Jump to content

valgekets30

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

valgekets30

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 22.06.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. skinny fat

    Kaloraazi kokku arvutanud ei ole otseselt. Söön 4-5 korda mõõdukalt. Kindlasti vähem kui enne ja kindlasti on kalorid miinuses, Mis need makrod on :)? Kuidas on võimalik liiga vähe süüa ja seetõttu kaalu mitte kaotada? Täna 50 päev ehk pool läinud seega, tulemused pigem kehvemapoolsed, kui 50 päevaga 1 cm vöökohast maha saadud, siis ei saa rahul olla. Lähen vähemalt selle 100 päevaga lõpuni, võib-olla ongi liiga vara mingisugust tulemust oodata.
  2. skinny fat

    Suured tänud nõuannete eest. Hetkel käimas 46 päev. Hetkel väikene madalseis seoses tööga, 5 päeva trenni pole teinud. Muidu olen teinud jõusaali, 1h jalgratast või 1,5km ujumist. Saasata söönud ei ole, või siis näpuotsaga, aga 95% vähem kui enne. Keha on natukene rohkem trimmis, aga vööümbermõõt on ainult 1 cm (90 - 89) vähenenud. Ma olen kahe valiku vahel - kas suurendada lihast või põletada rasva. Ma saan aru, et mõlemad korraga ei ole võimalikud. Mulle endale on olulisem kõhust lahti saada ja lihasmaas säilitada. Sellest küsimus - kas see on reaalne, et ma jään plaani juurde - 3x nädalas ujumine/sõudmine u 45-50 min ja 1 x jõusaal? Kas sellega saavutaksin eesmärki. Hetkel teen midagi vist ikka valesti, et kõht ei kao.
  3. skinny fat

    Tere. Olen 30 aastane suhteliselt vormist väljas mees. Täna tabas mind ootamatu motivatsioonilaine ja tegin siia konto. Proovin, kas ja mida ma suudan teha 100 päevaga. Olen nö skinnifat, kaalun u 75 kg, pikkus 184 cm. Lihast vähe aga rasva kõhul on, nii et istudes tuleb nahavoltidest nagu sixpack Kurb. Söömine on mul suht paigast ära, maiustan palju jne, Üldiselt ma tean mida tegema pean. 5 korda päevas süüa, palju valku, suhkrud ja nisutooted välja jätta. Jõusaal 3-4 korda nädalas pluss 1 kord kardiot näiteks. Kopp on ees selline olemast, katsun ennast hakata vormi viima, kerge ei saa olema ja seda ma ei ootagi, jään realistlikuks. Kas keegi kogenu oskab kuidagi nõu anda nii söömise kui trenni koha pealt? Või mingis muus osas? Iga teadja nõuanne on väga teretulnud, ei soovi oma plaanida mööda panna.
×