Jump to content

annyke

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

annyke

  • Tase
    Algaja
  1. Millist veebipäevikut kasutada??

    Tänan nõuannete eest! Fitnessi päevik oleks jah hea just veebipõhisena, kuniks ta seda pole, siis jäängi Google calendari juurde.. lihtsalt mingil põhjusel see google´i asi mulle väga ei meeldi.. tahaks et oleks otsesemalt trennile suunatud..
  2. Küsimus siis selles, et tahaks kusagile oma jooksu- ja muud trennikorrad järjest üles kribada, aga pole leidnud head veebirakendust sellele.. Fitnessi enda oma pole päris see, mingit varianti pakkus Nike+ aga see mingi kiibisüsteemiga. Üks variant on excel, nagu alati, aga kui tahaks teinekord mitmest kohast ligi pääseda ja just veebiversiooni.. soovitusi teadjatelt??
  3. Põlveprobleemid

    Postitan siis tagantjärgi tarkuse, millest minu puhul abi oli - arvan, et õigem tehnika on minu põlvevalud tahaplaanile jätnud. Jooksmisega tegingi tookord juulikuus lõpparve, siiani olen vaid bumpinud ning jalutanud, ujunud. Aegajalt löövad põlvevalud küll välja (peale raskemat bodybumpi või pikemat&intensiivsemat jalutuskäiku), kuid trennis olen püüdnud põlvi maksimaalselt hoida (eriti kükkides, istudes võimalikult taha, väljaasted kõik pingita ja ilma kangita) ja selline "säästev" tehnika hakkab aina enam ka harjumuseks saama. Niiet varsti kaalun taas kangi kasutuselevõttu.. ja kes teab, ehk uuel kevadel saan jälle ka jooksma:)
  4. Spordipesu Shock Absorber

    Käisin minagi spordipoes ära ja proovisin mitmeid erinevaid mudeleid just shock absorber pesu.. olid veel allahindlused, Rademaris vist. Aga no mida ei leia, on sobiv mudel.. Mitte ükski ei istunud mugavalt:( Nüüd mõtlengi, et kuhu veel just spordipesu otsima minna.. kas siis nendes Triumphi`des on ka näiteks? Iseenesest naljakas, aga mulle just selline kaela tagant natukenegi kaelale suruv pesu ei sobi, häirib ja on ebamugav.. mul pole ka näiteks ühtegi paari bikiine, mis käivad kaela tagant kinni.. niiet shock absorber pole järelikult minu jaoks?
  5. Põlveprobleemid

    Jah, võimalik et hoopis aastaid jooksu on teinud oma töö.. eriti veel hooajalist jooksu, mil talvine ~3kuuline paus jääb ju sisse. Samas hakkasid põlved valutama just nüüd, kui bodybumpi oma kavasse lisasin. Aga vaatame, mida arst arvab. Haigemaks ma ennast kindlasti tembeldada ei lase, sest ei tahaks kuidagi trennist kauaks kõrvale jääda..
  6. Põlveprobleemid

    Jah, vaatan ja imestan isegi. Mina üritan enne BP-d samuti vähemalt 20-30min soojaks joosta, harvem rattal. Lõpus venitan ka alati kauem, kui viimane lugu ette näeb ja lähen dushi alla siis, kui kõik sealt juba eest ära:)
  7. Põlveprobleemid

    Aga milline on üldse kõige parem alternatiiv bodypumpile? Mina näiteks pole kunagi suutnud lihtsalt jõusaalis sundida ennast niivõrd palju seeriaid järjest tegema, et lihas lausa täitsa võhmal oleks ja pärast nii hea tunne oleks? Ja bodybumpis lihtsalt 2 harjutust vahele jätta (need mis põlvi koormavad) pole ka hea variant.. pole nagu näinud ka, et keegi midagi kunagi seal vahele jätaks..
  8. Põlveprobleemid

