Jump to content

miikael

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

miikael

  • Tase
    Vaatleja
  1. klubivahetus

    Kusjuures lepingutega kõigiga on nii, et kui ise ei lähe lõpetama siis läheb automaatselt edasi ( see ei loe, et aastaks nt. tehtud ) ja lepingupunktid lambist ei muutu! Jääb sulle see summa mis lepingus eluks ajaks. Hea on neil kes vanad lepingulised kliendid.....minul läheb üks kord trenni Planetis maksma keskmiselt 35 eeku...on ju niisama saadud vai kuda??? Samas mitte liikmetele on korratax 200 eeku voh!
  2. Tervitused kõikidele fighteritele.

    Huvitab mind kui palju rahvast käib Teil seal Garantis ja mis päevadel ning kellaaegadel on treeningud, enne käisin Studio96 kickboxis aga see klubi pani kahjuks pillid kotti ;((( Nyyd ma siis söbraga tänaval!
  3. Juhtus see umbes kaks aastat tagasi kui sai saalis triitsepsile prantsuse ja ploki allasurumisi sooritatud. Järgmine kord kui trenni läksin olid triitsud kenasti tuimad ja oli parasjagu lailihasetrenn (plokil istudes vasta köhtu) kui hakkas parem kyynarnukk valu tegema! Trenn jäi siis kohe katki.....nii umbes pooleks aastaks ja fastumgeeli ning ultrageeli läks ikka omajagu! Ei tea ma täpselt tänaseni millest see jama aga kahtlustan valet tehnikat prantsusesurumises ja kui on kövad kylmad siis tömbab siiamaani käe kangeks. Vot tak. Ärge tehke lollust!!!
  4. Massilisajas kreatiin?

    Kui tõhusad on sellised massilisajad kus kreatiin sees on? Kas mitte kreatiini ei peaks algul rohkem laadima nädala jagu, tuleks siis lisaks võtta vai? Kui pikalt ajaliselt on mõtekas tarvitada siukest?
  5. Parim enne möödunud!

    Nimelt leidsin ma kapinurgast pooliku kreatiinipurgi, mida ma olin paar aastat tagasi tarvitanud........ja oleks siis huvi teada , et kas vai mis juhtub yldiselt toidulisanditega kui nad nt. aegunud on?
×