Jump to content

Czar

Kasutajad
  • Sisu loend

    186
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Czar

  • Tase
    Kasutaja
  1. Rasvumist pole, alkot 2x kuus umbes, tisse ka ees ple .. nendest probleem ei ole. Ehk on hilis puberteet veel ja lmselt läheb ajaga ise korda, ma loodan
  2. Hehe no päris nii hull ka ei ole Näidud olid Test 26 ../l Östro 124 ../l aga jah tänud eks ma uuri edasi .. see hormoon ravi pole vist eriti hea mõtte äkki lkkab testi ka paigast ära
  3. Probleem järgmine: oli vaja hormoone kontrollida ja tuli välja et mul on 25% rohkem östrogeeni kui normaalne oleks. Samas testosterooni tase oli normaalne. Arst soovitas vaid vitamiine süüa. Üleliigse östroga on paras hulk kõrvalnähte ka ja sooviks lahti saada. NB! Seroide pole söönud ja üleliigset rasva ka ei ole. Keegi oskab aidata ehk
  4. Cyperol

    Mis arvate antud tootest, töötab ? http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=593
  5. pole paha sõjaväes arenes sellest puusa stress murd kuid ses suhtes hea et nüüd sai korraliku ravi ja loodab et enam ei kordu kõike head ja VENITAGE ennast !!!
  6. Jõutõstja jalanõusi Tallinnas ?

    Adi toob neid sisse. Ise käisin laost otsimas ja sealt saadeti viru tänava esindusse. Laost muidu öeldi et nad enam sisse ei too sest adi lõpetas lepingu nendega. Aga ehk laos istub mõni paar. Aga muidu kui väga vaja saad ka netist tuua. Neil üks korralik paar ongi mida kõik kasutavad.
  7. http://www.buzzhumor.com/videos/552...s_While_Lifting Suht hull
  8. Valu selja paremas tiivas

    Tennise pall ja rulli selle peal, üldiselt peaks aitama.
  9. Hack-kükk või kang turjal täiskükk?

    Sa ju ikka mõistad, et vigastuse ja puudega on teine lugu eksole ? Pole vaja ennast puudutatuna tunda, kui ei saa siis ei saa. Kasti kükk käib effektiivsete kükkide hulka, samuti ka kang rinnal. Pool kükk on minu sõnavaras ainult põlvede kõverdamine, mida paljud teevad. 90' mida loetakse ka võistlustel õnnestunuks on õige kükk, üle selle on pool kükk. =)
  10. Hack-kükk või kang turjal täiskükk?

    Pigem see pool kükk on halb selle pärast, et stress põlvedele on suurem, pidurdad hoo põlvedega ja siis alustad tõusmist jällegi põlvedelt surudes ja koguaeg on pinge põlvedel. Alla 90' minnes langeb raskus põlvedelt puusadele mis taluvad suuremat koormust. Tavalist kükki ei asenda mitte miski, ei ole seda vaja vahetada ega midagi vaid teha ja mitte vabandusi otsida.
  11. kükkimine- raskem kang teeb turjale valu

    Kangi ja selja vahele ei tasu midagi panna, liiga ebastabiilne ja ohtlik. Kui on valus siis pole õige koht. Otsi kõige loomulikum koht, suru õlad taga kokku ja peaks trapetsile ilusti minema. Otsi ideaalne koht, see on kuskil olemas sul!
  12. Jõutõmme

    Seda tehnika lagunemist ma mõtlesingi.
  13. Jõutõmme

    Selle mõlemad üleval haardega areneb ka haare tohutul ja oleks suht jama seda mitte ära kasutada ju. Nt soojendus ja kergete seeriatega tavalist kasutada ja raskematega siis mixitud või haagitud. Paelu kasutada ainult siis kui käsi tõesti enam ei hoia. =) Aa jrx, kui jalad on laiali siis käed on maale ja kangile lähemal ja sealt ka vähem tõmmata. Ja lühema tõmbe all peangi silmas lihtsamat st vähem tööd, raskus on ikka raske. Väljendasin ennast valesti siis enne. Selle lihase koha pealt mõtlesin muidu ma seda et ta on eelkõige ikka jõuharjutus ja selgroo jaoks mõeldud. Seda ei kannata ka eriti 8-10 kordusega teha. Aga jõutõmbe variatsioonid peaks küll korralikud olema. ------- ah kurat jrx, lugesin su esimest posti uuesti ja sa räägid haardest hoopis ... ma laia haardega tõmbest ei tea midagi
  14. Jõutõmme

    Jõutõmme on küll vääääga hea harjutus kuid kas lihase kasvu jaoks just kõige sobilikum ? =) Seda küll et kõik tõmbavad kuidas neil parem on, ei mõelnud ka selle kergema all chiitimist. Jrx selles mõttes lühem et jalad on palju vähem kõverdatud ja tagumik kõrgemal. Sellest ka väiksem teekond. See kätte erinev areng küll eriti tõenäoline ei ole. Palju sa seda miksitud asendi ikka kasutad, 1 seeria ? Tavalist üle käte asendit tuleks kasutada nii palju kui võimalik, kui sellega rohkem ei tule vahetada mixitud. Jõutõmbe eesmärk on ju tõmmata nii palju kui võimalik ja plussina saab juurde haarde tugevust. =)
  15. Jõutõmme

    Teen tavalist, jalad normaalselt ja käed kohe nedest väljas. Laialt tehes võimaldab rohkem tõmmata, vähem maad tõmmata. Mis sa selle väänamise all mõtled ? Tõmba hoolikalt, see on väga effektiivne harjutus selgroo tugevdamiseks, aga lihtne ka terveks eluks nõme vigastus saada. Igatahes, ehk tead juba isegi aga enne igat kordust tõmba nii palju õhku sisse kui võimalik ja suru kõht välja nagu rasedal, aitab alaselga fikseerida. Tee kindlasti ka kõhulihaseid juurde mõnikord, 5-8x kordusega ja hoia raskust kukla taga või kõhul.
×