Jump to content

Laborirott

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Laborirott

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kollageeni valgu aminohappeline koostis?

    kollageen sisaldab mingil määral kõiki aminohappeid, v.a. trüptofaan ja tsüsteiin. kuna Trp on asendamatu aminohape, siis on kollageeni bioloogiline väärtus väike.
  2. valku on siin küll vist natuke üle pakutud, ca 1-1,6 peaks ikka olema.
  3. Kuidas SUUREKS saada?

    mul ka üks küsimus, mis haakub osaliselt samasse teemasse, seetõttu ei hakand eraldi teemat tegema.. lihaste kasvamiseks on teatavasti vaja kaloreid ja täisväärtuslikku valku lisaks treenimisele, aga kas need kalorid ei või siis tulla näiteks naha all olevast pekist? kõigeks muuks ju pekist saadud energia sobib, teoreetiliselt peaks ju ka lihaste kasvamiseks sobima. milleks see pekk muidu üldse on, kui teda kasutada ei saa.
  4. ma küll kuidagi julgen spordiklubi uksest sisse astuda ja isegi jõusaali minna, kuid mõningaid harjutusi, mida tahaksin, ma siiski oma ülekaalu pärast ei tee. seal jõusaalis, kus käin, on alati hantlite lähedal trobikond vääga heas vormis mehi, kes seal siis ükshaaval rinnalt surumist jm trikke teevad, teised istuvad seni niisama (puhkavad) no ja ma lihtsalt ei suuda end kõigi oma pekkidega nii ilusate meeste vahele pressida, sest häbi hakkab lihtsalt oma paksuse pärast.. ma ei suudaks siis üldse harjutusele keskenduda, vaid mõtleks ainult, et mida nad küll minust arvavad aga minu loo moraal on see, et sa pole ainuke... mina olen ka paks. tegelt olekski lahedam, kui veel mõned paksud trennis käiks, siis poleks ma ainuke
×