Jump to content

gert gorsanov

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

gert gorsanov

  • Tase
    Vaatleja
  1. S55

    S 55 on niivõrd tervisliku koostisega, et võite ainult sellest toitudagi!!! Kas see on NALI või mõtlete te tõsiselt??? Väga ebanormaaalne soovitus.
  2. miks Marek Morozov ei võistelnud

    Mingi huvitas , et mis juhtus Marek. Koolituse ajal tundus küll et oled väga kõvas vormis ja et pakud sõbrale konkurenti.
  3. EKV 2005

    Miks M.Marozov ei võistelnud???!!! Ja nii suureks kui Aleksejev ei saa keegi puhtalt nii et tehke omad järeldused sest ta konkurendid olid ka sama suured. Tal oli lihtsalt ajastus vale. Mulle Aleksejev meeldis! Eesti on nii väike milleks jebida mingite topinguproovidega, see on rahva show. Kau sa vahid seda Otti igavaks läheb juba. Ott on lihtsalt õigel ajal õigeid asju söönud ja nüüd peab lihtsalt korralikult toituma ja treenima et vormi hoida. Ei ütle Ott su kohta midagi halba tubli töö oled teinud seda oli Maarjas näha. Aga lihtsalt kaua sa ikka üksi siblid seal!!!
  4. Rinna siseosa

    1. Käsikute lennutamine kaldpingil- mõjub kogu rinnale, eriti ülaosale. Harjutust ei tohiks sooritad suure raskusega. 2.Käsikute surumine kaldpinnal- see on kangi surumise ja käsikute lennutamise vahepealne. Mõjub hästi just ülaosale samas neid venitades. NB! et rohkem üla osa saada, alusta harjutust pealt haardes, kuid pööra seejärel randmein nii, et väljasirutatud kätes oleksid peopesad suunatud vastamisi.
  5. Valk peale trenni

    Marek hästi paned, ma ei teadnudki ,et sul selline huumorisoon on!!! Oled mulle tundund alati sellise tõsisena. Aga ei, väga hea!!!
  6. Lihased

    Loomulikult saad kodus trenni teha. Ja ka lihast kasvatada. Alguses piisab 1 paarist tellitavatest hantlitest vähemalt nii kauaks, kui tundub, et nad kergeks jäävad. Aga, kui on olemas ka ka kang ja piisavalt raskusi sinna peale panekuks saad põhimõttelislt kõik lihasgrupid ära teha. Peab olema lihtsalt natuke fantaasiat ja teadmisi kuhu mingi liigutus mõjub. Muidugi pead toituma korralikult ja kui juba edasijõudnud oled siis ka lisaks toidulisandeid. Linna inimestele on muidugi selline asi nagu kodus trenni tegemine absurdne, aga usu mind, et tegeklikult see pole nii!!!
  7. kas keegi ?

    Kergel päeval teen 70% raskusega 8-12 kordust ja enamus harjutused plokmasinal! Raskel päeval 90-95% raskusega 2-6 kordust ja vabaraskustega (kang, hantlid). Ja oma kavas teen emasp. ja neljap ühe lihasgrupi hommikul ja teise õhtal nii saan pühenduda ühle lihasgrupile korraga.
  8. kas keegi ?

    Endale on tehtud selline kava! Esmasp: Õlg & Triceps Teisipäev: Jalg (kerge päev) + kõht Kolmap: Selg (kerge päev) & trapets Neljap: Rind & Biceps Reede: Jalg (raske päev) +kõht Laupäev: puhkepäev Pühap: Selg (raske päev)
×