Jump to content

otsija

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

otsija

  • Tase
    Algaja
  1. uus üritaja

    Täna katsi aga midagi küsida enam ei taha. Juba sain mujalt häid soovitusi trannide kohta, mida arvan endale sobivat, ja juba hakkasin tegutsema, helistasin, uurisin asja ja... kolmapäeval lähen trenni. Nii, et ma ikka ei halanud niisama ja ei mänginud lolli vaid otsisin siiski sobivat trenni.
  2. uus üritaja

    Ikkagi tänan kõiki, kes üritasid. Helistasin just kõhutantsutrenni ja lähiajal lähen proovima.
  3. uus üritaja

    Tänan matike Aga ma teen kodus harjutusi stepperiga ja "kõhukeerutajal" no selline ketas-ei tea mis nimi on. Ja lastega maadlen ka iga õhtu, see ikka paras trenn kõhule ja seljale. Aga siiski tahaks mingit trenni, millega saaksin näiteks oma südant natuke tugevdada, ja ka rasvapolstrit vähemaks võtta. Tegelikult head soovitajad ühes teises foorumis soovitasid Pilatese trenni ja kõhutantsu, otsin kindlasti kontakste ja proovin.Paistavad väga ahvatlevad, toredad ja mitte eriti südant koormavad trennid olema aga ei tea kuidas kaalule mõjuvad, kas õnnestub selliste trennide abil ka kaalu alla saada.
  4. uus üritaja

    katsile Kaalujälgijate kodukursus on olemas ja samuti ka lihtne kalorraamat, kust ajan näpuga järge söögitegemisel ja söömisel. Kõndida jaksan. Mitte väga tempokalt. Joosta ei jaksa. Trepist käin alla-see pole raske, ja üles, kuni 3 korruseni-liikuma ju peab,edasi lähen liftiga. Mingeid suhtlemisprobleeme pole. Kodust tahan seetõttu välja, et olen olnud lastega 6 aastat kodus ja tööl käin vaid pool aastat. Loomulikult tahan suhelda ja väljas käia, mina ei näe siin mingit probleemi. Ja ka see, et tahan mingit trenni väljaspool kodu teha, minu arust küll probleem pole. Ma ei saanudki õieti aru, miks minu soov leida sobivat trenni leidis üsna negatiivse vastukaja ja arvamuse, et ma tegelikukt midagi ei otsi. Ka oma jalahaiguse üle pole ma midagi kokku luuletanud. Jalad jäid tõesti haigeks, peale basseinis käimist.Võimalik, et külmetasin nad ära. Arst pani tõesti diagnoosiks artriit ja keelas praegu basseinis käimise. Peale tööd ma jõuaksin küll kõndima aga pimedatele tänavatele ei lähe, kuna mulle on kunagi pargis kallale tuldud. Nüüd väldin õhtuseid jalutuskäike pimedates parkides ja tänavatel. Küsitakse: Miks sa ei tee siis midagi, mis sa undad siin??? No oma arust küll ei unda vaid palun teadjate inimeste soovitusi. Ja oma arust teen ju küll midagi-üritan leida sobivat kohta, kuhu võiks minna ja milline trenn oleks parem. Aga siin on kõik nii õelad kohe.
  5. uus üritaja

    Kahjuks ma ei saa tõesti ujumas(vähemalt praegu käia) kuna vees tõmbavad jalad kohutavalt krampi ja põlved lähevad seest tuliseks. Saan praegu antibiootikumi ravi ja hormoonsüste põlvedesse ja praegu on mul vette minemine keelatud JA tänan soovituse eest, kindlasti vaatan Arcticu klubi pakkumised üle.
  6. uus üritaja

    Jah asi ongi selles, et spordiklubisid on väga-väga palju. Natuke raske on kõik läbi käia. Arvasin, et saan siit abi mõnelt inimeselt, kellel on (või on olnud) sarnaseid probleeme ja kes oskaks soovitada kust võiks alustada otsimist ja milline trenn võiks minusugusele sobida. ' Perearsti käest küsisin, tema soovitaski vesiaeroobika trenni, aga kahjuks, minust olenemata põhjustel, see mulle ei sobinud, kuigi meeldis väga.
  7. uus üritaja

    Vastupidi. Ma tahan trennis käia! Tahan kodunt välja. Tahan kuskil käia ja tegeleda mingi alaga. Kuna kodus võimlemisest ei tule mul tõesti midagi erilist välja. Kas see on tõesti nii imelik soov, minna kuhugi trenni??
  8. uus üritaja

