Jump to content

flach

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

flach

  • Tase
    Algaja
  1. ja kui mõelda veel selle peale, kui vpalju selliseid ärdjaid maailmas on, kes taoliste tegudega omale raha teevad. ja veel külma närviga. Roheliste ees müts maha, kes selliseid asju välja toovad ning midagi nende vastu teha üritavad. kahju vaid mõelda, et lõppude lõpuks võidab raha niikuinii ning sellised koletud teod võivad meie silmade alt küll ära kaduda, kuid sel juhul läheb see äri lihtsalt veel enam põranda alla...
  2. lihased kanged. mis teha

    aah, krdi lollakad "abistajad" noobid! kui te ei tea midagi või ARVATE, et teate, siis jätke kohe kindlasti vastamata! Kui te arvate, et parem mingi suvaline vastus, kui mitte midagi, siis EI, see ei ole nii. Las vastamisega tegelevad asjalikumad inimesed,need, kes tegelikult ka teavad, kuidas miski käib ning on! Miks levitada valeinfot neile, kes tõelist abi otsivad? Ennem trenni ei tee venitusi, kuna lihas ning liiges on külm ning väga kerge on midagi paigast ära tõmmata. Venitusi tehakse peale trenni, et lühenenud lihas taas pikaks venitada. Ja kohe kindlasti ei tee kangele lihasele trenni peale, kuna lihase kangus ning valutamine on märk sellest, et lihast ehitatakse. trenniga tekitatakse lihastes mikrokahjustused, mille taastamiseks kulub organismil kuni 72 tundi. ehk siis peale 72 tundi peaks lihas olema taastunud ning siis oleks alles paras aeg endistele kangetele lihastele trenni tegema hakata. tuleb arvestada ka faktiga, et väiksemad lihased taastuvad kiiremini kui suured lihased. Peale trenni joodud valgusheik annab organismi taastamiseks vajalikku valku, mida organismil endal kohe käepärast võtta ei ole ning seetõttu on taastumisprotsess lühem, kui valku mittetarbival kulturistihuvilisel. Oluline on ka, et sheik joodaks võimalikult kiiresti peale trenni lõppu. Kasutegur on suurem. Lihaste tõmblemine võib olla märk magneesiumi puudusest, magneesium iseenesest on apteegis täiesti saadaval. Ning viimaks veel saun. Peale trenni minna sauna ning hakata trennikaaslastega kõva meest mängima, kes kauem suudab suurema temperatuuri juures vastu pidada, on väga loll mõte. Kui temperatuur on saunas üle 100 kraadi, siis ei ole see enam organismile sugugi kasulik. Liigne kuumus tekitab lihastes stressi ning peale saunalavalt tulemist tekkiv mõnu- ning lõõgastustunne tuleb just sellest, et keha vabastatakse ebaloomuliku kuumuse käest ning organismi stresseerimine lakkab. Lisaks viib saun kehast välja ka mitmeid mineraale koos higiga, kaasaarvatud magneesiumi. Kui oled algaja ses suhtes, et pole varem aktiivse treeninguga tegelenud, siis on igati tavaline, et lihased on pidevalt kanged ning valulikud. tehes regulaarselt trenni, tõuseb lihastoonus ning lihased harjuvad, et nad peavad tööd tegema. ei peagi tegelema lihase kasvatamisega, võib teha ka näiteks jõusaali aeroobse(jalgratas, ujumine) treeninguga pooleks, et oleks tipp-topp keha ning saavutamaks head enesetunnet. ma ise teen ka saali kõrvalt ratast ning ujumist küllaltki palju ning pean tõdema, et enesetunne ning kehaline vorm on lihtsalt super.
  3. kõhulihaste ebatasasus...

    nii palju heietamist ja lampi pakkumist ei ole juba ammu näha olnud...
  4. oled sa uurinud fat burneri koostist? ega seal seda keemiat nüüd palju küll vähem ei ole. kõik vanad head sõbrad kaaliumsorbaat ja naatriumbensoaat on kohal...rääkimata toiduvärvidest ja muust jamast.
  5. Mis klubides käite?

