Jump to content

Rookie7

Kasutajad
  • Sisu loend

    51
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rookie7

  • Tase
    Värske olija
  1. Liiga kulukas...

    Mul tuli kreatiiniga küll massi juurde, nii et mühises,kuigi toitumine polnud just kõige eeskujulikum.Ju ma sain siis oma toiained vist ikka kätte, aga suurt rõhku ma tollal toitumisele ei pannud.
  2. Liiga kulukas...

    Kui mingid toidulisandit üldse ostma hakkad, siis kreatiin-monohüdraat annab väga häid tulemusi,isegi siis, kui toitumine pole just kõige "eeskujulikum".Olen selline kõhna kutt ja Kreatiin-monohüdraat andis lihasmassis kõvasti juurde.Ja kui sa oled algaja, siis pole lisandeid vaja.Lihas tuleb niisamagi.
  3. Superseeriad

    Kui ma olen õieti aru saanud siis superseeria on vist niiviisi et teed nt. biicepsi ja triitsepsi järjestikku või nt.jalgade puhul nelipealihase ja reielihase kokku.selja puhul on vist veidi keerulisem. (ega ma neid oma treeningutes kasutanud pole, aga lugesin et tehes superseeriaid on lihasmassi kasv oluliselt suurem ja selg oleks muidu nr1 kuhu tahaks massi lisada).
  4. Superseeriad

    Kas keegi teab kuidas saaks teha seljalihastele superseeriaid?
  5. Rinna keskosa

    My Webpage
  6. --Selg--

    Tahaks seljale normaalselt laiust lisada aga parim harjutus selleks mida mina tean oleks plokil allatõmbed.. aga see mulle ei mõju st.ma ei tunneta üldse lihase tööd(viga pole ka liiga väikses või suures raskuses,tehnika on ka okei).Aga kui keegi teab mingit suuremat baasharjutust, mis mõjuks esmajoones seljalailihastele,siis andke palun teada!
  7. Superseeriad

    ma sain nyyd teada kuidas teha superseeriaid kätele, aga kuidas teha näiteks seljale ja rinnale? näiteks bicepsi antagonistlihaseks on triceps, aga mis on rinna ja selja antagonistlihaseks? ?
  8. helphelphelp

    Selles artiklis(http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke...mp;top=top.lime) on tõlkija öelnud et neid superseeriaid tuleks teha iga 5-6 trenni tagant.mina tahax aga iga treening.. kas teen siis vähem seeriaid või.. aga selline kyssa veel et seal oli näide aint kätelihaste kohta,aga mis oleks näiteks rinna antagonsitlihaseks ja selja antagonlihaseks ja ühesõnaga kuidas saaks teha seljale ja rinnale samasuguseid superseeriaid??
  9. helphelphelp

    ma pole eriti superseeriaid oma treeningutes kasutanud.. kuidas neid sooritada?
  10. helphelphelp

    Jah vajan küll.soovitage midagi, mis lihased normaalselt läbi võtaks.
  11. helphelphelp

    kas teate viisi kuidas saaks lihasest viimase välja võtta?proovisin eelmine aasta püramiidi, et kergemast raskemaks ja kordused 12st-6ni,aga ei tekkinud sellist tunnetki, et oleks nagu midagi teinud.Olen ka teinud 3 seerialisi treeninguid ning 1-2 seerialisi,kõrge intensiivsusega(85-100%)Raskusi sikutasin ilusti üles aga jah...(lõpus peale kuuendat kordust tegin veel kohe otsa teise harjutuse 12 kordust).iga päev ma ka käia ei taha,et iga lihasrühma eraldi treenida,sest lihtsalt ei saa.2 päeva nädalas on maksimum.Ise olen kõhnake 167cm,61 kg.tahaks massi (eriti seljale).Ette tänades
  12. Söömine

    ma kaalun 60kilo.ma mõtlesin enne et grillvorstid (vaatasin tabelist) annavad palju süsivesikuid ja on odavad.aga vaatan seda kanavarianti ka.suured tänud abi eest
  13. Söömine

    tahaks nüüd jälle jõukas käima hakata, aga söögiraha on aint 2500 mida ma saan osta et kuu aega selle rahaga välja tulla.et kõik omad ained (valk,rasv,süsiv.) kätte saaksin.
  14. X REP

    Ei tea nyyd kas seda infi usaldada või mitte,aga tundub päris huvitav...Et siis nagu poolikud kordused...ühed ütlevad,et tee täisamplituudiga, siis on parim lihaskasv jne, teised et tee poolikutega.kummal on õigus,kummal mitte.seal mainiti ka overload position või midagi sellist..ja mingid 4-1-1-1 mai saand kah eriti midagi aru
  15. Füüsiline töö

    Ma plaanin minna laotööliseks.omast kogemusest tean et see pole just kerge töö.vatti saavad enamvähem kõik lihased.olen seda tööd ka varem teinud..siis ma ei treeninud.seepärast siis jah..selline mure.ja mis kaval treeningplaan see on, mis sa enne mainisid..Oldman??
×