    Tänan soovitamast, see plaan mul on aga praegu kahjuks pere eelarve ei luba seda raha välja käia. Korraga. Saan aru, et trenni peale läheb lõppkokkuvõttes rohkem aga praegu on kergem natuke raha korraga välja käia(ujumistrenni eest maksin 60 kr) kui üks suur summa korraga. Kodus on mul väike stepper ja "kerekeerutaja" olemas aga väga suurt kasu nende asjade kasutamisel(kaalule) pole kahjuks olnud. Võib olla siiski on mõni sobiv trenn minusuguste "haigete jäneste" jaoks ka olemas? Ja tegelikult tahaks ka paar korda nädalas kodunt mõnda teise keskkonda välja saada mida koduse velotrenazeriga ei saavuta kahjuks.
  9. uus üritaja

    Ei otsi kergemat lahendust ja ilmselt pole ka siin psüholoogi juurde asja. Võib olla paen selgitama natuke olukorda. Mul on 2 last 2,5-ne ja 4-ne. Ise käin tööl. Proovisin kodus võimelda ise aga sellest kujuneb alati selline "võimlemine" kus lapsed ronivad selga ja rohkem näeb see võimlemine "hobumängimise" moodi välja. Jalutama pääsen lastega ainult nädalavahetustel, ssi metsa või parki aga sellest on vähe. Nendele, kes ütlevad, et siis tööpäevadel ei jõua ka trenni-jõuan küll, aega jagub. Õhtuti jooksmas käia lihtsalt kardan, pimedatel tänavatel on üsna hirmus liigelda, ja mul on sellega omad kurvad kogemused olemas, rohkem ei taha. Niisis otsingi sellist trenni, kus saaks kodust välja aga mis oleks vastuvõetav minu, kahjuks, nõrgale tervisele. Kas ma tahan võimatut asja?
  10. uus üritaja

    Velotrenazeer on hea idee aga kardan et põhiliselt vallutavad selle lapsed.
  11. uus üritaja

    Kõndimisega on väike mure-selleks peab aega olema. Olen üritanud ka kõndimist (mitte kepikõndi küll) hommikul enne tööd tulin jalgsi tööle. Seda ei ole küll nii palju, 12 km. Tuleb vast 4 km kokku. Proovisin nädala ja jätsin katki kuna tööle (olen klienditeenindaja) jõudsin higisena, sassis juustega, jalad valutasid, süda kloppis...üsna võimatu oli selles seisundis kliente teenindada. Õhtuti peale tööd (eriti sügisel ja talvel ei sa seda teha, kuna elan rajoonis kus on palju pimedaid tänavaid ja "pargitukkasid" ja ma lihtsalt kardan seal pimedas üksi kõndida. Ja mujale minna kõndima peale tööd lihtsalt enam ei jõua. Nädalavahetustel käin küll jalutamas, hea meelega, täpselt nii kiiresti, kui süda lubab aga sellest on vähe. Käin ka treppidest alla jala, ja üles kah (aga praegu veel 3 korruseni, sest kõrgemale on raske minna) suurendan seda vahemaad mõõdukalt ja siis kui olen eelmiste korrusevahedega harjunud. Aga siiski tahaks endale sobiva trenni leida.
  12. uus üritaja

    Otsustasin, mitte väga ammu tervislikult elama hakata, kuna kaal on suur ja selle tõttu teeb ka tervis muret. Toiduga "maadlen" ja kuigi esialgu jääb võitjaks toit :)siis asi ikka kukkesammu võrra edeneb. Aga mure on trenniga. Pole väga-väga ammu ennast korralikult liigutanud. Jalutamas mulle meeldis ja meeldib käia aga selleks jäi vähe aega ja seda oli liiga vähe. Läksin ujuma, õigemini vesiaeroobikasse, kuna see ala meeldib mulle väga ja ma ei pidanud ennast sundima trennis käima aga igal plussil on oma miinused. Lugesin "lihtsast kaloriraamatust" et ujumine ei pruugi üldse kehakaalu vähendada, kuna jahedas vees taidlemine võib soodustada lausa rasvapolstri kasvu sooja saamiseks mitte kasutada seda energiapõletamiseks ja siis sain veel basseinis käies põlveliigese põletiku. Nii, et kui kurb ma selle üle ka ei oleks, ujuas ma ei saa enam käia. Kuna mul on ka haige süda, siis intensiivset trenni ma ei tohi teha, nii, et aeroobika, jooksmine jne. jäävad kahjuks kohe ära. Kas keegi oskab soovitada, millist trenni selline minusugune haige "algaja liigutaja" võiks kaalulangetamise ja tervise taastamise nimel tegema hakata. Tänan juba ette kõiki soovitajaid.
×