Jump to content

EiSuitsule

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

EiSuitsule

  • Tase
    Algaja
  1. Kas on üldse lootust?

    Suurimad tänud, teen omad järeldused.
  2. Kas on üldse lootust?

    Olen 178cm 63 kg - eesmärk kehakaalu tõsta, kuid probleem on selles, et tegelen jalgpalliga, seega jooksen väga palju ning ainevahetus on kah kiire. Kehakaalu läheb juurde vaja ainuüksi selleks, et jalgpallis paremini läbi lüüa. Seega pöördusin siia, et leida üldse motivatsiooni, et kas mul on üldse võimalik kaalu juurde saada kui treening näeb välja selline: Esmaspäev: 30 min jooksmine + 90 min intensiivne jalgpall. Teisipäev : 45 min jooksmine + jõusaal. Kolmapäev: - (oleks võimalik lisada jõusaal) Neljapäev: 90 min jalgpall. Reede: 90 min jalgpall. Laupäev: 90 min jalgpall. Pühapäev: -(oleks võimalik lisada jõusaal) Tean, et jalgpall ning suured raskused ei käi kokku, kuid kehakaalu on vaja ju tõsta. Ühesõnaga on mul üldse lootust?
  3. Jalasidemed

    Mõtlesin et ka sellise teema võib siia postitada, kuna siis suht tervise asjatundjad. Et mis neil sidemetel vahet on, ma tegelen jalgpalliga ning millist mina peaks kandma?
  4. Karm!

    K1`s teisi tema suurusi kll pole minu arust, aga kord juhtusin Eurospordilt vaatama, kuidas suht väikene Horvaat talle korralikult haiget tegi:D Ja ükskord, kui Usas oli ta matsil ja Tyson vaatas kah ja pärast matsi kutsus tyson selle suure jõmmi välja, tõusis püsti ja andis miimikaga märku, et sinu taoks ma küll ära:D Rahavas oli päris hullumas, aga nende vaheline asi jäigi vist klaarimata.
  5. Millist muusikat kuulate?

    Eesti Hip-Hop & Rap on hea.
  6. Rind

    Küsin kohe uue küsimuse otsa. Kui rinda teen, või vahet ei ole mis lihasgruppi, kas teen kohe 3-4 harjutust järiest ja asun järgmise lihasgrupi kallale või on soovitatav umbes 15 minutiline vahe teha, ennem kui uuesti sama lihasgruppi teed? Ise teen ikka ühe grupi läbi järiest ja asun järgmise kallale, kuid ühelt ingliskeelsest tekstist lugesin seda 15 min värki...
  7. Rind

    Just hakkasin asjaga tegelema ja tekkis üks küsimus rinna treenimise kohta...praegu teen 4*8 seeriad, see peaks tagama lihase suurenemise ja esiletoomise, kuid olen vaadanud, et mõned teevad ka nii: alguses panevad suht kerge raskuse enda jaoks, näit 50 kg, teevad 12 korda, siis tõstavad 5 kilo kaupa ja vähendavad kordade arvu, minu arusaama järgi peaks see ennekõike parandama tulemusi, kuid lihast esile ei too nii hästi. Sellised on minu arusaammad asjast ning ei suuda eriti otsustada, kumbat treenimisviisi eelistada. Teete mulle äkki asja veidi selgemaks:)
  8. kõhutreening

    Tekkis kohe küsimus, et kuna kõhulihased on ühed kiiremini taastuvad lihased, kas siis neid võiks teha isegi iga päev, praegu teen üle päeva...kas iga päev tehes oleks areng kiirem või oleks ületreening?
  9. Kas siis kiire või aeglane?

    No kiire ainevahetusega poiss ei saa paksuks minna eriti, kui vanust tuleb, siis muutub ainevahetus aeglasemaks. Endal mul kah väga kiire ainevahetus, masendav..
  10. Kohupiim

    Kui ma olen kõhn ja käin jõukas, sobiks mulle sama hästi ka magus kohupiim, rosinatega vms. Valgu vahe neil küll väike ju:)
  11. Parem käes lihas suurem.

    Endal küll parem käelihas suurem, kui suur teil siuke probleem on olnud? Olete nõrgema käega rohkem harjutusi tegema hakkanud? Et siis väike arutelu, eelnevatest teemadest siukest teemat ei leidnud:D
  12. Treeningu algus.

    Kavas hakata jõusaalis käima ning eesmärk on ennekõike massi tõsta( 177cm - 62kg, 16a) Ennekõike tahaks toitumise kohta teada saada, pole kavas hakata ostma kindlaid ning väga kallied aineid, mis on mõeldud kehakaalu tõstmiseks, vaid näiteks enne jõusaali süüa kõvasti kohupiima, hommikuti putru jne... Muidugi tahaks massi kasvatada lihaste najal, seega mis harjutusi teha jõusaalis? Loodan, et saite probleemist aru. Kindlasti pole ma esimene, kes sellise küsimuse esitab, kuid ma veidi lugesin ja ammendavaid vastuseid ei saanud. Ette tänades Roobert.
×