Jump to content

leimps

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

leimps

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.03.1986
  1. Vajaks abi

    ok...tänud
  2. Vajaks abi

    mis puutub ülessurumisse siis vaatasin just seda amazone surumise arvutamise tabalit....kas tasub surumist teha selle tabeli järgi ja teisi arjutusi siis 3 x 8 -12 või kõiki 3 x 8 -12
  3. Vajaks abi

    aga kas harjutuste järjekord on sobiv ?
  4. Vajaks abi

    ok tänan abi eest....ex ma siis nüüd katseta
  5. Rind?

    tänud
  6. Rind?

    Kas rinna sisemine ülemine pool on son üla rind? Kui see on nii siis kuidas seda treenida?
  7. Vajaks abi

    Et siis hetkel parim oleks: » Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Pullover (ületõmbed) lamades pingil hantliga või plokil allatõmbed 3 x 8 - 10 » Prantsuse surumine 3 x 8 - 10 » Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega või kangiga 3 x 8 - 10 või siis biitsepsi pumpamine tugilaua abil » Õlalihastele istudes kangi surumist üles (kukla tagant või siis rinnalt) » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril või jõutõmme sirgete jalgadega 3x8-10 » Seljasirutajale keretõsted pukil või ettekallutused kang turjal 3 x 10 - 12 » Kõhulihastele keretõsted - istesse tõus 3 x max neid harjutusi 3 x nädalas kui seni tegin 2 korda päevas ja kergemate raskustega siis kuidas ma peaksin valima raskusi 1 x päevas ja 3 x nädalas?
  8. Vajaks abi

    Nagu ma siis aru saan oleks mul kõige mõtekam kasutada Nii öelda "Oti kava" modifitseeritud variant: » Lamades surumine kangiga 3 x 8 - 10 » Lendamine küljele hantlitega (õlalihased) 3 x 8 - 10 » Pullover (ületõmbed) lamades pingil hantliga või plokil allatõmbed 3 x 8 - 10 » Allasurumised plokil 3 x 8 - 10 » Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega või kangiga 3 x 8 - 10 » kükk kangiga õlgadel 3 x 8 - 10 » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril või jõutõmme sirgete jalgadega 3x8-10 » Säärtele seistes pöiale tõus hantel käes või kang turjal 3 x 8 - 10 » Seljasirutajale keretõsted pukil või ettekallutused kang turjal 3 x 10 - 12 » Kõhulihastele keretõsted - istesse tõus 3 x max Ja lisaks siis veel >õlalihastele istudes kangi surumist Üles (kukla tagant või siis rinnalt) Jättes välja (kuna operatsiooni järgselt ei või põlvele koormust anda) >Säärtele seistes pöiale tõus hantel käes või kang turjal 3 x 8 - 10 >kükk kangiga õlgadel 3 x 8 - 10 Kas on võimalik neid millegiga asendada? Tekkis veel küsimus selle kava kohta: >Allasurumised plokil 3 x 8 - 10 ( homesgym seda ei saa teha, millega asendada?) >Lendamine küljele hantlitega (õlalihased) 3 x 8 - 10 ( kas istudes? pealt hoides? ja kas kui hantleid pole asendab ka selili olles raskuste küljepealt rinnale tõmbamine?) > Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril või jõutõmme sirgete jalgadega 3x8-10 ( mida tähendab jõutõmbed sirgete jalgadega? istudes kõverdatud jalgade üles/ette toomine raskustega?) tänan kõik võimaliku abi eest
  9. Vajaks abi

    jah.... tänan vastuste eest hetkel on mul selline asi et ma ei saa tegeled veel jooksuga ja kükk teha ei saa...ühesõnaga ei saa teha veel harjutusi mis nõuavad jalgadel suuremat pinget ( käisin vähem kui kuu tagasi põlve operatsioonil). Tsaar kirjutas :iga seeria vahel pea pausi 1-1,5 minutit ja erinevate harjutuste vahel tee ca 3 minutine paus. tekkis küsimus kas targem on siis teha nt rinnaltsurumise seeriad ära ja minna järgmise harjutuse juurde või kuidas? hetkel olen teinud "ringe" et teen rinnalt surumise võtan järgmise harjutuse jne kuni jõuan uuest surumiseni.
  10. Vajaks abi

    tänan vastuse eest võimalusteks on : 1. Biitsepsi pumpamine tugilaua abil ( praegu olen teinud hommikul 20 kiloga õhtul 26 kg 3x13 ) 2. Õlalihaste treenimine ( selili lamades küljepealt raskusi tõstes, praegu 8 kiloga ja 3x13 ) 3.1 Pingilt surumine ( 34kilo 3x13 ) 3.2 Allapoole kaldus pingilt surumine (ei kasuta hetkel) 3.3 Ülespoole kaldus pingilt surumine (ei kasuta hetkel) Sammuti teen jalalihastele nii istudes kui kõhuli olles raskuste tõstmist ( hommikul 20kg 3x13 õhtul 26 kg 3x13) Veel olen teinud selili pingil lamades käed üle pea raskuste tõmbamist rinnale ( hommikul 20 kg 3x13 ja õhtul 26kg 3x13), raskuste tõmbamine althoides alakõhu juurde( samast asendist kui biitsepsi pumpamisel ainult ilma tugilauata, hommikul 20kg õhtul 26kg 3x13) ja sama harjutust pealt hoides üles rinna juurde. Need on siis võimalused. Milline oleks parim viis neid kasutada.
  11. Vajaks abi

    Tere! Olen 19 aastan noormees kes tunneb huvi enda füüsilise arendamise vastu kodustes tingimustes. Ostsin endale nn homegymi ja surumiskangi raskustega. Sooviksin saada nõuandeid ja soovitusi parima tulemuse saamisek - milliseid programme ja millise sagetusega peaksin tegema. Hetkel olen teinud 2 korda päevas jõudu (hummikul 6st 7ni ja peale kooli 5st 6ni). Igakord teen 9 eri harjutust 3 13st seeriat. Kas see on arukas?
×