Jump to content

Cadri

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Cadri

  • Tase
    Vaatleja
  1. küsimus kaalu langetamise teemal

    Mina soovitan soojalt minna kaalujälgijatesse... mitu mu head tuttavat on selle läbi kõvasti kaalu alla saanud... lausa silmnähtavalt aga seejuures tervislikult... Ma ise tegelen ka enda vormi ajamisega... palju mineraalvett... trenn ja õige toitumine... ja tulemused on näha... Ma soovin sulle julget pealehakkamist ja päikest ja ma tean, et saad hakkama,,, sest paljud on saanud. Mine rühma!!
  2. Milline trenn on tõhusam?

    Olen varem käinud iluvõimlemises ja kergejõustikus... Käisin nüüd esimese trenni ära amfitnessis , käisin bodyspinnis ja see oli päris mõnus... tempo oli hea ja koormus ka talutav, pulss ei löönud lakke... aga läbi võttis küll... mitte küll kohe nö vigaseks. Ma arvan, et käin erinevad trennid läbi... või mis? aitäh, kes mulle vastasid... Tõesti, tänud!!!
  3. Milline trenn on tõhusam?

    Minu eesmärk on vähendada treenimise abil seda visa rasvakihti...
  4. Tere! Küsimus järgmine: Kumb trenn on tõhusam, kas vesivõimlemine või aeroobika? Ma tahan hakata trennis käima kuid ei suuda leida endale sobivaimat, kuna neid erinevaid treeninguid on nii palju. Minu kriitilisemad piirkonnad on reied ja istmik... siin Haapsalus on amfitness klubis sellised trennid nagu spinn ja push&lift, aeroobika... Äkki keegi oskab oma kogemuste või teadmiste põhjal mulle nõu anda, oleksin väga tänulik! aitäh!
×