Jump to content

kasutajajaa

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kasutajajaa

  • Tase
    Vaatleja
  1. õun

    Olen ka kuulnud et mõned fruktid sobivad ka õhtul ja dieedi ajal söömiseks, aga teised mõjuvad pahasti(dieedi mõttes). Kui keegi oskaks selgitada millised, siis jah....oleks tore küll.
  2. huvitav huviatv

    Tere. Vaadates mõningaid dieete, sisaldavad nad muuhulgas ka saia(leiba pole). Samas on paljude naisterahvaste seas levinud arusaam, et tuleks pigem just leiba süüa, mitte saia, kuna sai teeb paksuks. Kuidas siis sellesga on ja miks?
  3. valgu imendumine

    Kohupiim imendub alles 8 tunni pärast? mhm...huvitav kust sellised numbrid tulevad ja kui pika aja pärast imenduvad teised rohkem teada-tuntud valgud? Oskab keegi neid numbreid ka välja tuua?
  4. kõhulihaste treening

    just! eriti see viimane(mida täpsemalt peaks teadma)
  5. massilisaja või valk

    Tervist. Kumba siis ikkagi ja millest sõltuvalt kasutada, kas proteiini või massilisajat? Ette tänud neile, kes pahasel toonil otsingut soovitavad, tükk aega regulaarselt peaaegu kõiki teemasid lugenud, aga ei ole üheselt mõistetavalt kirjas midagi. Asi nimelt selles, et olen aru saanud, et kasulik oleks kasutada massilisajat, kuna valgu lihastesse jõudmiseks on ka energiat ehk siis süsivesikuid vaja ja energia taastamine peale trenni ka oluline mingil(?) põhjusel. See aga tekitab paratamatult küsimuse, milleks siis proteiin??? Kas see siis neile, kes nii kiire arengu peale ei panusta ja soovivad peale trenni mitte energia taastamisega hoopis rasvaprotsenti alandada? Kui keegi nüüd lõpuks üheselt selle asja ära seletaks oleks lihtsalt suurepärane. Tänan.
  6. linaseemneõli

    Tere. Kas keegi oskaks lähemalt rääkida linaseemneõlist. Otsingust leiab küll nii mõnegi artikli või postituse, kuid siiski.....mida ta täpsemalt teeb, kuidas oleks kõige õigem kasutada, oleneb see erinevatest eesmärkidest, soost, kaalust, jne??
×