Jump to content

pumpo

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pumpo

  • Tase
    Algaja
  1. Piimhape

    Nu jah venitused ja soendused, kõik aitab. Isiklikult parajalt meeldib, kui järgmine päev kõik kohad valusad on
  2. Mida teete kui..

    Lükkate kangi ja leiate, et viimane kordus oli liiga palju ja enam ei jaksa kangi ülesse lükata? Ise üritan veeretada kangi jalgade peale ja siis istukile tõusta aga pani mõtlema et mida teevad vennad, kes lükkavad rinnalt 90+ kg? Mingi spets nipp äkki mida mina ei tea?
  3. kreatiini kuuri ajal treening

    Tänud, nii et siis treening on individuaalne värk
  4. Küsimus lihtne, kas kreatiinikuuri ajal peaks tavatrennist kõrvale hiilima ning suurendama jõusaalis käikude korda? Käin kolm korda, kas see on piisav? Ja kui juhuslikult ajahätta jään, kas kaks korda nädalas on väga vähe?
  5. millele tuleks öelda EI!

    Kohv ennem treeni pidi küll hea olema kuna ta kiirendas ainevahetust või midagi sellist
  6. Kreatiin 17 aastasele

    No vahepeal läks teema teravaks aga vastuse sain ikkagi kätte. Tänud. Osa sellest teemast oli tehtud mõttega, et teada saada kas on ültse 17 aastasele kreatiin kasulik või rikub midagi ära.
  7. Kreatiin 17 aastasele

    Lugu selline. Olen 17 aastane noormees, kes on tegelenud kodus tugevalt vastupidamis treeninguga üle aasta ning nüüd umbes kuu-kaks jõusaalis tugevamalt massi kasvatamist kolm korda nädalas. Küsimus siis, millised oleksid soovitatud annused minu vanuses olevale noorukile. Tänud
  8. Nunii teisele küsimusele sain vastuse kuid üks jäi ikkagi arusaamatuks. Nimelt kasutan seda kergelt raskeni kas siis on ikka Kolm seeriat Ja kui on siis mitu kordust seerias. Vabandsust aga ei taha teemat raisku lasta...
  9. Hehe sorry mehed. küsimus 1 : mis on Püramiid ja kuidas seda kasutada. Max raskus mida rinnalt surun on 60 kg ja seda 3-4 korda. küsimus nr 2 : Kui teen nädalas korra rinnale trenni kasutades püramiidi, kas ma siis teen samal päeval teisi rinda arendavaid harjutusi ka või on püramiid piisav. Loodan et nüüd on korras. Vabandan , hommikul oli kudagi rõõmus tuju..
  10. Olgu ennem kui midagi siia kirjutan peaksin vist vabandama, kuna nii kui nii kusagilt tuleb välja et on juba küsimused küsitud-vastatud aga nuh ei leidnud Nii inimesed kaks küsimust näevad välja sellised. Nr 1: Mis värk see püramiid on (tean välisjooni aga ei midagi täpset) Loodan, et keegi on nõus mulle selle ära seletama ja eriti tänulik oleks kui keegi teeks selle kavaks(olen 17 ja lükkan rinnalt 160 ilma üheta seal ees ehk siis 60 kg 4-5 korda . Nr 2: Kui teen püramiidi stiilis rinna treeningu üks kord nädalas, kas siis teen teisi rinda arendavaid harjutusi ka juurde või on see liiast? Kui keegi on pai ja vastab, oleksin tänulik.
  11. Suhkur pärast trenni

    piisavalt, tänud
  12. Tenniselihas...

    Harrastasin tennist ligi 5 aastat ja võin kogemustest öelda, et jalgadel on vaja vastupidavust ning õlad, Kõhu Pöörde lihas või mis ja selg peavad olema tugevad. (selga saab väge kergelt vale serviga vigastada.)
  13. Suhkur pärast trenni

    http://amazon.ee/main.php?main=artikkel&co...ue&bot=bot.blue Ehk siis Jay Cutleri pahe- juua cocat Sain teada just (alles algaja toitumise osas) et keha vajab suhkrut pärast trenni- Niisiiis selline küsimus, mida saaks tavalisest poest osta pärast treeningut söömiseks, kust saaks siis piisavalt suhkrut ja võimalikult vähe valbu asju. Eriti vägev oleks kui kellegil oleks viitsimist kirjutada mingi oma kokteili valem.... Ma olen 16 ja kaalun 63 kg(vähe) trenni olen teinud kodus pikalt aga mitte õigesti. Nüüd alustan jõusaaliga ja kui keegi valib tee, et kirjutab oma valemi siis palun pidage meeles, et ei tarvita veel mingit lisa (proteiini vms) sest pole veel seda "seina"kohanud olgu kogu jutt. ootan vastust.
  14. 2 küsimust

    Nuniii tuli parasjagu postitusi ja saingi küsimustele vastused. Tänud
  15. 2 küsimust

    paar küsimust veel... milliseid harjutusi seljale(üla) teha.... ja kas alaseljale piisab ainult jõutõmbest või peab veel midagi orgunnima. Kumba te isiklikult mulle soovitaksite, siin amazonis olevat kava või see, mis ise "peast panin"
×