Jump to content

-TT-

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

-TT-

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.08.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Sai täna käidud seal kristiine spordihoone jõusaalis, muidu täitsa normaalne koht aga natuke väikse võitu on
  2. Et selline asi et tulin Tallinnasse õppima ja nüüd tahaks kuskil jõusaalis käima hakata, aga ei tunne eriti linna. Äki keegi oskab soovitada mõnda hinna ja võimaluste poolest normaalset jõusaali Kristiine läheduses. Ette tänades:P
  3. äädika mõju lihastele

    mis teha kui mõnel eestikkel longab ei pea ju siis kohe kisama hakkama
  4. Et kuida siis äädikas mõjub lihastele??
  5. aeroobika MV-s

    siit peaksid saama omale vajalikku infotwww.hot.ee/mvsport
  6. 5x5 kava jaotatud 3

    Oli väike mõte hakata käima ka korra nädalas ujumas, kas sellel on mõtet, kui iga treeningpäev saab mingi 15-20minta aeroobset tehtud?? Et äki kurnab keha väga ära.
  7. 5x5 kava jaotatud 3

    Veel pole põlvedel midagi viga olnud ptui ptui ptiu
  8. 5X5: Esmaspäev: Kükk 5x5 (sama raskus) Surumine lamades kitsalt 5x5 (sama raskus) Tõmbed kangiga ettekallutades 5x5 (sama raskus) Abistavad harjutused (väike maht triitsepsile ja kõhule) Allasurumised plokil 3x8-10 Kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3x max Kangi tõstmine randmetega althaardes 3x max Natuke selga ja kõhtu Kolmapäev: Kükk 5x5 (vastupanu esmaspäevasest vastupanust 15-20% kergem) või kükk kang ees 5x5 Military Press 5x5 (sama raskus) Jõutõmme 5x5 (sama raskus) (kui suudad tõmmata vastupanu 2.5 x oma keharaskus tee ainult 3x5) Lõuatõmbed 5x5 (kui vaja kasuta lisaraskust) Abistavad harjutused (väike maht triitsepsile ja kõhule) Allasurumised plokil 3x8-10 Kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3x max Kangi tõstmine randmetega althaardes 3x max Natuke selga ja kõhtu Reede: Kükk 5x5 (Starri esimene variant, iga seeria suurenda vastupanu, jõudes oma eesmärk-seeriani tee sellega 5 kordust) Surumine lamades 5x5 (tavaline või kaldpink)(sama raskus) Tõmbed kangiga ette kallutades 5x5 (sama raskus) Abistavad harjutused (väike maht triitsepsile ja kõhule) Allasurumised plokil 3x8-10 Kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3x max Kangi tõstmine randmetega althaardes 3x max Natuke selga ja kõhtu Sooviks siis väheke tagasisidet, mis sobib ja mis mitte?? Ise olen 18a Mees, 185cm, 77kg Ette tänades.
  9. Surumis arvuti

    Aga kui teha selle surumis kava järgi kas siis treenib rohkem jõudu või lihaseid
  10. Surumis arvuti

    ma saan aru et se kava on mõldud siis kui kaks korda nädalas käid, aga kui ma käin kolmkorda nädalas, mis ma siis kolmas kord peaks tegema??
×