Jump to content

hann001

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

hann001

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.04.1979

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Õlaprobleemid

    Õlg hakkab vaikselt paranema,nüüd eriti ei valuta,ainult kui konkreetse asendi puhul on natuke valu tunda,kuid annan veel puhkust. Kreemidest eriti kasu polnud,kasutasin muid meetodeid, nägu näiteks kapsa lehed,Magama minnes panin õlale kolm,neli suuremat kapsa lehti ja sidusin kinni.Juba kolmandal päeval tundsin et on parem.Siis proovisin sellist asja nägu Õunaäädikas meega,segasin 1teelusikas äädikat + 1 lusikat mett ja panin samuti ööseks õlale.Ei teagi mis paremini mõjus, igaljuhul on õlg paremas korras kui enne.Kui kellegil sama mure võib katsetada, halba see ei tee,minu puhul aitas.
  2. Õlaprobleemid

    Äkki oskad nõu anda kuidas seda ravida.
  3. Õlaprobleemid

    Praegu ei julge seda meetodit kasutada,kuigi võib isegi aidata.Minu vigastus pole vast nii suur kui mrt midagi ei näidanud ja mingit kahtlaseid hääli pole kuulda ja visuaalsel vaatlusel pole midagi näha.Igaljuhul jätan trenni katki kuuks, kaheks annan lihtsalt rahu äkki tõesti õlalihas on ülekoormatud.Senikaua määrin diclaciga 5% ja joon glükosamiini pulbrina.
  4. Õlaprobleemid

    Kus seda geeli müüakse? apteegis seda polnud.Hetkel määrin hobusesalvi ja vahepeal diclaki 5%.Paremaks pole läinud,Jätsin igaks juhuks trenni pooleli.Valutab koguaeg rsk..
  5. Õlaprobleemid

    Eks ikka ortopeed saatis,sest muud ta ei osanud teha ega soovitada.Ei usu et kaamera toppimine nüüd lahendab kõik,lihtsalt arst soovitas järgmisena teha kui midagi ei aita,ja seda midagi ehk mitteinvasiivseid meetodeid tulingi siia uurima.Aga eks vaatab äkki läheb iseenesest üle kui kuu aega käsi rahus on..
  6. Õlaprobleemid

    Ühesõnaga ükskõik mis harjutust teha annab õlg natuke tunda,valu on küll kannatatav aga ikkagi.. otsustasin kuu aega teha ainult aeroobset, jooksen,teen kõhtu,ujun jne..vaatab kas paraneb. Kui mrt midagi ei näidanud siis ei tea mida ortopeed või füsio oskaks asjalikku öelda,kahtlen et nendelt abi saan. Arst oli ka öelnud et kui valutab ka edaspidi siis on võimalik veel uurida kaameraga seda lihast..see on juba järgmine tasand..
  7. Õlaprobleemid

    Peale vigastust jätsin välja lendamisharjutuse,ühe korra proovisin ja õlal oli kohe valus.Sellest ajast ei tee.Rinnale teen ainult 2 harjutust klassikaline surumine ja kaldpingil.
  8. Õlaprobleemid

    Sooviks nõu.Probleem parema õlaga,paar kuud tagasi trennis õlapäeval sai vigastatud.sellest ajast valutab vahest valu kaob siis uuesti tuleb tagasi ja nii koguaeg.Kahtlustasin rebendit,käisin ära MRT-s süstiti mingit vedelikku mille põhjal saab aru kas lihas on rebenenud.Üleeile siis käisin arsti juures,tema neid pilte uurides ei näinud mitte kui midagi,õnneks ei olnud lihase rebend.Eile oli mul rind,biitsepsi päev,täna õlg väga valutab,valu on põhiliselt kogu paremas käes,selline tuim valu,rohkem nägu nävi valu,nägu oleks pikalt käsi üleval asendis hoidnud,ja käsi väga väsinud.Ise arvan et äkki vereringlus halb või midagi sarnast,ei tea mida teha.Plaan võtta kuu aega puhkust jõusaalist aga ei tea kas aitab,olen teinud nädalajagu pausi siis nägu korraks tundus et kõik ok,aga hiljem oli valu tagasi.Oskab äkki keegi mingit nõu anda,midagi soovitada.Tänud kes viitsivad vastata.
×