Jump to content

BUMEX

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BUMEX

  • Tase
    Algaja
  1. Küsitlus

    Olen treeninud natuke üle 16 aasta, seda regulaarselt ja ka võistlenud koguaeg. Alustades KEHAARENDAMIST,oli mu kehakaal 90kg (suht kuivana kuna olin 2 kuud Kirgiisias rattalaagris pool näljas. TOIDUKS OLID KANAMUNAD LEIB, PORGANDID, JA JOOGIKS TEE.) Kõht mega kuiv ja õlad triibulised. Sellele tuginedes või öelda, et selle ajaga siiani olen kasvatanud PUHAST LIHASMASSI JUURDE 20-22KG. jAGADES SELLE AASTATEGA ÄRA SIIS NÄETE PALJU ON VÕIMALIK AASTAS JUURDE SAADA LIHAST KESKMISELT. Isegi paljureklaamitud maximaalne 3kg aastas on pisut kahtlane, muidugi kui ikka rääkida puhtast lihasmassist.
  2. Inimese hüppevõime

    Looduse poolt on kõik paika pandud ja seda väga täpselt kindla eesmärgiga, nii ka inimese hüppevõime ja ka muud võimed. Kui see nii poleks, siis mis saaks siis kui elevandid sigiks niisama kiiresti kui hiired??? Liha mädaneks tänaval ja meie käiks ringi gaasimaskides. Kui meid inimesi, veel pole kõiki elevantide poolt ära tallatud.
  3. Kas su rusikad on väikesed või nõrgad? Vaevalt et sa saad oma käelabasid ja luid selle vahendiga suuremaks. On nagu on.
  4. geenidoping...

    Vaata, süda ei sõltu otseslt lihasmassist...40-aastasel mittekulturistil on sama suur süda kui 40-aastasel kulturistil. Süda areneb ainult teatud maale. Loomulikult pole imikul sama suur süda kui täiskasvanul. Täitsa loll jutt, tundub, et olen algklasside vahetundi sattunud.
  5. Arnold Schwarzenegger

    Kas sinu tekstist, LOOMAD on ära jäänud jutumärgid>????? Steroididega ravitakse ka inimesi, ka lapsi muuseas.... Aga muidu peab su jutt paika, pole vaja neid kasutada, kui just haige ei ole.
  6. Arnold Schwarzenegger

    Armoldil pole kunagi infarkti olnud mehepoeg. Tal oli kaasasündinud väike südameklapi rike ja nagu ta ise ütles, siis kui opile läke, et hea on see teha ära 50 ne selt kui, et see hiljem niikuinii tuleks ette võtta kui see juba tugevalt tunda annab. Tema operatsioon vältas 15 min. Seega tühine asi. Mees tõmbas juba 1 nädal hiljem tänaval jalutades sigarit. See muidugi ajakirjanikele pähe ei mahtunud ja nii teda siis sellise küsimusega tülitatigi, et kas elu isu otsas mees? Mille peale Arnold oma täiuslikku hambumist temostreeris.
×