Jump to content

redemption

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

redemption

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 31.03.1988

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Viimase Profiili Külastajad

2 026 profile views
  1. Kreatiini realiseerimisaeg

    Selline küsimus suurele ringile, et kui kreatiin mono hüdraadil on realiseerimisaeg mai 2008, kas see praegu kõlbb ja ks tal on oma toime alles?
  2. Matemaatika statistika töö

    Palun vastake veel. Mul on natuke veel vastuseid vaja:)
  3. Matemaatika statistika töö

    Aitäh kõigile siiani vastanutele. Palun, kes pole vastanud, vastake ka. Olen väga tänulik:)
  4. Matemaatika statistika töö

    Palun veel vastuseid:)
  5. Matemaatika statistika töö

    Suur tänu kõigile, kes on vastanud. Palun vastake mu küsitlusele veel:)
  6. Matemaatika statistika töö

    Ootan Teie vastuseid:)
  7. Matemaatika statistika töö

    Tere. Mul on koolis vaja koostada statistika töö ja ma loodan teie abiga see valmis saada. Ma esitaks mõned küsimused ja paluks foorumi liikmetel sellele vastata. Kui see võimalik on, siis ma oleksin väga tänulik. See töö on mulle tähtis ja aitab mind haridustee jätkamisel. Küsimused on järgmised: 1. Teie fitness.ee kasutaja? 2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima? 3. Teie pikkus ja hetke kaal? 4. Kes on Teile olnud eeskujuks? 5. Teie jõunäitajad? 6. Kas kasutate mingei lisandeid? 7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga? 8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas? 9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada? Teie kasutaja nime ei avaldata kuskil, kõik jääb anonüümseks. See on mulle orienteerumiseks. Kui mõni küsimus läheb Teie põhimõtetega vastuollu, võib selle vastamata jätta. Küsimustele võite vastata kas siia või saata minu emailile eero.keldo@gmail.com. Palun olge head inimesed ja vastake. Ette tänades Eero Keldo
  8. Tagasi uudise / artikli juurde MR OLYMPIA TULEMUSED: 1. Jay Cutler 2. Ronnie Coleman 3. Victor Martinez 4. Dexter Jackson 5. Melvin Anthony 6. Gustavo Badell 7. Toney Freeman 8. Markus Ruhl 9. Dennis James 10. Gunter Schlierkamp 11) Vince Taylor 12) Branch Warren 13) Johnnie Jackson 14) Darrem Charles 15) Troy Alves FIGURE OLYMPIA: 1. Jenny Lynn 2. Amber Littlejohn 3. Monica Brant 4. Christine Pomponio-Pate 5. Mary Lado 6. Gina Aliotti FITNESS OLYMPIA TULEMUSED: 1. Adela Garcia 2. Kim Klein 3. Jen Hendersho...
  9. Kreatiin haigusega.

    Tere. Selline küsimus, et kui mul on väike palavik 37.5, kas ma siis tohin kreatiini võtta. Kas see võib siis kuidagi organismi mõjutada. Vabandan kui selline teema olnud on aga otsingust ei leidnud ma otseselt selle kohta midagi asjalikku.
  10. Kui palju on 1 tl ?

    Kui võtta väikse kuhjaga siis peaks 5 g ligi olema:)
  11. Veel kanepist

    Artikkel oli huvitav... Ma arvan, et paljudel on sellest suva ja kui nad tahavad oma tervist rikkuda, siis see nende endi probleem. Mina eelistan oma pingeid maandada jõusaalis. Palju meeldivam viis kui narkots ja alkohol või tobi:)
  12. Püramiid

    Mina püramiidi tehes olen kasutanud sellist tehnikat, et hakkan raskusega pihta kus jõuan teha 2 kordust, siis vähendan raskust ja teen nii palju kordusi kui jõuan. Pausid väiksed ja intensiivsus kõrge. Soovitan sul katsetada ja otsida omale sobivaim variant.
  13. USA-s on võistlused korduse peale surumises. Keegi ei keela teil võistelda:) Ühinen TANK-iga. Ma olen kaks aastat treeninud ilma partnerita ja ma ei kurda. Alati on võimalus võtta 100% oma treeningust. Näiteks ma teen lamades surumist 100 KG ja mul pole vaja partnerit, et ta aitaks mul 120 KG vaevaliselt üles punnitada. Keegi ei keela sooritada harjutusi, kus pole partnerit vaja, et lihasest max välja võtta. Saab ilma partnerita ka korralikult treenida.
  14. Asi kipub veidi imelikuks:)
×