Jump to content

capx

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

capx

  • Tase
    Algaja
  1. Kõhulihased?

    ffs, mul millegipärast selg viskab üle nüüd, kui ma kõhulihaseid teen:s
  2. Kõhulihased?

    Ma ei tea, mis värk on, aga mul nädalaga juba midagi paista! Nii imelik! Ma ei oleks kunagi arvanud... Teen mingi kuu aega veel, siis on k6ik normaalne. Elulõpuni teen neid
  3. Kõhulihased?

    Oooo, see jalgade tõstmine tõesti mõjub vist... Suht hea on olla peale neid tegelikult. Teen ma neid maas olles, mõlemad käed pea all risti. Suht hea. Aga xero, miks sa hantleid hoiad vms?Mul endal ka hantlid, aga need on mingi 5 aastat tagasi sünnipäeva kingiks saadud, niiet ... umbes 1kg on maximum vist:D Ma ei tea, kui mingi 100 tõmmet teen, siis hakkan väsima vaikselt... Aga, üks küsimus siiski veel, peale teiste. Et ma olen märganud, et paljud räägivad, et " OO, puhkama peab ka, et lihased saaksid kasvada kasvõi päevakesegi!" Et siis, kas puhkan mingi 1 päeva nädalas nendest?
  4. Kõhulihased?

    Okey, ma siis ostan parem tsikli endale, head treenimist:D Võite veel soovitada, kuigi mul algtreening olemas.
  5. Kõhulihased?

    Mis asjaa? Mul nagu juba midagi kasvaks välja. Mingi väikene rasvakiht on lihaste ees... Midagi nagu paistab juba... Ainult need ei ole veel mingid lihased, vaid mingi rasvakiht... Aga need salgud on küll sees:s Aitähh nõuannete eest. Aga... Keegi on seda fking Butterfly abs-i proovinud? Mõjub see? Tasub osta? Praegult, esmaspäeval kui trenni lähen, siis räägin treeneriga, kas saan jõusaali? Teen nüüd seda jalgade tõstmist ka... Neid kõhulihaseid vms, kõike teen magamisaluse peal.
  6. Kõhulihased?

    Xero, aitähh nõuande eest, võtan kindlasti su nõu kuulda. Aga mul tekkis selline värk, et mul võibolla isegi võimalus jõusaali minna vahetevahel, et siis kas võtan või jätan? Muidu neid, istesse tõuse teen ma mingi 8-10 seeriat. Samas tahaks ka teada, et kui ma tõstan lõuga, teen kätekõverdusi, siis arenen ka edasi kõhulihastes? Vabandust, et nii idikat juttu ajan
  7. Moderaatorid

    Ehk siis koputajaks... Pigem kitseks. Mina! Mina! Mina!. Tegelt olen paljudes teisteski foorumites mode, aga ma ei paku ennast.
  8. Kõhulihased?

    Loomulikult on neid raske saada, kui sa varakult ei alusta. Olen alates 11-aastaselt teinud iga hommik kõhulihaseid ja ilusad lihased ees. Suht hea sul siis veini. Aga jah, jrx, ma käin trennis 100% eks? Ma ei jäta seda, vb siis, kui mul mingi vigastus tuleb. Ma jään ikka oma arvamuse juurde. Teen kõhukaid.
  9. Kõhulihased?

    Jrx, ma pole õelnud, et ma olen mingi paksu vms. Ma pole üelnud, et ma tahan tänu sellele peenemaks minna. Lihtsalt tahan suuremaid kõhulihaseid.
  10. Kõhulihased?

    Ise ka saad enda lausest aru või? Ja miks sa jagad foorumlastele kahjulikke nõuandeid? Kas sulle pole ikka veel pärale jõudnud, et istesse tõusud on kõrge terviseriskiga? Kui sina tahad enda tervist rikkuda, siis riku, milleks jagada selliseid soovitusi teistele? Tänapäeval tehakse kõhulihastele kõhupressi harjutusi. Nagu mina aru saan, on see midagi sellist, et keegi on su lihaste peal, ja sa pead ära kannatama? Nii olen teinud. Tuli just veel üks mõte, et ujulates on tavaliselt, mingi asi, kus on selline survevärk, et teeb ma?aazi vms. Siis kui lähed kõhulihastega vastu, siis see võib ka aidata. Eelmine kord proovisin, päris hästi pidasin vastu tegelikult. Sõber lõi kohe araks.
  11. Kõhulihased?

    Seleta täpsemalt, kuidas neid teha? Muidu mõtlesin jah nädalas 60-80 korda. Aitähh.
  12. Kõhulihased?

    Niisiis, ma kaalun umbes 39 kg ja olen 12 aastane (alles sain). Mul on soov endale ilusad kõhulihased soetada, kuid kuidas? Raha on mul 600 eek, kuigi tahaks endale pigem mootorratast osta. Seega kodune treening? Kui palju ma peaks päevas tegema kõhulihaseid? Millal? *Õhtul ja hommikul?* Mitu korda päevas? Kui kaua ma pean tegema neid? Ise loodan saavutada selle nii umbes 2 - 3 kuuga, kuigi võib ka 1-ga . Nimelt käin siis jalgpallitrennis kuni 2 korda nädalas, enda sugustega ja siis 6-7 omades. Jõusaali mind veel ei lasta, kuna arvatakse, et muga nagu alati midagi juhtub . Palun, palun suurt abi, ma tahan neid võimalikult kiiresti ja võimalikult heal moel. Praegult olen umbes nädal aega teinud, 50-80 korda nädalas . Kas sellest piisab? Ette tänades.
×