Jump to content

intemr

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

intemr

  • Tase
    Vaatleja
  1. rinnalihase kava

    tänud
  2. rinnalihase kava

    Ma just mõtlesin seda et esmasp. näiteks horis. pinnaga ja neljap. siis kui uuesti rinda teen teen ka ikka horis. pinnal või mingi kõrgema kaldega juba?
  3. rinnalihase kava

    Ok aga kas peaks suruma horistonaal pinnalt või 2 järgmise astme abil? või üldse ühel päeval horis. ja teine p. 3 aste näiteks?
  4. rinnalihase kava

    Aga mõlemal juhul peab lihas välja puhkama korralikult eks? Kui teeksin seal mingi 6-12 4x siis näiteks nädalas esmasp. ja neljapäev siis oleks see norm? valiks sellise raskuse et viimane seeria väga vaevaliselt tehtud saaks --> võhma täiesti välja võtaks.. siis minul algajal peaks vist ilusasti lihas ära puhkama?
  5. rinnalihase kava

    Tere, tahaks edasi arendada oma rinnalihast, et kuidas tuleks teha st mis varjandil on kõige parem tulemus.. seeriad, püramiid või mida muud. Vaatasin ka teisi teemasid mis rinnalihast puudutavad ei leidnud vajaliku. Vanus siis 18, pikkus 181cm ja kaalun 80kg, olen maximaalselt surunud 80kg. Et mitu x pean tegema nädalas siis rinnalihast 1x-2x? rohkem/vähem.. ja arvestades seda, et lihas saaks korralikult välja puhata ennast.. nii vist pidi kõige parem tulemus olema lugesin paarist postitusest.. kellegil umbes samas vanuses ja kehakaalus kogemusi äkki? Kokkuvõtteks tahan maxsurumist tõsta...soovitage midagi head
×