Jump to content

Nero

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Nero

  • Tase
    Vaatleja
  1. ...ärge kohe hakake vinguma. Alati on võimalik mitte osta ja mitte näha asju mis ei meeldi.
  2. Uus luulevõistlus

    Keset paksu sügav-talve Uue aasta alguses Rotid roninud on salve Seal nad tulid mõttele Selleks, et saaks edaspidi Elada ja sigida Joosta lakke tagurpidi Läbi seinte närida Vaja ennast vormi saada Naha alla lihased Siis on lihtsam läbi lüüa Võidelda ka elu eest Kõik nad kogunesid lauta roosa põrsa kõrvale Temaga saaks teha kükke Mõlemale jalale Lammas seljas ümber lauda 7 tiiru korraga selle järel lehma rinnalt 10 korda suruda haned kätte nagu hantlid kanad oleks ketasteks Pulli selga nagu mantli Sellega teeks seljale Tala küljest laseks rippu Ümber kere hobune Kasutaks vaid ühte näppu Siis saaks äkki higiseks Nii need rotid unistasid Kuni surnuks külmusid Maha jäid vaid suured plaanid Mis ei viinud kuhugi. Inimestel siin on eelis Mõistusega treenida Teha trenni spordisaalis Reaalselt jõudu hinnata. Tegelikult kes ka poleks Saab trenni teha igal pool Peaasi, et vaid tahtmist oleks Siis võidust käes on juba pool. Ei kasva lihas üleöö Ei tule jõudu tunniga On selleks vaja teha tööd Et välja näeks kui - Coleman
  3. kust osta hantleid

    Soovitaksin vaadata Giacomelli Sport`i Sealt saab osta varred ja kettad eraldi juurde. Oli vahep. soodus hinnad - varred 2 tk. - u. 160.-kr. kettad - 5kg. - 60.- kr. tk. / 10 kg. - 120.- kr. tk. On ka väiksemaid raskusi. Raua kilo tuleb siis u. 12.- kr.
  4. Raskused

    to Kohalama - 3 kuuga lisasid 55 kg !!! Mida veel peale trenni teed-tarvitad ???
  5. Uus luulevõistlus

    Kui enam kuidagi ei saa, no ei joppa enam meestega on ümber kere nagu tekk ja tagumiku peal on pekk end peeglist vaatad nutma puhked on küljel sangad nõnda uhked. Saab kõike seda ravida kui olemas A e r o o b i k a
  6. Uus luulevõistlus

    Aeroobika ja naise ilu On seotud nagu seks ja elu Kui ilu pole piisavalt saab sinnapoole püüelda Kui antud aga piisavalt Saab saada veelgi paremaks. Ei tule toime eluga, lööb laine lihtsalt üle pea või tunned ennast viletsalt on lahendus - A e r o o b i k a Või oled lihtsalt paksuks läind Ja pole ammu jooksmas käind Saad jälle ennast aidata, on sinuga A e r o o b i k a.
  7. Uus luulevõistlus

    Kui vaatamata eale, läheb toitu nagu seale ja raske trepist ronida ning kingapaelu siduda end kokku võtta tuleks et lahti saada murest kui vastassugu pilguga saab sinu kallal ilkuda On väga lihtne võimalus oma paksu elu muuta, et ükskord katkeks kannatus ja kasvõi rohkem suuta Aeroobika – oleks sinu sõna Selleks keegi pole liiga vana Vaid pealehakkamist ja tahtmist ning oled lihtsalt liigsest lahti Ja peale kauba tuju hea Energiat, emotsioone Igaks päevaks kaine pea et luua illusioone On läinud kilod nõiaväel Ja koondund ümbermõõt Võid käia kasvõi pesuväel Nüüd lubab silmamõõt.
×