Jump to content

ZnTro

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ZnTro

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kava soovitused/parandused

    Seepärast selle teema tegingi, et tundus see kava kuidagi väga vale. Alakeha päeval treeningi T ja R sellise kava järgi : Hack-kükk trenazööril 4x10-12 Jalgade kõverdamine trenazööril istudes 4x10-12 Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 4x10-12 Pöiasirutus hack-kükk trenazööril 4x10-12 Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 4x10-12 Seljalihased 4 x max Tean, et kavad sellised nagu mainisid huinamuinad. Seepärast olekski soov, et keegi targem parandaks mu kavasid nii et treeningul oleks ka mingi mõte ja tulemus näha.
  2. Kava soovitused/parandused

    Alustasin mõni kuu tagasi sellise kergema trenniga et keha harjutada koormusega jne. Kuid seda kava nüüd paar nädalat teinud juba ja ülakeha kava teen ma E ja N, T ja vahel ka R on alakeha päev siis.
  3. Kava soovitused/parandused

    Tervist ! Nimelt sooviks teada mida arvata sellisest ülakeha kavast mida olen kasutanud jõusaalis mõnda aega.Sooviks asjatundjate arvamusi lihtsalt natuke. Äkki oskate soovitusi jagada mida muuta seal kavas et treening parem ja õigem lihastele oleks. Treening suunatud rohkem siis lihasmassi kasvatamiseks. Kaalun ma 71kg ja 187cm pikk ning kõhnema kehaehitusega. Võite julgelt muuta minu praegust kava ja pakkuda välja paremaid versioone. Rinnalt surumine kangiga lamades 4x10-12 Rinnalt surumine kangiga kaldpingil 4x10-12 Surumine hantlitega istudes 2x10-12 Hantlitega lendamine kõrvalt seistes 2x10-12 Hantlitega biitseps istudes sirge seljaga 4x10-12 Ploki tõmbed näo eest alla käsi sirutades (triitseps) 4x10-12 Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes, pealthoie Kõhulihased 4 x max Tänud teile, R
  4. Seljavalu

    Ei kõhulihased ei ole üle treenitud, pigem vähe treenitud. Põhilised lihased olidki mida treenisin käed,õlad ja rind. Järgmisest nädalast tekib mul nädala sees aega palju, et siis alustan ka vaikselt alaselja treenimisega kodus. Harjutuste pangast mõningaid harjutusi vaadanud, mida saan ka kodus teha.
  5. Seljavalu

    Tervist, Sai siis aasta aega tagasi jõusaal käidud, nii umbes 8-9 kuud. Enamjaolt sai treenitud ülakeha, harvem ka alakeha. Kuid nüüd juba viimased pool aastat seljaga probleeme tekkinud. Alaselg tundub olevat nõrk ja kergesti väsiv. Hommikuti hambaid pestes pool küürakil olles nii umbes 3-4min. siis sirgeks tõustes on juba raskuski, kuna alaselg on selle ajaga jõudnud kangeks minna ja teeb kergelt valu. Sama on ka pika ajaliselt seistes või kasvõi liikudes, alaselg muutub kangeks ja hakkab valutama. Kardan, et asi sai alguse sellest, et jõusaalis käies ei treeninud ma piisavalt seljalihaseid. Ja nüüd on tulemus käes, alaselg on nõrk ja kergesti väsiv. Sooviks siis mõnelt spetsialistilt mõnda soovitust, mida peaks seljaga tegema. Äkki mingeid kindlaid harjutusi, mis aitaks alaselga tugevamaks ja vastupidavamaks teha.
  6. Pärnu vennad.

    Ise 16.aastane ja Pärnu sõudeklubi jõusaalis
×