Jump to content

ranx

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ranx

  • Tase
    Algaja
  1. Kust saab?

    aga kas apteekides ka proteiini müüakse??
  2. Maailma atleetlikum kergejõustiklane

    Asafa Powell ja ka Justin Gatlin.
  3. Powerball.. mida arvate?

    to StaticMoth huvi oleks linna olen tulemas mudu augusti lõpus ning kui nõus oled võix ajada asja maili teel täpsemalt??
  4. kysimus..

    olles siin foorumis pea kõik teemad läbi lugenud ytleksin et 6x nädalas on liigapalju ning sul on ületreening. 3-4x nädalas vist max et lihas jõuaks korralikult taastuda. Ning lihasele on puhkust ka vaja.
  5. Kulturism, miks?

    peaeesmärgiks on jõud, kuid ilusad lihased poleks ka pahad.
  6. kava

    Siin soovitati teha nende amazoni kavade järgi. Alguses tegin enda kava järgi aga nyyd tunne et hakkaks tegema edasijõudnute kava kaheks. Seal soovitus et 3-4 x nädalas. Kahjuks pole sellist võimalust kuna 2 päeval nädalas saalihoki 1,5h ja võimalus käia 2 x nädalas jõusaalis. sellepärast küsiks et kas amazoni kaheks jaotatud kava on mõtekas teha nii et N: esmap. teen ülakeha ja neljap. alakeha või peaksin uurima ja vaatama endale rohkem sobivama kava??
  7. rinnalihase kava

    Kuna olen uus siis ei mõista miks kui jõudu tahad saada teha vähem aga kui suuremaid tisse siis rohkem ja üldse teiste lihasgruppidega sama moodi. Siiamaani tegin andale sellise kava kus tõmbasin ennast saalis ikka täiesti rihmaks?? Kas kusagil leiaks ka selle kohta mingi foorumi arutelu või artikli miks just nii??
×