    Jah, tõsi, ega ma kiiret tulemust loodagi.. Samas arvan, et paari nädala pärast olen juba üsna närviline, kuna trenni teha ei saa, eks mingil hetkel tuleb hakata vaikselt uuesti peale. Ja BP-s on ju muid harjutusi ka, millele rõhku panna. Arsti juures loodan vahepeal muidugi käidud saada. Aga teinekord siis jah tuleks ette mõelda ja juba enne koormuseid liigeste eest hoolitseda, samas seekord ei osanud hetkeksi arvata, et just selle trenni peale põlved alla annavad. Ja vigastamist otseselt ju ei olnud, mõlemad lihtsalt samaaegselt hakkasid tundma andma kuni valutamiseni.. Aga tänud!
  9. Põlveprobleemid

    Tänud teile nõuannete ja täpsustuste eest. BP trennis püüdsin küll teha neid harjutusi ainult õige nurga all, kükitades vaid 90%, välja-asted tegin aga küll stepipingiga, eks sellest see ülekoormus võib olla küll. Samas selle trenni intensiivsus sobib väga hästi, trennis polnud kunagi väimust ega valusid. Jooksu olen intensiivsemalt muidu teinud juba viimased 7-8 aastat hooajaliselt - kevadest sügiseni, aga kunagi pole põlvedega ses osas probleeme olnud. Pinnas vahelduv, 50% ulatuses on kahjuks ka asfalti, aga seda ei saa kuidagi vältida:( Muidugi momendil ei kannata ühelgi pinnasel joosta, otsisin hoopis oma kepikõnnikepid välja ja vaid jalutan.. Aga juba täna lähen apteeki liigesetoitude järgi!
  10. Põlveprobleemid

    Terekest, selline probleem siis, et alates sellest kevadest (aprillist-maist) vaikselt ka BP-ga tõsisemalt tegelema hakatud (alguses 1x nädalas, hiljem 2x, muu trenni kõrvale, harrastan veel jooksu, ujumist, harvem jõusaali). Aga nüüd juulikuu algusest põlvevaludega kimpus. Kahtlustan, et just bodybumpist, kuna muu trenni osas pole juba aastaid midagi drastiliselt muutnud. Et siis just nendest BP kükkidest ja/või väljaastetest ehk, kas kellelgi on kogemusi? Spordiarstile praegu puhkuste aegu ka järjekorrad, niiet olen nüüd juba 2 nädalat täitsa kodune ja trennid vahele jätnud.. mida teha?? BP iseenesest väga meeldis ja tunnen juba väga puudust..
  11. alaselja probleem

    Mul on samuti alaselg varem hooajaliselt valutanud just peamiselt siis, kui olen selja treenimise unarusse jätnud. Niiet kõht+selg peavad tasakaalus olema!
  12. krambid säärelihastes

    Nii, nüüdseks olen juba peaaegu 3 kuud magneesiumi võtnud, ei tea kas sellest, aga olukord on natuke paremaks läinud küll. Joosta annab kenasti, ujudes peab enne trenni ja ujumise ajal aga veidi rohkem säärt venitama, et krambid ei tuleks, muidu suhteliselt ok. Samuti olen püüdnud veidi rohkem vett juua, aga sellega ikka jamad lood veel. Samas see seljaprobleemidest tulenevad valud ja krambid jalgades võib ausalt öeldes ka minu puhul teemaks olla, kuna olen varemgi selliste asjade all hooti kannatanud, ka trennis jalgade "suremise" mõttes, niiet võib-olla peaks tõesti taaskord käigu kellegi spordiarsti juurde ette võtma. Polegi juba ammu ka sellist nn kompleksuuringut teha lasknud, koos koormustestiga ka näiteks. Tavaline perearst poleks vist lahendus.. Ei tea, kas see Vomax Pirital on ok koht?
  13. krambid säärelihastes

    Aga selle veejoomisega naljakas lugu, no ei suuda endale seda millegipärast sedasi sisse kallata.. trenni ajal ega vahetult enne ei joo näiteks üldse, alati alles peale trenni.. (muidugi päeva jooksul muud ikka - aga enamasti kohvi, mahla, teed.)
  14. krambid säärelihastes

    ikka mõlemad jalad ja ühtemoodi.. eks võtan veel Mg tablette ja vaatan, kuidas läheb. Õnneks või kahjuks väänasin just metsajooksul jala välja ja pean nii ehk naa mõnda aega puhkama:)
×