Jump to content

Raix007

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raix007

  • Tase
    Algaja
  1. Fast tõstevöö

    Tere!!! kas neid fasti tõstevöösi on eri suuruses ka we (need 225 krooni maksvad) ka kas vöö läheb selja tanant kõrgemaks????
  2. Serious Mass

    Tervist!! kas keegi on seda massilisajat proovinud. Kui jah siis kuidas toimis! tundub päris soodne olema aga kuidas näitajad paranevad?
  3. Trenn ei anna tulemusi.

    Kas ma olen kirjutanud, et ma olen trenni teinud 4 nädalat??? trenni on saand teha üle 2 aasta!!
  4. Trenn ei anna tulemusi.

    Tere!!!!!!!! Mul selline probleem, et trenn on tulemusi andnud ainult jõus. Ise olen 16.a u.180cm pikk ja kaalun 67kg ning surun 90kg. Probleem selles, lihas massi ei tule, olen juba päris pikalt käinud, et kas keegi oskab midagi soovitada???
  5. Õlad.

    mul ka õlad nõrk koht. Eelmine aasta hakkas ka valutama aga järsku kadus valu ise enesest ära. Nüüd jälle jama majas rinnalt surumist ei kannatanud kohe ültse teha. Nüüd jäävad õlad ainult peale trenni kangeks ja viga vist liigestes. Ostsin ultrageeli ja proovin äkki see aitab!!!!!!
  6. Õlad

    Ma ise arvan, et võib kuna proteiin no1 on ju põhimõteliselt liigesetoit ja proteiin koos!!!!!!!! aa ma lihtsalt küsin mis teised ja targemad arvavad!!!!
  7. Õlad

    A kas võib siis muidu neid koos süüa või pole soovitatav??? (keegi oskab vastata)
  8. Õlad

    Mul selline küsimus, et kas ultrageel kasutamisega võib tarbida proteiini ja kreatiini?
  9. Musklite ÖÖ!

    Sellised saated võiksid varem olla jah aga noh kui ei ole võimalik varem siis tuleb hiljem vaadata!!
  10. Kava!!

    Tervist!!! Kas sa oskaks soovitada mida süüa kui eesmärgiks on lihasmassi kasvatamine? (millele rohkem rõhku panna ja mida rohkem piirata) kas enne trenni süüa jne.(Väike kava?)
  11. Kava!!

    to SHOXi:olen öelnud, et tahan ime kava we?????? ja siin on küsimused esitatud Kaido-le kui tahad ise vastata siis pöördu oti poole võib-olla teeb sulle ka oma foorumi kus saad vastata. Ma ei usu küll, et siin kellele Kaido on kavad saatnud kõik võistlejad on!! to Kaido: Tänks nende eest, muidu ise olen juba 2 aastat trenni teinud ja neid erinevaid kavasid siit lehelt proovinud ja mõne järgi ka pikemalt teinud. Tänud ja jaksu edaspidises!!!
  12. Kava!!

    Tere!! Kas oleks võimalik saada head massi ja jõukava? Trennis on võimalik käia igav päev. kas tõstjatel ja kulturistede massi kava on erinev? email: raigo15@mail.ee tänades ette!!
  13. kreatiin + proteiin + glükoos

    aa on jõunäitajad ka paremad juba? Mis kreatiinipulbrit tarvidad?
  14. Rõivad

    Tänks, seda tahtsingi teada!
×