Jump to content

asd112

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

asd112

  • Tase
    Algaja
  1. Tahaks et vähem pistab.

    ära jookse täie pasaga , võta rahulikumalt? kui sa kunagi "hea" runner pole olnud , siis sa ei saagi kohe 2 kilti jooksta , alusta näiteks kildist paar korda nädalas (2 kuud ? 3kuud , kuni tunned , et jaksad natukene rohkem ja tõsta distantsi ?)
  2. rasva põletamine kodus , talvel.

    noh ma ei tea , kuidas on crosstrainer vs jooksurada kalori kulus suhtes ? kas crosstrainer ka "võhmale" võtab
  3. rasva põletamine kodus , talvel.

    tegelikult mina isiklikult ei taha osta , vaid üks teine pereliige. kui osta , ega see halba ei tee ju... so kui kellelgi on kogemusi siis jagage.
  4. rasva põletamine kodus , talvel.

    nagu ma mainisin , ma käiksin kindlasti aga ei leia lihtsalt niipalju aega. kodus saaks tunniga ära jooksta , muidu jõuaks linna selle ajaga
  5. Oleks soov koju soetada jooksurada , kuna suvi oli väga väga ebasportlik, võhm pole kunagi nii väike olnud ja rasva on ka võrreldes eelmise kolme aastaga väga palju. Suve lõpus suutsin ennast kokku võtta ja käisin 2 nädalat hommikujooksu tegemas. Nüüd on juba külm ja varsti talv tulekul , tahaks talvel jätkata. Käiksin Tallinnas jõusaalis , aga pole aega sest nüüd keskkoolis ja seal mul suht raske.(kooli jõusaalis pole jooksurada , eriti ei satu sinna nagunii) Kui keegi on neid tellinud , või oskaks soovitada oleks tore. soovitatavalt hobbyhall/quelle/hallens vms. kui teate teisi kohti , siis sobivad need ka. hinnapiir oleks 15000 kanti. suusatada ja uisutada ei oska ja ei meeldi.
  6. Jooksmine

    natuke ot aga tekis tahtmine jooksma hakata kuni suve veel on, see aasta on trenn täiesti käest ära läinud ja kilosi on tulnud ikka julgelt juurde(alkohol jms rasvased toidud) mingi kooliaasta alguses hakkan jõusaalis käima , ja tellin kava. preagu tahaks teada palju oleks norm jooksta ? ja mida/millal/kui palju sööma peaks ? enne kooli mingit jõutrenni pole plaanis teha, lihtsalt ~5-7 kilo alla võtta või oleks parem hoopis rattaga sõita ?
  7. Martial Arts

    see peaks olema TEAMRYOUKO video. http://teamryouko.com/ neil seal veel videosi.. ise kui esimest korda nägin jäi karp lahti mõtlesin et seda tahaks kohe kindlasti teha, aga eestis vist siukest asja pole.. võin eksida. eriti tahtsin/tahan minna otse nende juurde ja see on mõeldud showks , teamryouko ongi martial arts performing group..
  8. peale trenni

    tere. tean et peale trenni(jõusaali) peaks umbes ~~30 g valku tarbima? , tahaks teada palju süsikaid ? veel tahaks teada kas peale trenni ( jalgratas ~25 km või tund korvpalli) peaks ka süsikaid ja valkusi tarbima ? ja kas vähem ? otseselt lihased ära ei väsi ju ... eesmärk oleks rataga muidugi rasvast lahti saada
  9. rummikook

    no dunno .. pragu suht tihti söönud. kord nädalas võib v?
  10. rummikook

    tere. on tekinud küsimus et mis on rummikoogi toidu sisaldus ( kas rasva on palju ?) näiteks kas see riimi "kirju koerake" või mingi täitsa tavaline ilma mingite kreemideta vms.
  11. Areng.

    pool aastat treeninud koguaeg ja tulemused küll suured pole. surmine rinnalt : 36kg - 47.5kg biits : 20-32cm kaal eriti tõusnud pole ( 4 kilo ) (69) pikkus on mingi 187. olen küll söönud normaalsemalt kui varem ( lays, coca etc asendatud kohupiim , jogurtid , erinevad lihad ( looma , sea , kala, sink.. )aga kõhul on ikka mingi krdi kiht peal ja sittagi ei paista vahepeal oleks peagu alla andnud aga teen edasi veel triits on ka näha natuke , mitte nagu varem. mõtlen et proovin paar kuud no1te ja vaatan siis tulemusi uuesti
  12. tekis küsimus , et kas seda kuskilt osta ka saab peale tellimise siit ? ma pole linnas näinud nagu
  13. huvi pärast küsin:)

    irw.. 30 ja 47 ainult vanus 15 ja kaal 68 :D
  14. Väike küsimu?

    Selge....aga ikkagist kui ma neid teen siis rasva% väheneb seal kohapeal treenides su lihas ainult suureneb. pmst on võimalik lihased kähupealt välja paistma saada ,kui treenid nad lihtsalt nii suureks , et nad selle kihi alt välja pasitavad. muidu pead sa õieti sööma ja rasv kaob igaltpoolt
  15. õunamahl

    peab v? ma tarbin enamasti ainult valke minuarust pidi enne trenni tarbima Süsivesikud kohe peale trenni on tähtsamad. Oleneb mis on su eesmärk, aga peale trenni ikka nii valku(whey) kui süsivesikuid! selge. aga mis peaks enne trenni tarbima? ka süsivesikuid ja valku?
×