ei teki nälja tunned, teised aga et see liiga pikk aeg, et vahed peaks olema vähemalt 3-4 tundi.Ei tea kumb siis õige on?? tänud vastajatele
  6. tihti tuleks süüa???

    kahe tunnine vahe sobib mulle muidu hästi...kõht ei lähe liiga tühjaks ja ei teki näksimise vajadust
  7. tihti tuleks süüa???

    20.00 ongi mu viimane söömine.....magama lähen kusagil kell 00.00. Söön üldiselt kõike aga ikka normaalsetes kogustes ja kaloraas on ka paigas.Õhtuti ei söö süsivesikute rikast toitu, väljaarvatud peale treeningut.
  8. tihti tuleks süüa???

    Küsimis siis selline, et kui tihti peaks üldse sööma...???Kas oleks normaalne söömine nii:???( treeningpäeval: 10.00 hommikusöök 12.00 vahepala 14.00 lõunasöök 16.00 trenn 1h 17.00 õhtusöök 20.00 enne und veel väike vahepala puhkepäeval: 10.00 hommikusöök 12.00 vagepala 14.00 lõunasöök 16.00 vahepala 18.00 õhtusöök 20.00 vahepala ega sellest pole hullu kui üks päev õhtusöök tund aega varem on??Sest öeldakse ju, et keha harjub söögiaegadega ära ja vastavalt sellele ei teki vahepeal soovi midagi näksida jne. Kui tihti Teie üldse sööte ja mitu korda päevas?Ja kas see erineb kui on treeningpäv või puhkepäev???
  9. Tahaksin soetada endale jooksulinti ja sooviks teada, äkki keegi teab ,palju see maksta võib?
  10. põlved naksuvad

    tegelikult ega mul selle naksumisega valu ei kaasne, lihtsalt naksuvad....häirib lihtsalt
  11. põlved naksuvad

    põlved on juba väga ammusest ajast( juba enne kooli) naksunud ja ei teagi milles nagu asi võib olla kas kaltsiumi puudus vms??Enne see mind nagu ei häirinudki aga nüüd kui olen tegelenud mõnda aega jooksmisega ja nüüd teen kodus trenni(hantlitega kätele, kõhulihased jne :kõikidele lihasgruppidele), siis trenni tehes luud naksuvad(eriti just põlved) ja see häirib! Lootsingi, et äkki on kellelgil sama mure olnud ja mida selle puhul siis ette on võetud ja kas on asi üldse nii tühine või äkki midagi tõsisemat??
  12. hakkas huvitama selline asi nagu "kepikõnd" ja olekski soovi endale osta kepikõnniks vajalikud kepid(ei teagi kuidas neid tegelikult nimetatakse).Et soovikski teada, kui palju need umbes maksta võivad ja kust neid osta saab??? kas kepikõnni jaoks on ka mingisugune tehnika oluline või lihtsalt lähen ja hakkan aga kõndima???
  13. kuidas siis ikkagi õige...???

    tänud soovituste eest........
  14. Kuidas on siis ikkagi õige?Tean, et süsivesikuid ei soovitata õhtul süüa aga samas peale trenni just soovitatakse.Ma teen just õhtu poole trenni (17.00-18.00), kas ma siis ei tohi üldse peale trenni süüa või?samas keha vajab ju peale trenni taastamist toidu näol. Aidake!!!!
  15. kas 1,5 l piisab?

    Kas 1, 5 liitrist vett pävas juua on piisav, et olla hea vormis ja tagada organismile vajalik vee kogus?
×