    käin pärnus erajõusaalis ning jään väga rahule, kuna oma võtmega lähen millal tahan (olen läinud ka kell 1 öösel:D) ning vahest väga harva, kui inimesi minu meelest liiga palju on. lisaks kõigele on seal linna parim poksikotistik!! masinaid ning muud vara on ka piisavalt, niiet kõik lihasgrupid saavad oma osa kätte:)
  6. Füüsiline töö

    See ei vasta kohe kindlasti tõele! Käin ise ka kooli kõrvalt laos tööl ning võin öelda, et ülakeha, eelkõige ülaselg ning käed saavad väga suure koormuse osaliseks. peale tööpäeva on õlad sama pinges, kui peale jõusaali.
  7. lihaste ebaühtlane areng

    kusjuures ei, ma olen paremakäeline. ja see, et tehnikaga jama olnud, sellesse ma ei usuks väga, sest ma üritan väga pingsalt jälgida, mida ma teen. ise loodan sellele, et ma pulbreid ega midagi ei tarvita, et siis kui lihaste areng kuskil maal seisma jääb, et siis teise poole lihased jõuavad järgi ilusasti. kas tasuks sellele loota?
  8. lihaste ebaühtlane areng

    aitäh, jälle natukene targem:) a kui ikka ülemise seljalihase üks pool on sentimeetreid pikem, siis ei ole suurt midagi teha, et pikkused tasakaalu läheks? ja on kõhulihaste üht mahajäänud poolt kuidagi võimalik järele treenida? või on ehk nii, et kui ühel poolel on kõik välja arenenud kenasti, siis teine pool jõuab teatud aja pärast esimesele järele?
  9. Niisiis, mul on väga suur probleem erinevate lihasgruppide erineva arenguga. iseenesest on mul väga kena ning trimmis keha, kuid siiski osad lihased on paremini arenenud ja osad jällegi mitte. Tooksin välja mõningad näited: vasak rinnalihas on kuidagi rohkem punnis ning suurem, parem ent seevastu on lamedam ning allapoole rohkem ulatuvam. ülemine vasak seljalihas (need mis ülevalt alla tulles kolmnurga moodustavad) on ka jällegi isegi mitu sentimeetrit pikem. seevastu aga on paremal käel piitseps rohkem punnis kui vasaku käe oma ning õlalihas on ka suurem. kõhulihastega on jällegi omaette teema: nimelt on vasakul pool kaks ülemist "padjakest" välja arenenud, kuid paremal ainult üks. ma olen selle kohta uurinud, et ühtlase treeningu korral peaks mõlemad pooled balanssi saama, kuid olen jõusaalis üritanud maksimaalselt võrdselt treenida mõlemaid pooli, kuid siiski pole tulemust näha olnud. ikka tahab kokkuvõttes vasak pool kiiremini areneda. kui harjutusi teen, siis on ka tunda, et vasak pool on enam pinges kui parem pool. kusjuures isegi karvakasv on vasakul kehapoolel suurem, seda on näha rinnalt ning habemest. milles võib asi olla? ootan väga abistavaid kommentaare. tahan vaid, et lihased normaalselt ning ühtlaselt areneksid ja et saaksin korralikult jõusaalis käimist jätkata.
  10. jagad kolmeks, jagad kolmeks....see tähendab aga samas ka seda, et jagad kolmeks ka vitamiinikogused...
  11. Kas tasuks proovida?

    mida ja kui palju sa tegid, et kõht nii ilusasti välja tuua. ise olen tükk aega juba kõhtu teinud, a ülemised lihased arenevad kuidagi kiiremini, kui alumised. kui üleval juba ammu kena radikakõht, siis all tuleb veel vaeva näha, et nö padjakesed välja tuua.
  12. kas vastab tõele, et organism suudab päevas omastada vaid 1g L-karnitiini? Selles suhtes oleks palju mõtekam osta siis ju sidruni oma, milles ongi 1g l-karnitiini, et hinnavahe on märgatav!
×