Jump to content

chinski

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

chinski

  • Tase
    Algaja
  1. Kodune treeningkava

    1 päev- rind, biitseps, kõht Rind: Jalad kõrgemal, kätekõverduste tegemine 3 x max Plaksuga kätekõverduste tegemine 3 x max Pullover sangpommiga 3 x 10-12 Biitseps: 16 kg sangpommiga käte kõverdamine 3 x 10-12 Tavaline hantlite tõstmine (10 kg-sed) 3 x max Kõht: Kombineeritud jalgade ning kere tõsted 3x25 Tavaline kõhulihas 3x25 Jalgade tõsted 3x25 2 päev- selg, õlg, triitseps Selg: Ettekallutatult kõrvale tõmbed 16 kg sangpommiga 3 x 10-12 ?? Alaselg: ?? Õlg: Hantlitega lendamine ettekummardatult (harjutus õla tagaosale) 3 x 10-12 Istudes kõrvale lendamine (õla keskosale) 3 x 10-12 Käte sirutamine 2 x max Triitseps: Sangpommi 16 kg lükkamine õlalt sirge käeni 3 x 10-12 Sangpommi 32 kg kõhu vastu tõmbamine 3 x max 3 Päev: Säär, reis, käsivars, kõht Säär: Päkkade tõusud trepil 6 x 10-12 ? Reis: Etteaste kükk käsikutega 3 x 10-12 Käärkükk käsikutega 3 x 10-12 Käsivars: Hantlite tõstmine randmetega pealthaardes 3 x 10-12 ? Hantlite tõstmine randmetega althaardes 3 x 10-12 ? Kõht: Kombineeritud jalgade ning kere tõsted 3x25 Tavaline kõhulihas 3x25 Jalgade tõsted 3x25 Ise tulin sellisega välja, küsimärkide juures vajaksin abi ja üldse..kõlbab?
  2. Kodune treeningkava

    10 kg on mulle täiesti paras. Talvel tegin jõusaalis 12kg-stega, nüüd natuke väetim jälle. Kuid jah, reuleeritavad on nad.
  3. Kodune treeningkava

    Sarnaseid teemasid on küll mitmeid, kuid koduse treeningu puhul on iga kord tegu erineva juhtumiga, sest eks varustus ole ju kõigil teine. Plaan siis hakata kodus trenni tegema. Kuid, et ma viilima ei hakkaks, oleks hea endale treeningkava koostada. Selleks palun, teie, targemate abi. Olemasolevad raskused: 2X 10 hantlid, 16-kg sangpomm, 32-kg sangpomm. Vaid õlgade jaoks on mul kava olemas http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=1852 Eelnevalt on jõusaalis käidud ikka, pikkust 176 cm, kaalu 79 kg. ..tänud
  4. Huvitav fenomen- surun rinnatrenažööril 90 kg vaevata, aga tavalisel rinnapingil läheb 75 veeri-veeri ülesse. Milles asi? Kas trenažöör ja pink ei peaks mitte ühesuguse raskusastmega olema? Tehnikat mul pole loomulikult ollagi, aga ehk mõni targem oskaks seletada, milles võib asi olla ja kuidas ma saaksin pingilt samuti suuremaid raskuseid suruda? -ette tänades
  5. Siin on üks paljudest kreemidest ( http://www.avon.ee/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=69 ), geelidest, mis lubavad rasvu põletada ja kõhupiirkonna väiksemaks teha. Kas sellelaadseid tooteid võib usaldada või on see järjekordne trikk, kuidas pakusdelt pakse rahakotte natuke õhemaks teha? Ette tänades.
  6. Elektrilised keha stimulaatorid

    Tänud teile infomatsiooni ning ka minu enesetunde paranemise eest. .) Arvasin isegi analoogselt, aga eks peab teadjamatelt üle küsima.
  7. Kas elektrilised keha stimulaatorid ale. "butterfly ABS" ja teised kahjustavad tevist ka? Kas mõjuvad? Jube on vaadata, kuidas mingid laiskvorstid saavad 390 krooni eest treenitud keha, samas kui minul läheb kuu jõusaalis juba rohkem maksma. Ning kui need vahendid nii tõhusad siis on, miks ei kasuta neid kõik kulturistid?
  8. Kann

    See on sama, mis harjutusepangas olev kannitreening, eks?
  9. Kann

    Veider küsimus, kuid otsing ei andnud tulemusi. Mis erinevaid võimalusi on kanni aka. tuhara, pepu treenilisel jõusaalis ning kodustes tingimustes?
  10. Nõu algajale

    Foorumis on küll kümneid ja sadu selletaolisi teemasid, aga mitte ühtki konkreetset, mis võiks mind aidata. Olen 16, noormees. Jõusaalis ka natuke käinud. Eesmärk: Suveks vormi saada, kergelt lihasesse, mitte hakkata atleediks. Lihased võiksid aga olla mitte papist ja täispuhutud nagu mõne toidulisandi või asjaga äkki tulevad, vaid et kui ma paki krõpse söön või ei viitsi nädalake trenni teha, et nad siis kohe ära ei kaoks. Olen siin hulganisti uurinud ja proteiine ja kreatiini. Mida siis lõppude-lõpuks võiksin kasutada, mis ei oleks liiga kallis, kuid samas ohutu ja tõhus? Kuna lihaseid on preau vaid väga kergelt ja olen võrdlemisi kõhn ning ainevahetus kiire, siis ei taha lihasmass eriti külge jääda. Pärast trenni ja trenniajal on lihased korralikud, peale 3-4 trenni kodus, ikka aru ei saaks, et üldse midagigi teinud oleks! Andke nõu, mida tarbida äkki või mida saab paremini teha lihaste kasvatamiseks ja vormi minekuks?
×