Jump to content

dopingukytt

Kasutajad
  • Sisu loend

    63
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

dopingukytt

  • Tase
    Värske olija

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Sinu kehalise tund

    Käin gümnas ja mitte keegi treenivatest kuttidest ei poolda kehalist:D. Lühidalt öeldes puhas hinnetenuss.
  2. Tsingist

    http://www.farma24.ee/?cid=1154〈=e...06c961883768799 See kõlbab?
  3. Tsingist

    Soovitage häid tsingi preparaate. Vaatan, et igal pool seostub tsingiga ZMA, kuid jätaks selle välja (tekitab unetust ja südame pekslemist, proovisin ära).
  4. Uni kadunud:(

    Rotter, räägi kui kiiresti kilpnäärme alatalitluse vastu tarvitatava L-türoksiini (kirjapilt ? ) mõju peaks avalduma hakkama.
  5. Ninalõikus

    Capicorn, kus koagulaatoriga tehakse? Mõni aeg tagasi olevat aint Pärnus tehtud.
  6. Ninalõikus

    Viimasel ajal operatsioonidest palju teemasid: kes uurib kurgumandlite kohta, kes silmade kohta. Kas keegi ninakarbikute lõikusel on käinud? Kuidas taastumine jne? Endal on probleemiks igatalvised põskkoopapõletikud.
  7. Uus doping MM-l

    Keegi teab eesti keeles täpsemalt rääkida, millega SARMS-i puhul tegu jne? Kerige lehe keskele: http://www.letsrun.com/2009/weekthatwas0817.php
  8. Ortopeedilised tallad

    Probleemiks alapronatsioon. Pärast ortopeedil käiku sain endale spets tallad, mis vabaaja tegevuseks hästi kõlbavad. New Balance tossudega jooksutrenni tehes ei sobitu tallad päris hästi jalatsi sisse, liiguvad kergelt, suur varvas läheb üle talla ääre. Lisaks tundub tald natuke jäigavõitu olevat. Kas on olemas just sportimiseks mõeldud ortopeedilisi taldu, kui on, siis kust neid võiks saada?
  9. Laktaaditester

    On teadjamehi, -naisi?
  10. Laktaaditester

    Tere! Kellelgi laktaaditestriga töötamise kogemusi on, kui töökindlad aparaadid on? Kust Eestis saaks hankida ja palju maksaks?
  11. Jooks

    Päris ausalt, 90% kehalise õpetajatest pole selle eriala inimesed, neil võib küll diplom olla, kuid see sobib ainult aanuse puhastamiseks. Leian et tark on see, kes kehalises ei käi ja seeläbi hoiab oma tervist süsteemseteks treeninguteks.
  12. Kuidas ennast kaitsta koera eest.

    Agamis siis, kui parasjagu on tempotrenn või fartlek või lõikude jooksmine metsavahel käsil? Pipragaas on parim sõber
  13. Veel rauast

    Tee pidavat takistama raua imendumist. Ehk siis kui palju teed on liiga palju teed?
  14. Ebatavalised lood

    Nii...olen püüdnud filmiveebi regada aga millegipärast ei õnnestu, küsiksin siit siis. Üheksakümnendatel jooksis kanal2 pealt seriaal "Ebatavalised lood". Tuhat tänu sellele, kes ütleb antud seriaali ingliskeelse vaste.
  15. Laste treening

    Palju on räägitud teemal, et Eesti pikamaajooksu allakäigu põhjuseks on vähene aeroobne treening varases nooruses. Jalgpallitreenerid pööravat rahulikule jooksule ülivähe rõhku. Sooviksin teie arvamust pallimängude ja südame kapseldumise seostest. Ette tänades!
×