Jump to content

Hera

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hera

  • Tase
    Vaatleja
  1. Foorumlastest

    1. 24 2.kõrgem,õppur edaspidigi 3.arvutigraafik
  2. Kohupiim

    Ma lisan kohupiimale natuke kakaod ja piima,vahel ka mett või toormoosi või mõne puuvilja.Viimase aja avastus on jaanikauna pulber.Näeb välja nagu kakao.Segan sellega kohupiima,nii et 1 tl jaanikaunapulbrit ja 1tl kakaod. Maitse on sel jaanikaunal alguses natuke harjumatu,aga see eest on ta kasulik. Eestis on küll vähe tähelepanu sellele viljale pööratud. Mõned jaanikauna omadused: Kakaomaitseline, looduslikult magus, võib kasutada suhkru asendajana. Minimaalse rasvasisaldusega, kiud – ja mineraalaineterikas, antioksüdatiivse toimega, tasakaalustab kehakaalu, lahustub nii külmas kui kuumas vees. Sobib küpsetistes ja jookides asendama kakaod ja suhkrut.
  3. Linnugripp ja muna

    Lollus on hakata hoiduma munast linnugripi pärast.Nii palju on räägitud sellest,et metslinnud ei pääse suurte lindlate ligi,kust tavaliselt munad poodi jõuavad,isegi ventilatsiooniavad on kindlustatud.Poemunad on ohutud. Ette peab vast vaatama maal,näiteks kui ostad mune kellegi käest,kus linnud vabalt mööda õue jooksevad ja võivad metslindudega kokku puutuda. Mulle teeb rohkem muret see et võibolla ei saa suvel järves/meres ujuda,sest kui linnud on gripis ja vees siis viirus võib veest levida.
  4. Ma lisaksin vesiaeroobikale ka vähemalt kõndimise.Ehk siis vesiaeroobikast jääb minu arvates väheks.Lisaks aeroobikale peaksid eesmärgiks seadma üleüldise liikuvamaks muutumise. Kõnnid rohkem jala,sõidad rattaga jne.
  5. Mangoldi - ühepajatoit

    Pakun,et seda lehtpeeti mangoldit võib hankida Stockmannist.Selveris ega Rimis pole täheldanud.Kui keegi on seda kohanud,andke teada,tahaks proovida
  6. Võhma juurde

    Soovitaksin sul esiteks vereproov teha,et kindlaks määrata hemoglobiini tase veres.Kui ikka võhma ei teki on asi kuskil mujal.Madala hemoglobiini tasemega ei jõuagi teha kestvusalasid ja pulss läheb ruttu kiireks. Kui hemoglobiin on madal,siis ei jõua trenni tehes piisaval hulgal hapnikku verre ja pulss lähebki kõrgeks,sest süda peab rohkem tööd tegema,et hapnikku transportida. Kas sa sööd ikka piisavalt liha,punast liha eriti? Enne vereproovi andmist ei soovita eriti koormust anda ja lõputult ponnistada võhma nimel,kui ei tea milles asi.Kui veri on korras anna minna.Muidu võib lihtsalt pilt taskusse minna koormustestil näiteks. Räägin siis enda kogemusest,kuna mul hakkas lihtsalt ühel hetkel võhm ära kaduma,kuigi pidevalt tegin trenni.
×