Jump to content

tt

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tt

  • Tase
    Vaatleja
  1. Urineerimine

    Kui sa viitsid tihedalt tualeti vahet käia, siis kreatiinikuure võid ikka teha. Oluline on jälgida, et kreatiin neerude peale ei hakkaks. Seda saad jälgida seljavalude järgi (tuim valu ristluust u.5 cm kõrgemal). Üldiselt peaksid aga tundma kas sinu puhul üldse sel juhul kreatiinist kasu on. Pulbri kogust ära vähenda, vaid kasuta kreatiinivaba taastusjooki. Kiirest ainevahetusest see probleem tingitud ei ole.
  2. Urineerimine

    See probleem võib tulla sellest,et jook sisaldab kreatiini. Kreatiin mõjutab vee tasakaalu organismis ja seoses sellega võib mõjuda organismile erinevalt. Veendu kõigepealt kas jook sisaldab kreatiini. Kui sisaldab, katkesta taastusjoogi tarbimine. Kui siis peale seda u. nädala jooksul pole probleem lahenenud siis mine külasta arstionu (aga tõenäoliselt pole seda teha vaja kui sa lisakreatiini kehasse ei vii).
  3. Fast vs Tai Kane

    Karju Tai Kane.
  4. Kahjuks pole nende paljude hulgas kes teaks miks Vähk ei vöistle. Uudishimu närib hinge.
  5. Kõvem mees on siiski see, kes võidab. Kunagi võistles üks Babintsevi nimeline noormees, kes võitis siis kui oli üksi kaalukategoorias. Kui oli rohkem võistlejaid siis nii head tulemust ei tulnud.
  6. Kui kulturismis jagataks kohti selle järgi kui palju keegi järjest võistleb, siis esikoha saavutaks Imre Vähi. Aga kahjuks...
×