Jump to content

A4

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

A4

  • Tase
    Algaja
  1. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    PORTUGAL!!!
  2. pikk treening

    Hkk, miks üldse nii kaua treenima peaks? Kust selline mõte??
  3. Oskaks keegi öelda, kas homme on Robocopi pood Telliskivi tänaval avatud? Või siis see ww passaazi pood??
  4. Tere, Mul on selline küsimus, et kuidas on võimalik üheaegselt kaotada nii rasva kui ka lihasmassi? Asi selles, et sooviks veidike kaalus alla võtta, tavaliselt annavad kõik nõu, kuidas kaotada rasv, ilma, et kaoks lihasmass. Minu probleem seisneb selles, et tänu tantsimisele on mul jalad nö suured...Ja nüüd on natuke lisandunud ka rasva. Sooviksin saada lahti sellest kogunenud pekist, kuid samas veidike ka lihasmassist, sest tuharad ja sääred on tõesti liiga suured, peaaegu nagu naiskulturistil,kuid mulle see ei meeldi. Kui keegi oskab nõu anda, palun aidake... Tänud!!!
  5. Tere, Mul tekkis järgmine küsimus.. Olen varem rasvapõletamisel abiks tarvitanud selliseid tooteid nagu L-karnitiini ampulle ja Universali Ripped Fasti. Koos korraliku trenningu ja toitumisega olen ka oma eesmärgi saavutanud. Nüüd aga oleks vaja jällegi rasva põletada, mõtlesin seejuures jällegi midagi nö abiks osta. Nüüd, vaadates näiteks siin poes ringi, leidsin igasuguseid uusi tooteid, mida ma enne näinud ei olegi. Kas kellegil on kogemusi selliste toodetega nagu Animal Cuts, Crp või siis Püruvaadiga?? Või siis mõne muu tootega?? Ei tea, kas jääda oma vanade abimeeste juurde, või prooviks seekord midagi muud... Ette tänades
  6. Diureetikumid

    Palun soovitage diureetikume...
  7. Tere, Olen mitmest kohast üritanud leida, palju võiks sisaldada energiat , valke, rasva ja süsivesikuid 200gr (kahest munast ja piimast) munaputru?? Ei saa see olla ju kindalsti sama, mis omlett ega ka lihtsalt praetud munad. Teine küsimus seisneks selles, et mis arvate sojakastmest. Näiteks kasutada soola asemel... Ja veel..kuidas soovitate, kas munaputru enne trenni, lõunaks ja peale trenni keedetud köögivilju või ikka vastupidi. (NB! Olen dieedil ja küsin seda selleks, et kuidas oleks tõhusam) ette tänades
  8. Rasvapõletaja

    Kas keegi oskaks soovitada, milline oleks neist toodetest kõige parem rasvapõletaja/toidukorra asendaja kehakaalu alandamise eesmärgil? Kas DR-7, S-55 või siiis mõni Whey toodetest (1,2,3) Tänus ette.
  9. Viaredin

    Kas keegi oskaks vastata küsimusele, kuidas neid tablette siis ikkagi annustada. Siin, amazoni poe lehel on kirjas, et- Annustamine: Esimestel dieedipäevadel 1 – 2 tabletti 3 korda päevas pool tundi enne söömist. (Soovitav juua palju vett ja süüa rohkem kliisid). Kuid toote pakendil on kirjas, et- Annustamine: 1 tbl 1 kord päevas pool tundi enne sööki rohke vedelikuga. Tänud ette.
  10. S55

    Kas keegi on seda toodet proovinud? Ja kui tohus see tegelikult on?
×