Jump to content

matu3

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

matu3

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kava!!

    Tere! Kui võimalik on, siis oleks ka soovi 3 jaotatud kava järele. Tegelen võrkpalliga, kuid hetkel eesmärgiks seatud jõud. Olen jõusaalis käinud aasta, praegune olematu kava ei võimalda enam arengut. Mail:martin_sona@hotmail.com Aitäh!
  2. Tere Olen ca aasta teinud 3x nädalas jõusaali(iga treeningpäev teen nii üla-kui ka alakeha võrdväärselt). Küsimus järgmine: Kui ma nüüd muudan treeningkava ning jaotan ta näiteks kolme ossa, siis sisuliselt ju näiteks rinda teeksin vaid kord nädalas. Kas tõesti see on efektiivsem, kui minu praegune metoodika? Märgin siis ka ära ühe tavalise jõusaalipäeva: Rinnalt surumine: 4x10 seeria(vahel ka püramiid) Biitseps(4x10) Triitseps(4x10) Selja trapets(4x10) Jõutõmme(1x10, 1x8, 1x6, 1x4) Põhimõtteliselt sarnane ka jalgadele. Aitäh.
  3. hüppekava võrkpallurile

    tundub päris hea olevat, aga kas sellist programmi tohib teha ka samas mahus, kui pidev treeningperiood ikkagi käsil, kuid kui jõusaalid jätan ära?
  4. Tere Olen olnud juba ksuagil 5 aastat võrkpalliga aktiivselt tegev(2-4 korda nädalas) ja olen 183cm pikk. Hüpe on endal 3.15, mis pole just halb, aga kas targemad osakvad öelda, milliseid harjutusi valida või mis kava järgi teha, et suurendada hüppevõimet veelgi?
×