Jump to content

Ruve

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ruve

  • Tase
    Algaja
  1. tige bänner :)

    Väga suureks ei maksa ka varustust ajada,pärast tuleb veel raskemas kaalus võistelda:)
  2. Toidulisand vastupidavusalale

    Toode on tõesti GP Whey Drink.Tarvitama peab ikka iga päev.Soovitavalt kaks sheiki päevas.Üks põhitoidukordade vahepeal ennem trenni,teine kohe peale trenni.Üks sheik on kaks mõõtlusikatäit pulbrit(44g).GPWD sisaldab 5% kreatiinmonohüdraati,seega võiks kreatiini veidi juurde võtta.Paremini sobib kreatiintsitraat,sest see ei tõmba niipalju vett lihastesse ja ei tõsta seega kaalu.Tai Kane Creatin Citrat sisaldab puhast kreatiini 13,33%.Puhast kreatiini soovitaks võtta kuni 10 g päevas.Esimesel korral võttes veidi vähem. Kreatiini tarvitamise kohta peaks siin foorumis piisavalt infot olema.Kreatiini võetakse kuuridena,enamasti ühe kuu võtad ja siis üks kuu vahet.Põhihooajal võib ka 2-3 kuud järjest võtta.
  3. keetmata toiduained

    Eskimod söövad liha ka toorelt...
  4. Metaan

    Üritasin asja lõbusamaks pöörata...rohkem teid ei tülita! Aga soovitan soojalt Henrit kuulata!...juhul kui ikka oskate ridade vahelt lugeda...
  5. Seedimine

    Mul oli sama probleem.Kasutasin valgusheiki ühe toidukorrana ja selle juurde sõin banaani,õuna vms.Seedimine läks sassi.Nüüd võtan valku puhtalt ja probleemi ei ole.Nt.söön,siis 2-3 tundi vahet ja sheik,siis 1 tund vahet ja söök,jne...seedimine korras ja asi toimib. Iseasi kas põhjus ikka oli banaanis-õunas.
  6. Metaan

    Äkki keegi ütleb,mis see metaan üldse on??? Kui palju toonust tõstab? Ja kas sissevõtta või peale määrida...
  7. Isostar

    Kui neid spordijooke vaadata,siis Isostari peetakse kõige lahjemaks...tugevamaks minnes Gatorade,Maxim,Extran.Olen kõik ära proovinud ja tarvitan Maximi.Mulle mõjub kõige paremini. Võtta tuleks põhiliselt trenni ajal iga 15 min. tagant mõne lonksu kaupa...ja jõudu jätkub kauemaks...
  8. kas kreatiinist haige?

    Võtsin hommikul ärgates 5 g,järgmise kl.12,siis kl.16,edasi trenn kl.18 kuni 19.30,peale trenni võtsin viimase ja siis ennem üheksat "Seks ja Linn" vaadates hakkaski pea valutama... Üldiselt tuleks need lisandid kõik vist peale trenni planeerida?Miskipärast jäi mulje,et õhtupoole mõjus rohkem kui hommikul.Võtsin ka esimest korda,jalad paisusid küll kõvasti...nüüd 5 g võttes nagu ei mõju eriti.
  9. kas kreatiinist haige?

    Mingi jama on selle kreatiiniga jah.Võtsin 4 * 5 ja õhtul pea valutas hullult.Esimesed kaks päeva ei olnud midagi,kolmanda päeva õhtul hakkas pea nagu paisuma...selline tunne oli,et pea hakkab lõhkema...Edasi võtan nüüd 5 g päevas peale trenni või WDGP-d ja ei ole midagi hullu. Võimalik,et mõnele võib ka 5 g niimoodi mõjuda. Peale minu on veel ühel nii olnud,niiet kolm inimest siis juba...
  10. nägu

    Tegelikult on olemas ka mingid "vibraatorid" millega lõua alt pekki vähemaks väristatakse.Mul ema lasi teha,niiet võin öelda,et toimib.Mitte palju,aga siiski.
  11. Kreatiin

    Jõudu annab kreatiin kindlasti!Proovisin esimest korda paar nädalat tagasi Pro Creatine seal kõiki asju sees.Mõjus küll.
  12. LUULENURK

    Minu arust päris hea.Hea näide,et jõumehed ei vaevle vaimuvaesuses,ega ole "ajudeta".Lase edasi!
  13. Kingitus jõumehele?

    Ma arvan,et RAHA ja SÜÜA pole ikka mõtet JÕULUKS kinkida:))) Kui ta sul oma mees on,siis tõmba parem endale lint ümber...mõjub alati:)
  14. Inosine500

    Kas keegi on seda toodet tarvitanud,või oskab selle kohta midagi täpsemalt öelda?Kuidas mõjub?Millised on kõrvalnähud?
  15. Proteiin

    Kui tavatoidust valgu saamiseks kasutan põhiliselt piima ja kohupiima,siis millist valgu pulbrit peaks juurde võtma,et päevast valgu kogust kätte saada?
×