Jump to content

kirjutaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kirjutaja

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.10.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. trapets

    aitäh abi eest kõigile.
  2. vorm

    ma olöen ju 8-9 kuud teinud, ja raskelt
  3. vorm

    keha on atleetiline, ma olin enne väga kõhn ikka, nüüd aga selle ajaga olen suutnud lihasmassi kasvatada, ja lihased on välja toodud. nüüd viimased 2 nädalat olen käinud ainult 1 x nädalas, tavaliselt käisin 3-4 korda nädalas.
  4. vorm

    kas 1x nädalas jõusaalis käimisest ja kodus kätekõverdused +kõhulihased iga päev ning koolis 2 x nädalas jooks jms. ei tahaks vormi ära kaotada, jõud pole nii oluline.
  5. trapets

    Olen 8-9 kuud jõusaalis käinud, pool aastat olen treeninud trapetsit. ja nüüd mis märkasin, polnud ennem niimoodi võrdlenud parempoolne trapetslihasel on märgatavalt rohkem lihasmassi. see ei paista siis välja kui lihased pingul pole, aga kui trapetslihased pinge alla panna, siis paistab parempoole märgatavalt väiksem kui vasakpoolne lihas. kuidas ma need tasakaalu saan? palun abi
  6. mind hakkas huvitama, juhtusin netis nägema müüdavat treening aparaati abtronic, mis tuleb asetada lihastele (kõhule pidi eriti hea olema) ja siis vööga kinni ja see pidi kuidagi impulsside kaudu närvisüsteemis lihased liikuma panema nagu teeks päriselt trenni huvitab , et kas see ka midagi tegelikusses aitab? juures on küll toodud, et aitab väga hästi kui kasutaa iga päev korralikult, 30 min 3x päevas.... mis keegi sellisest asjast arvab, ja kas kellegil on kogemusi sellega?
  7. õlad

    ragiseb ka ilma raskuseta aga suur aitäh, kõik tuleb järgi proovida
  8. õlad

    ei usu eriti, sest mu õlad teevad ka trennivälistel päevadel seda raginat. õlga liigutades osadel liigutustel
  9. õlad

    ma ei tea mis viga, aga õlad "ragisevad" kui teha näiteks hantli tõstet kõrvale üles, ja vahest läheb ka mingi osa õlast valusast seest, annab tunda, muidu tundub kõik normis olevat, aga õlad, see ülemine osa jõudu täitsa on ja lihasmassi ka õlal, natuke üle poole aasta käidud jõusaalis korralikult. kas keegi oskab aidata?
  10. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    190cm, 73kg, 16a
  11. Jõu mehed! ja muusika

    eesti hiphop
  12. kuidas oleks kõige õigem

    Valku tuleb süüa iga toidukorraga... ka siis kui trenni ei tee? mina arvasin, et kui trenni ei ole teinud päev otsa ainult lebotand siis ei ole valkudest kasu, kuna ei toimu nii suurt sünteesimist lihastesse, kuna pole olnud trenni midagi see otseselt paremat ei tee. pulber ikka on omal kohal peale trenni. sest kui sööd mittetrennipäeval, siis see imendub supsti ära ja pead varsti jälle sööma, kusjuures erilist kasu sellest pole, et saad kiiresti imenduvaid valke, sest organismil seda otseselt ei ole vaja kuna pole olnud kestvat treeningut. niiet pulber peale trenni ja tavatoit (piim, muna, liha jne) trennivabalpäeval. iseasi kui sul pole aega süüa sooja toitu päeval, siis võid võtta valgusheigi, mille saad ruttu nahka pista. Suur aitäh sulle, nüüd sain selles osas palju targemaks muide kui igapäev ma seda sööks siis läheks see väga kulukaks kah, vähemalt minu puhul, ma olen ju 16 ja tööl ei käi, raha jõusaalis käimiseks ja massipulbriks pean ise teenima ja koguma
  13. amazon surnud?

    praegu on ju suviii keegi ei viitsi arvatavasti enam siin foorumis passida
  14. kuidas oleks kõige õigem

    Valku tuleb süüa iga toidukorraga... ka siis kui trenni ei tee? mina arvasin, et kui trenni ei ole teinud päev otsa ainult lebotand siis ei ole valkudest kasu, kuna ei toimu nii suurt sünteesimist lihastesse, kuna pole olnud trenni
  15. kuidas oleks kõige õigem

    mul tuli üks huvitav küsimus et kas on mõtet süüa pulbrit kõrvale ainult nendel päevadel kui teed trenni, või siis peab ka siis sööma seda kui pole mõni päev trenni üldse teinud?et kas neil päevadel mil trenni ei tee, peaks ikkagi pulbrit sööma?
×