Jump to content

Kristelle

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kristelle

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.10.1980

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Paele trenni

    eesmärk ikka kaalu sibake langetada
  2. Paele trenni

    Terekest jällegi Tean et peale trenni oleks kasulik süüa midagi valgurikast ( kohupiima, kodujuustu, maitsestamata jogurt, pett) aga kuidas on see kui nt süüa mingit salatit (kurk, tomat, paprika, oliivid, feta juust)?? Olen kuulnud et õhtuti ei soovitata süüa ka puuvilju: õun, banaan jm aga kuidas on maasikate ja vaarikatega, murelitega??
  3. Kaalust alla ja vormi

    No on käes reede. olen koguaeg jäginud mida suust sisseajan ja eile trenni päeva polnud , päev nagu ikka õhtul sõin ka sellist kerget toitu nagu riis kana ja krevettidega ning lisasin ka muna sinna, kohe oli see 0,5kg tagasi mis maha võtsin.....MIS MA VALESTI OLEN TEINUD???
  4. Kaalust alla ja vormi

    Uurisin juba mis sünnipäeva menüüs on ning seal palju juurikadi ja liha nii et saan süüa aga jah siiski mõõdukalt.. Kuigi ndl hakkab mööda saama ja vaatan oma söögi isu siis ega palju enam eriti ei lähegi...kui ports käes ega siis rohkem ei tahagi. Aga kuidas ikka selle aeroobse treeninguga on siis ??? No aeroobses trenningus oli mul pulss enamus aega 135- edasi (bosus) spinnis oli alates 110 ...edasi. See peaks ju normaalne olema või??
  5. Kaalust alla ja vormi

    No ostisin nüüd ka enda toitumiskava välja mis kunagi sai tehtud kuid kui hakkasin selle järgi sööma siis jätsin poole toidust järgi kuna kõht sai mega täis. Aga üritan nüüd seda uuesti järgima hakata aga väiksemate kogustega mille jõuan ka ära süüa. Kuigi see ndl on juba väheke tulemusi näha -0,5 kg , loodan , et olen õigel teel. Kuigi paha ndl vahetus on vahele tulemus kus on sünnipäev aga eks siis tuleb ka ennast kõvasti taltsudada.... Aga veel üks küss et kui ongi sünnipäev vahepeal kus süüakse ja juuakse, mis siis nt järgmisel päeval peaks tegema natuke vähem sööma või? (vabandan ette rumalate küsimuste pärast)
  6. Kaalust alla ja vormi

    täna just sõingi tatart+liha+salati ja nüüd õigisin ka ühe õuna sisse et jõuaks trennis ikka midagi teha. Peale trenni mõtelsin müslipatoonikese süüa. Kas see oleks ok?
  7. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    No mul on Polari pulsikell sain nüüd paika oma kaalu, pikkuse ja sünnipäeva aga mis asi on HR sit ja HR max ja VO2 max?? HR max on ehk kõrgem pulsisagedus aga mis teised on??... aga ma õhtul trenni siis küsin asja tundjatelt
  8. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    kas ma saaksin ka kuskil spordiklubis nende asjade paika panemiseks abi kui küsiksin. (käin planetis)
  9. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Veel üks mure, ei tea kas kasutan õieti Mul on pulsi kell, panen ta igakord ka tööle et ta mõõdaks pulssi ja muid asju aga kas ma peaksin seda seadistama ka vastavalt enda mingite parameetritega ka?? Õpetusest ma kahjuks ei suutnud seda välja lugeda
  10. Kaalust alla ja vormi

    jah kohupiim mulle maitseb ja vbl tõesti on see nii et hommikul ei taha seetõttu süüa et on söödud õhtul.... sest eile õhtul ei söönud ma peale kella 19 enam midagi jõid vaid taimeteed. Ja hommikul oli tunda et kõht tühi aga sellegi poolest ei läinud rohkem sisse kui see puding ja puuvili.
  11. Kaalust alla ja vormi

    Hommikul eriti süüa ei taha aga noh minu toitumine näeb välja järgmine (kui trenni pole siis on ikka õhtusöök ka sest muidu on kõht jube tühi) Kell 8:00 - puuvilja smuuti 0,25 l Kell 9:00 - 125g riisipuding, tee , puuvili kell 10:30 - mingi puuvili kell 12:00 - lõuna (kuidas kunagi aga tavaliselt on kartul või puder + lihakaste või lihtsalt liha + toorsalat) Kell 14-15 vahel - puuvili või väike jogurt Kell 17:00 - trenn Kell 19:00 - midagi kerget mida kodus juhtub olema. Tean, et see pole kõige parem toidusedel aga lihtsalt rohkem ei lähe seda toitu sisse kui trenni teen ja kui ei tee siis suurest igavusest hakkangi näksima igasugu asju, mis pole õhtul just kõige targem tegu. Kulturisti välimust ei taha aga hea oleks küll oma rasva protsenti ka vähendada
  12. Kaalust alla ja vormi

    Tere Tahaksin teada kas sellest piisab? Kõik algas eelmise aasta operatsioonist, mille tagajärjle võtsin juurde oma kolm kilo ja peale selle aastast oppi võtsin ka oma 2-3 kilo juurde nüüd tahaks aga nendest lahti saada. Kõige suuremat muret teevad kõht, mis on opi tagajärjel muutunud selliseks nagu oleks sünnitanud või oleks rase ...ühesõnaga on punnis ja ei lähe vormi tagasi ja reied. Muidu olen ise 168cm pikk ...kaaluda tahaks kuskil 53-54 kg ...tean et kohe öeldakse et see on alakaal aga selles kaalus tunnen ennast kõige paremini Hakkasin toitmist jälgima oma nädal tagasi...tulemus on -0,5 kg mis on täiesti ok aga liikumist on mul vähe ning sellest nädalast hakkan ka trennis käima. T - spin fatburn ja K- bosu-fatburn... teistel päevadel kui vähegi ilma on käin rullitamas või jalutamas... Kas sellest peaks piisama või peaksin veel oma graafikusse mõne trennipäeva kirjutama???
  13. Dieet

    Terekest Mul väike mure sooviks kaalust alla võtta mingi 5-7kg. Ehk oskate mingit dieeti või toitumiskava soovitada. Kaalu tahaks mingi 2kuuga normi saada. Kahjuks on mul elutempo hetkel nii kiire et trennidesse kahjuks ei jõua kui siis ndl vahetusel ujuma, uisutama vms.
  14. Rasvapõletamine

    Tere Anna nõu kuidas oled oma toitumise korda saanud? Üritan ise ka kuidagi aga ei õnnestu.
×