Jump to content

tancredi

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tancredi

  • Tase
    Algaja
  1. segadus toitumises

    miks treenerid soovitavad süüa koos valku ja süsivesikut, aga mõned just räägivad et need seeduvad erinevalt ja tuleks need toidud lahus hoida. näiteks liha süüa juurviljadega ja kartulit ka ilma lihata juurviljaga. ja kolmas varjant on veel ju kaalujälgijad kes pugivad enam jaolt ainult süsivesikuid. et kartulist kõht täis saaks ikka. miks nii palju erimeelsust? ja mis siis ikka oleks õige?
  2. s55

    tahaks teada, kas võin seda tarvitada kohe peale trenni, kui tahan pekist lahti saada? ja kas see aitab ka mu organismil taastuda?
  3. fat burner

    kas fat burnerit võib juua ainult ühe pudeli enne trenni või võib päevas mitu pudelit juua. ja kas enne või pärast trenni ja kui pikk peaks olema joogi ja trenni vahe
  4. s55e kasutus

    kas seda s55 võib süüa pikemat aega järjest või tuleb ka teha pause ?ja kui ma asendan näiteks õhtusöögi ainult s55ga, kas ma siis lisaks oma hommiku ja lõunasöögile võin süüa ka vahepalu , nende vahel või peakski sööma ainult 3 korda päevas? ja kas ta on ka nii tõhus kui ma ei söö mõnipäev näiteks s55, vaid ükspäev jälle tavatoitu ja siiis jälle s55 päev (5korda). kuna ma tööpäevadel ei tahaks sellest toituda.
  5. rasvapadi kõhul

    trenni üritan teha ülepäeva bodyaeroobika ja teistel päevadel jõusaal. jõusaalis teen ükspäev ülakeha ja teinepäev alakeha. nädalavahetusel puhkan ka ühe päeva. toitumisest nii palju et :kl 8 hommikul muna ja kaerakliipuder, kl 12 kala , toorsalat, kartul või riis (natukene), leib,kl 15 õun, kl 18 jogurt ja õun või kohupiim ja õun. vahest näksin pähkleid vahepeal kui kõht tühjaks läheb(mõned).
  6. rasvapadi kõhul

    ma teen igapäev kõhulihaste harjutusi . ja alumiste kõhulihaste kohalt ei taha kuidagi pekipadi ära kaduda, kõht läheb hoopis veel rohkem punni ja nii kole on. teen muidugi ka kogukehale trenni - jõusaal ja aeroobika vaheldumisi igapäev midagi. kas peaksin loobuma alumistekõhulihaste treenimisest või hoopis tegema rohkem neid? tahaks ilusat saledat kõhtu. veel täpsustuseks et pean ka korralikku dieeti. saan vajalikud ained toidust kätte.
  7. naise keha

    kui palju vajab naisterahvas siis päevas valku?
  8. naise keha

    millist toidulisandit peaks kasutama naiste rahvas kes tahab kasvatada natuke lihaseid?
  9. l-carnitiin

    kui palju varem enne trenni peab sööma l-carnitiini tablette, et nad trenni ajal mõjuks?
  10. trenn ja toit

    mulle meeldib hommikul ärgates teha kõhulihaseid , aga siis peaks ju sööma ka enne tööle minekut. kas tohin kohe peale kõhulihaste treeningut süüa nt kaerahelbeputru. sest ilma ei tahaks kodust ära minna ja hommikusest trennist ka ei suuda loobuda.
×