Jump to content

drazo

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

drazo

  • Tase
    Algaja
  1. Küki teooria(sooritus)

    Milles on täisküki ja tavalise küki erinevus? Ma pole lihtsalt kunagi mõelnudki, et seda teistmoodi teha saaks kui täiskükkida. Vanust on mul 16.
  2. Küki teooria(sooritus)

    Ehk keegi hea inimene seletaks mulle kükkimise põhimõtteid. Imestan, et inimesed suudavad kükkida siin trennides 130kg mitmeid seeriaid. Endal oli raskusi 4x8@60kg. Minu sooritus ja arusaam asjast siis: kang turjale ja kükitada ning püsti. Any ideas?...
  3. minu filosoofia hoiabki sellisest mõttelaadist kõrvale. mulle meeldib mõelda, et taevas on sinine, sest ta on sinine ja see on ilus, mitte seepärast, et päikese valgus murdub ja hajub teatud nurga all:) Tänud abi eest:)
  4. Vanust on 17. Jõuetust kasvamisest kohe kindlasti pole. OldMan ehk aidaksid toitmust modifitseerida siis nõnda, et toitainetest puudujääke ei teki? Kaalu on mul 73kg.
  5. <mu toitumiskava on siis pm. valkude poolest korras? Millisel kellaajal siis süsivesikuid ja millisel kujul rohkem tarbida?
  6. Ise ei oska selle kohta miskit öelda. Toon siis ära enda toitumisplaani üldjoont5s. Laupäev ja pühapäev - toitumine korrapäratu. E-R üldjoontes: 7:00 võileivad 12:00 kergem eine - ntx risotto, võileivad, kohupiima natukene jms. 14:05 kahekäigulin ekooli lõuna 15:45-17:00 trenn 17:20 170g kohupiima koos kõva moosikogusega 17:45 kahekäiguline kooli õhtusöök 20:00 korralik praad - kartulid, makaronid või riis liha, muna, pelmeenide vms. 22:00 80g kohupiima, võileivad ja magama. Soovitus? Süsivesikutest võib puudu küll olla. Kooli toitumist muuta ei anna, kuid ülejäänud korrad saaks asendada küll.
  7. Aga oskab keski siis öelda mulle mõnda kiirestiimenduvat looduslikku valgurikast toitu?
  8. läbi keemiliste protsesside sünteesides. ehk inimkäe läbi toodetud ja see on minu veendumuste vastu. söön seda, mida annab ka loodus ja inimesed lihtsalt masiniseerinud on:)
  9. Soovita mulle midagi looduslikust tasandist. Minu põhimõtted ja veendumused ei lase sellist asja kasutada. kahjuks olen need ise endale püstitanud ning üle ei taha astuda. Ette tänades, Drazo.
  10. Proovin Sinu nõuannet Aksel. Üldiselt vett on piisavalt. Ühtegi pulbrit ei söö, kuid püäevas tarbin ~150g valku. Valgupulbri asemel läheb enamasti kohupiim mängu.
  11. Arstiga see kooskõlastatud. Minu puhul on nii, et tunnen end haigena kui treeningut ei saa. Varem olin maadleja ning südame pärast saigi jõusaali üle mindud. Jõusaalis saab tempo, raskuse jms ise valida. Ja mul kergeloomuline, pole niivõrd hullu:) Oskab keski siis veel nõu anda kuidas langust peatada?
  12. Puhkust on küllaga. Nagu ütlesin kava eelmine aasta töötas ning rinnale üks raske päev, teine kergem. trennid kuskil tunni kanti. Vitamiinipuudust kahtlustasin ise ka, kuid kahe nädalame gerimaxi(sinise) võtmine ei ole nagu edu toonud.
  13. Eks ma võtsingi vähemaks. Aga see asi läheb juba naljakaks. Kui esimesel korral tegin 4x8 70kg siis nüüd ei jaksa seda 65kg`gagi teha. Kardan eriti ,kuna mul kergem südamelihastepõletik. Et kui see on süvenenud siis võib-olla sellest jõuetus. Kuigi ootaks ja loodaks muid loogilisi seletusi.
  14. Lugu siis järgnev: Eelneval aastal surumis trenni tehtud, kava läbi arutatud rusikaga. Kõik töötas nagu kellavärk. Nüüd siis peale suve taas alustanud treeninguid ning imelik fenomen. Kokku tehtud neli nädalat ning igal nädalal suudan järjest vähem rinnalt suruda. Oskab keegi põhjendada? Või peaks ehk arsti juurde pöörduma? (Viimane variant, kuna see võtaks koolist väärtuslikku aega mitu päeva).
×