Jump to content

HelinaF

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

HelinaF

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.05.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. palun seletage =)

    hmm.. ilmselt oleks mul enesetunne juba parem. (sest kuna ennem olen kuulnud tihti peale paksuke ja paksuke )
  2. palun seletage =)

    Lihtsalt, et kõhu peal ja külgedel oleks vähem volte ja kõhulihased esile!! Üks nädalaid 2 tagasi kaalusin siis olin 62 kg. On see üldse normaalne, et kaal kõigub nii 62 ja 65.5 vahel´? Lisaks olen ininene kellel meeldib trenni teha üksi. keskendun siis paremini. jooksmine on minu lemmik trenniosa. Kiiruseks on stabiilselt 10-12 km/h . Ma ei tea kui tõene see Endomono on, aga näitab et 10 km jooksuga 796 kcal kulutatud .
  3. palun seletage =)

    Soovitud tulemus võiks olla enamvähem selline nagu sel pildil,muidugi natuke vähem lihast. Minu jaoks tähendaks see kindlasti enesekindlust . Muidu olen enam vähem rahul, aga see kõhu peal olev rasvkude tekitab probleemi.
  4. palun seletage =)

    Ei, 1400 ja midagi peale peaks olema päevane kaloraaz .ei põhine sellel , et kuskilt lugesin. i just need some help . ehk siis seletamist kuidas on õige.
  5. palun seletage =)

    asi pole ju selle.ma ju lhtsalt palusin abi , soovitust ehk.. nokkimist küll ei oodanud *peace*
  6. palun seletage =)

    kuskilt lugesin.
  7. palun seletage =)

    Ilmselt ei ohustagi see võiku söömine midagi.lihtsalt ,see ongi minu kartus millest on väga raske üle olla . plangi kohta aitäh =) Ma tegelikult väga püüan jõuda kuhugi. vahel kaob see motivatsion lihtsalt kuhugi ära. Kui jätan trennipäeva vahele siis tunnen ennast halvasti orsm. Ma kahjuks ei tea mida ma pean tegema , et saavutada oma eesmärki. Kuigi pingutan väga ei tundu nagu tulemusi tulevat kui peeglisse vaatan ja see viib enesetunde alla ja motivatsioon kaob.
  8. palun seletage =)

    Lisaks kõigele muule trennile teen planki nagu pildilt näha. See trenni ja toitumise teema on muutunud mulle kinnisideeks. Ma ei julge n midagi sellist süüa mis ohustaks mu saavutatud tulemust. jahutooted , vorst jne
  9. palun seletage =)

    Tervitused teile teadjad inimesed. Minul selline mure : Olen 29 . Pikkust on mul u 167 cm ja kaalun momendil 63,5 kg. Ilmselt olen normaalkaalus. Aasta tagasi ja paar kuud peale alustasim oma elu esimeste trenniga. sel omendil kaalusin u 70 kg Esimeseks trenniks oli Freeletics . Rohkem saab aimu kodulehelt www.freeletics.com. Üldiselt on see aeroobne ja võhmale ajav trenn, mis käib aja peale. Selle aasta sees olen käinud paar kuud jõusaalis ka kuid enam pole seal käinud. vahepeal oli ka paari kuuline paus kus ma üldse trenni ei teinud.lihtsalt ei tahtnud või ei viitsinud. suve keskelt olen jälle aktiivselt tegelenud nii Freeletics trenniga kui ka jooksuga. Kogu see Freeletics kupatus -erinevate aeroobsete harjutustega kestab tund aega. (nii olen omale paika pannud) Igatahes kui see tund rasket trenni saab läbi, siis riided on seljas märjad. Jooksen ka -ülepäeviti 10- 17,5 km korraga ja ülepäeviti. Toitun kellaajaliselt . hommikul söön kaerahelbe või tatraputru, juurde n 2 keedumuna (1 terve muna , teine munavalge), kohvi (ilma suhkruta) . 10-11 vahel söön oma proteiinikohupiima õunaga. lõunal söön vahel lihtsalt kodujuustu. Peale lõunat 3 aeg söön toorsalatit (kanarind, kurk , tomat, avokaado, paprika, hiinakapsas jne )-oliiviõliga. õhtul kl 6 söön sama salatit =) Joon muidu 2,5 liitrit vett päevas pluss paar kruusi rohelist teed. Nüüd siis probleem: Mu kaal pole väga langenud enam. sooviksin jõuda kuskile 57 -60 kg kanti ja samas sooviksin oma kõhulihaseid natukne rohkem esile tuua . Kahjuks ei oska ma sellesuhtes midagi enam ette võtta Palun seletage , aidake.
×