Jump to content

kalle007

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kalle007

  • Tase
    Vaatleja
  1. evolution Phase3

    Käin 3 korda nädalas jõusaalis ja tahaks peale trenni midagi juua(mis annaks jõudu ja massi).Huvi pakuvad just need kokteilid kus on kõik vajalikud komponendid olemas.Uurisin siin poes tooteid ja silma jäi toode nimetusega "Evolution Phase3". Kas soovitate seda? Kui mitte, siis ka teised huvitavad pakkumised on oodatud... Tänud!
  2. mida võtta?

    Ma käin korvpalli kõrvalt jõusaalis, kuid mul ei ole võimalik teha seda regulaarselt. Olen muretsenud endale proteiini(Whey Lemon Super) ja kreatiini (Kreatiin monohüdraat), mõlemad Tai Kane tooted. Olen kuulnud, et kreatiini tarbimine käib kuuridena ja proteiini süüakse ka igapäev, kuid nagu ma eelneval mainisin ei käi ma jõusaalis regulaarselt(vahest 4 korda nädalas ja vahest jääb nädal üldse vahele). Eesmärk on saad tugevamaks ja samas ka natuke lihasmassi kasvatada. Küsimus olex selline:Kuidas soovitate mul neid tooteid kasutada? Ise mõtlesin et teeks peale saali treeningut 1 proteiini koksi ja lisaks sinna 1 supilusikatäie kreatiini, kuid ma ju ei tea kas see on õige. Siin poodi uurides hakkasid silma ka igasugused segu tooted, mis sisaldavad proteiini, kreatiini, süsivesikuid jne. Äkki olex mul kasulikum kasutada mõnda nendest? Igasugune arvamus on teretulnud! Äitah!
  3. Õllekast lahti:P

    rasvapõletaja üksi ei toimi , kõik algab ikka dieedist.
  4. Vajaks väikest abi!!!

    Ma vaatasin, et sa eelnevalt küsisid siin, mis trenni ma siis lähen? Katsu leida midagi sellist mis sulle omale ikka meeldib, kui sa pole veel selgusele jõudnud siis käi proovimas erinevaid alasid.Kui leiad õige ala on ka motivatsioon hiljem palju suurem ning siis hakka mõtlema jõusaali peale. Ja ma arvan 14 ikka natuke vara, seda enam et sa ei ole veel kasvama hakanud.
  5. kala

    Ei usu jah, kala mõjub ainult hästi. Mida rohkem sööd seda parem
  6. coca,fanta,sprite

    Teen päevas 2 proteiini koksi. Olen kuulnud et kõige parem on seda mahlaga segada, kuid mul tekkis huvi kas ma võin teha seda ka mõne gaseeritud joogiga(fanta, sprite), kui mul ntx mahla käepärast ei ole ning kuidas on lood spordijookidega(gatorade,powerrade), kas nedega võib segada? Kõik arvamused on oodatud tnx!
  7. PIZZA

    jep õige jutt! Mina ka ei suuda loobuda maitsvatest ja kaloririkastest toitudest, aga süüa tuleb neid mõõdukalt!
  8. RASVAPÕLETAJAD

    Lugesin huitavat artiklit rasvapõletajate kohta. http://www.fatburn.ee/body/index.php?main=...〈=est&id=37 Ma ise ei olen ka veel jõusaalis algaja mees ja ega ma palju nendest asjadest ei tea. Selline küsimus, et kui efektiivsed need rasvapõletajad on? Ja milleks räägitakse siis nii palju dieedist? Kui meil on olemas rasvapõletajad. Neid võiks ju iga paksuke süüa trenni kõrvale.
×