Jump to content

infEriO

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

infEriO

  • Tase
    Algaja
  1. õgimine....

    Magusaisu võtavad ära kroomi tabletid ja 18 h trenni nädalas on väga hea, kui seda teha pulsiga 120-140 (kindlasti mitte kõrgemaga) sest just selles vahemikus toimub kõige suurim rasvade põletamine. Sellise pulsiga treeninime on kerge (peabki olema) ja 4h kestev trenn pole mingi ületreening, loomulikult on jutt aeroobsest treeningust.
  2. rinnalt surumise kava?

    Tööristade all on olemas rinnalt surumis kava. link
  3. trenni kestus

    4h on kindlasti liiga pikka aeg. Jaga kava parem 4'ks. Seeriate vahed hoia 60-90 seci ja saad ilusti veidi rohkem kui tunniga hakkama.
  4. Mitu shake päevas? :)

    Whey 8100 enne ja pärast trenni.Trennile eelnev kord on kuskil 1h enne trenni.
  5. trenni pikkus

    Treening ise 1h 25min - 2h.Seeriate vahed 1-1:30 min.
  6. pärast kreatiini kasutamist

    Kreatiini kasutamise ajal ei toimu mingit rasvade põletamist, seega tuleks hoiduda rasvastest toitudest.
  7. Need harjutused on piisavalt sarnased, et neid mitte ühel päeval koos sooritada, kui aga treenid nt 2x nädalas õlga, siis kasuta neid vaheldumisi.
  8. mitu kilo

    Tegin ühe kuuri, 30 g süsivesikuid iga kreatiini korraga ja massi tuli 3 kg, põhiliselt rasva
  9. treeningkava

    Suuremad lihased enne, ehk siis tõsta oma teisp, reede jalaharjutused kõige esimesteks.Sinna järgi selg + alaselg, siis biitseps, ranne, kõht.
  10. Mida teen valesti?

    Treenin 6x nädalas.Kava: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks (kõige viimane variant) Olen mõned harjutused muutnud, nt tõstsin kolmanda päeva õlaharjutuse neljandale.Ja neljas päev näeb ise välja selline nagu siin.Plus sokutasin sinna veel kaablite ristveo õlale, kuna keskosa trenazööri mul käeulatuses ei ole. Kava ise näeb välja selline: 1. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht 2. päev Reie esi ja tagaosa, säär, kõht 3. päev 1h 30min sõidan ratast + teen rinda 3-6 seeriat + 3-6 seeriat biitsepsit, kuna need on nö mahajäänud. 4. päev Selg, kõht 5. päev Õla esi-,taga- ja keskosa, triitseps, kõht 6. Vaba 7.Otsast peale Toitumine peaks suhteliselt korrapärane olema, söön 5-6x päevas 3-4h vahedega. Tean et kõhtu on justkui liiga palju, kuid olen proovinud vähendada ja jõudu hakkas kaduma.Ja imelik asi on see, et tehes 3 päeval rinda jõuan ma rohkem, kui esimesel päeval.Võib see tähendada et mul on kiire taastumine, sest kõht ei ole mul ükski päev valus, tänu sellele ma teda ka niipalju treenin. Mida peaksin muutma?
  11. Koolis

    Mina teen järgmiselt: 7:15 hommisöök (puder + puuviljad) 11:35 lõuna (praad) 13:35 (valgujook) vahepeal trenni oleneb koolipäeva pikkusest +- 17 (valgujook) 18:00 õhtusöök (kana tavaliselt) 21:30 (rasvata kodujuustu + rohelist teed)
  12. mida süüa peale trenni?

    Süsivesikutest: banaan, rosinad Valgud: jood munavalget, kodujuustu
  13. favourite exercise

    Küünarvarte kõverdamine (korraga), istudes positiivse kaldega pingil.
  14. toitumine

    Üldse suur hulk valku paneb kõhu kinni (vähemalt minul).Ja no munaga peaks nii olema, et kui kollast ei söö, ei juhtu midagi.
  15. pull over

    Selle harjutuse mõju oleneb tublisit käte asendist.Mida sirgemad on käed seda raskem mõistagi.Ise kasutan 33.5kg hantlit ja tunnen et oleks masinat vaja, kuna hantel on juba ebamugavalt suur.
×