Jump to content

Taff

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Taff

  • Tase
    Algaja
  1. rasva % võistlustel

    ma ei saa tõmmata lööb errori ette
  2. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    sama soov mis Madisel, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused? ja kui pikka võistlus keelu Kalmus saab, mis mõtet oli tokkol need dokumendid üles panna, seda võiks teha ikka ametlikult mitte "küla" peale kuulutama minna.
  3. Lihase mõõtmine

    vaatasin seda www.bicepmania.net lehte. See mees kül puhas seal ei olnud vaadake neid pilte jus ta on 14 , mõni mees pole isegi 25 selline.
  4. Kael

    Kas saaksite anda mõnda head harjutust kaela lihaste tegemiseks.Tänades!
  5. ...

    Muskel sa oled kõva jutuga. kohal olid väiksed "kohalikud" karud kes sõitsid ka väga hästi.Kui Fredi ja Kaido aeg oli 1.23.8 siis nende aeg oli 1.26.2 ja küll nad ükskord ka võidavad sest nad on alles 17 aastased ja sõidavad kesk-kooli arvestust.
  6. Jõulud ja uus aasta!

    Häid jõule minugi poolt kõigile jõusaali poistele,eriti Marekile ja Erole SPAst.Uuel aastal täie rauaga edasi.
  7. Serõiga täitsa nõus,midagi rohkem ei ole lisada.
  8. Olen meeltesegaduses.Paar nädalat tagasi käis mul peas mingi kiuks ja praegu tegelen oma teise minaga.Raivo ei osanud ka aidata,tal omalgi muresid.See Raits on muidu äge mees,aga treenerina ei sobi.Ah mis ma seletan,ta teab seda isegi.uut treenerit on vaja.
  9. ...Nõustun täielikult tegija ja newmaniga.Ja veel: sa kuradi kukk kes sa minu nime all siin tiibu lehvitad,võiksid vähemalt niigipalju originaalne olla ja mingi muu nime välja mõelda kui enda oma kasutada ei julge.See asi siin hakkab juba välja nägema nagu regilaul: Üks oinas heleda kastraadihäälega ees ja lambad kõik kisavad järel.Igatahes jõudu kuked----mingit lihast kasvatab ju seegi tegevus...
  10. See "treener" on vist likvideeritud,ei ole teist õhtuti enam näha olnud.Elagu uus ,asjalik treener!
  11. Kas te ei ole siis tähele pannud,et Raidu ikke tegeleb nonde inimestega?Muidugi ei jõua ta kõigi tüdrukutega tegelda,aga poiss vähemalt püüab.Ta ei ole ju üldse paks-kõigest 10-15 liigset kilo.Enne mõelge,kui kritiseerite!
  12. Rinnalt surumine

    Kas raskust suuremaks või vähemaks-ükskõik.Peaasi,et ennst rutiinist välja raputad.
  13. Jälle see Reval-Sport.

    ...keda mõista nende "keemikute" all?Kas neid lötakaid slaavi noormehi kes süstimisest/söömisest üle kere vinne täis aga lihast ei veel .neid on jah revalis palju aga ega see kedagi seal ei sega ju...
  14. Jälle see Reval-Sport.

    ..kuulge kompleksides vaevlevad "kulturistid" kellel midagi Raido kohta öelda on:sellist juttu saab üks meesterahvas teise kohta selja taga ajada ainult sellisel juhul, kui tal teatud seksuaalsed eelistused on ja südames salajased tulised tunded selle teise vastu,mida ta paraku välja näidata ei saa kuna need ei leiaks vajalikku kasvupinnast Raido puhul vist .Niiet...kisage aga edasi pepupoisid ))
  15. Jälle see Reval-Sport.

    ...keda mõista nende "keemikute" all?Kas neid lötakaid slaavi noormehi kes süstimisest/söömisest üle kere vinne täis aga lihast ei veel .neid on jah revalis palju aga ega see kedagi seal ei sega ju...
×