Jump to content

test111

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

test111

  • Tase
    Algaja
  1. NB!! Kasutajanimed - Kustutamine

    Steth'il on õigus. Spämmi mootorid otsivad ise internetist stringe, mis meenutavad e-posti aadressi. näiteks sisaldab @ või .com .ee jne. Seega soovitan postituse juurest ära koristada meili aadressid. Võiksite teha ka päris ilma nimeta küsimise võimaluse näiteks nagu Riveta spordiklubi foorumis on tehtud http://riveta.ee/old/forum/ Võid küsida ja arutata täiesti ilma registreerimiseta. NB! String tähendab programeerimismaailmas teksti pikkusega kuni 255 tähemärki, mitte riietuseset.
  2. Wam Maria jõusaal

    Ott, aitäh.
  3. Tere Ühes vanemas küsimuses otsisin jõusaali, kus oleks lisaks ka poksisaal. Sain teada, et on olemas Reval-Sport'is ja Planetis. Tean et ka Pirita TOP jõusaalis on üks poksikott (vähemalt oli vanasti). Kas selliseid saale on veel? Teine küsimus, kas on olemas mõnda sellist klubi kus oleks võimalik treenida mõlemat nii (kick)poksi + jõutrenni ? st. et oleks peale lihtsalt poksikoti ka spetsialne poksi treener kes juhendaks tehnikat jms. samas saaks seal nende kahe treeneriga koos panna kokku sobiva jõusaali kava. Ja loomulikult tuleks ühte klubisse makstes ka hind odavam kui käia eraldi poksis ja jõusaalis (min.400+500=900 kuus eraldi ostes....).
  4. Wam Maria jõusaal

    amazon.ee portaalis klubid -> Tallinn all on klubi Wam Maria, kahjuks seal toodud numbril (6119466) helistades öeldakse number ei ole kasutusel. Mis nende õige number on? ja palju seal hind on?
  5. Odav jõusaal Tallinnas

    Tänud, rääkisin nendega. Oskad veel öelda, kuidas seal täituvus on? st. kas on nii täis et ei jätku masinaid (nagu paljudes kohtades on)? või kuidas? samas küsiks veel: kas oskate soovitada jõusaali kus oleks ka poksikott?
  6. Odav jõusaal Tallinnas

    Soovitage mõnda odavat jõusaali Tallinnas.
  7. jooks + lõuatõmbamine

    Suvi käes ja sellega seoses olen alustanud õues jooksmist lisaks jõusaalile. Tahaks aga peale jooksutrenni kuskil mõned korrad lõuga tõmmata jms. Soovitage häid kohti Tallinnas kus on korralik lõuatõmbamiskang ja soovitavalt ka rööbaspuud, et saaks surumisi teha. Ise kasutan praegu seda, mis on TTY staadioni kõrval. seal saab lõuga tõmmata, kuid rööbaspuu on vana ja lagunenud ...
  8. Kus see 6 dan Jaapani must vöö siin Tallinnas trenne annab? läheks isegi sinna. Muidu, vaidlejatele - see on ammu tõestatud et võitluses on 30% jõud ja 70% tehnika st. vajalik on jõud/lihased kui ka tehnika. sama jõu/massiga meeste puhul aha võidab alatai see kellel on parem tehnika.
  9. Spordiarstid

    Tere. Soovitage mõnda head spordiarsti Tallinnas, kes tegeleks sportlaste analüüsimisega. Nõukogude ajal, oli üks selline Tõnismäel (Spordidispanser vms. nimetusega). Tol ajal käisin suusatrennis ja käisime regulaarselt seal ennast testimas: koormustestid, südameuuringud, vereanalüüsid jms. ja spordiarsti poolt anti väga häid soovitusi kuidas treenida vastavalt nendele analüüsile mida tehti. Hetkel teen jõutrenni ja käin jooksmas ning tahaks teha läbi samasuguse põhjaliku testi-uurimuse. Eesmärk oleks uurida südant jms. (avastada probleeme kui neid on) ja panna paika treeningkava vastavalt sellele. Huvitab selline koht kus käivad proffessionaalid ja on tagatud kvaliteet! Otsisin Internetist, ja leidsin, et midagi sellist tehakse näiteks Fittest klubis. Samas aga vaatan, et seal on asi küllaltki kommertsialiseerunud - küsivad 350 EEKi hapnikutarbimise testi eest (pikkus-kaal mul endalgi teada), samas läbiviijaks on mingi aeroobika tibi mitte koolis käinud spordiarst. Teine küsimus foorumi haldajale. Kas siia saaks teha funktsionaalsuse, et kui parool on meelest läinud saab selle tellida registreerimisel sisestatud meilile? Olen teinud mitu accounti aga muudkui unustan parooli ära ja siis teen jälle mõne uue kasutajanime ...
  10. Toitumine

    Unustasin lisada, et olen 90 kilone mees, kui see omab tähtsust.
  11. Toitumine

    Seda teemat on küll arutatud ja lugesin ka artikleid toitumise rubriigi alt, kuid teema on ikkagi piisavalt segane. Tahan panna endale kokku korraliku toitumisprogrammi, mis toetaks jõusaali treeninguid. Toidulisasid ei tarvita, pigem eelistaks saada ained tavatoidust. Harjutan 3-4 korda nädalas, võibolla mõni spetsialist annab näidiskava või raamistiku, mida aluseks võtta.
  12. www.amazon.ee

    Tere, see postitus on tegelikult mõeldud amazon.ee webmasterile. Kas oleks võimalik teha treeningkavade, artiklite jms. väljaprintimiseks eraldi nn. prinditav lehe versioon? Praegu on küll nupp print aga see prindib välja kogu lehe koos menüüde, bännerite jms läbuga. Peaks olema võimalus prindida välja ainult treenigkava, artikkel vms. Nii on tehtud näiteks kõikide ajalehtede veebid jne. tänan.
  13. mure kõhu peal oleva rasvapolstriga

    Rainer B, küsin sinu kirja vastuseks. Mida siis näiteks lõuna ajal süüa? Enamikes söögikohtades on prae kõrvale valida kas kartul (ahju-, prae-, keedu-) või riis. Makaronid/spagetid/riis on suht mugav jälle töövaliselt kodus teha. Kohupiima söön hommikuti ja peale trenni. ----------------------------- Söögikohapealt niipalju et süsivesikuid vähemaks(makaronid, riis, kartulid, leib jne) ja rohkem valku(kodujuust, munavalge, kohupiim, rasvatu piim, kanaliha jne) küll see kaal nii langema hakkab.
  14. poksijad

    Kus saalis harjutad st. millistes jõusaalides on poksikot(id) olemas?
  15. Treenerite info

    Vaatasin treenerid menüü alt juttu treenerite kohta. Enamikul on lihtsalt toodud näiteks jõusaal, ühel mehel ka kickbox ja kogu lugu. Huvitav oleks sealt lugeda enamat näiteks treeneri enda sportikke saavutuste kohta jne.
×