Jump to content

Piparkoogimehike

Kasutajad
  • Sisu loend

    42
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Piparkoogimehike

  • Tase
    Algaja
  1. Kuskohast saab Tallinnas fruktoosi-, glükoosi- või dekstroosipulbrit osta? Ise pole veel kuskil näinud. Mis kogustes neid üldse müüakse ning millised on hinnad? Tänan ette
  2. Õlaprobleemid

    Nojah. Mul küll mingit valu pole, lihtsalt luustik kuidagi kahtlaselt väsinud vms.
  3. Õlaprobleemid

    Vigastus see kindlalt pole, mingit valu ei ole küll tunda. Lihtsalt imelikult kiiresti väsib ära. Ei teagi, raske seletada. Oled kindel, et see on vigastus või haigus? Võibolla pole lihtsalt luustik järele arenenud vms? Mis sul täpselt juhtus?
  4. Õlaprobleemid

    Unustasin lisada, et probleem annab eriti tunda kaldpingil surudes. Ultra-Geli juba tarvitan. Sprodiarstile järjekord on umbes 2 kuud. Pealegi on suht kahtlane, kas ma sealt üldse abi saan. Ehk on parim foorumist ikkagi abi otsida, kindlasti leidub inimesi sarnase probleemiga, kes teavad öelda, mis nende puhul aitas.
  5. Õlaprobleemid

    Probleem juba pikemat aega. Teen õlgadele soojendust 15 minutit, kuid midagi pole muutnud. Kusjuures õlgu treenides asi eriti tunda ei anna. Nimelt rinnaltsurudes, kui tunnen, et lihas jaksab veel 3-4 kordust teha väsiks nagu luustik ja õlaliigesed ära. Täiesti lambist. Esimeste kordustega absoluutselt sellist tunnet pole. Raskust suurendades on täpselt sama lugu ning harjutuse lõpus pole absoluutselt tunda nagu rinnalihased väsinud oleks. Ent luustik õla piirkonnas on küll kange, selline väga imelik. Suudan rinna ära väsitada ainult liblika-trenazööril. Ühesõnaga hoian õlgu nagu sitta pilpa peal ja annan neile liigagi palju puhkust. Teised lihased hakkavad juba nende hellitamise pärast kannatama, kuna pole nii palju aega, et iga päev erinevaid lihasgruppe treenida. Õlad endid suudan õlapäeval ideaalselt ära väsitada.
  6. Mitme erineva valgutoote manustamine!

    Vadakuvalku sisaldavad mõlemad.
  7. Mitme erineva valgutoote manustamine!

    Ok. Ent teatavasti on kasulik vahetada harjutusi, miks mitte pole siis kasulik proteiinitoodet vahetada? IntakePerformance'i koostisained (kui välja arvata valk ise) erinevad siiski NitroTechi omadest ju piisavalt?
  8. Mitme erineva valgutoote manustamine!

    Miks? Põhjendad? Tänan.
  9. Kas mitme erineva valgutoote kasutamine tuleb kasuks? Ja kas sellel on mõtet? Kas tulemused on oluliselt paremad, kui tarvitada kogu aeg NitroTechi või näiteks enne trenni annus Instone IntakePerformancet (44g valku) ning peale trenni annus NitroTechi (40g valku)? Tänan.
  10. Kulturisti vanadus?

    Nojah. Stallone näeb ikka müstiliselt noor välja oma vanuse kohta. Arnoldiga ei anna võrreldagi. Ilmselt peitub nende kahe mehe erinevus ikka selles, et üks teinud terve elu puhtalt trenni, teine mitte.
  11. Kulturisti vanadus?

    On see tõsi, et Sylvester Stallone on 59-aastane?? Järgmised pildid on tehtud eelmisel aastal: http://www.fitler.ee/images/news10-pic02.jpg http://www.fitler.ee/images/newspic5.jpg Arnoldiga võrreldes pole ta lihased kuhugi kadunud, mees on aastatega pigem suuremaks läinud! Kus on loogika? Arnie on Slyst isegi aasta noorem.
  12. Kulturisti vanadus?

    Arnold ongi peaaegu 60, hetkel 58-aastane. Igaljuhul too pilt ei pruugi fake olla, pole aega hetkel süveneda...
  13. Vigastasin kätt

    Kas haavaliimi ei kasutata mitte operatsioonidel?
  14. Vigastasin kätt

    Alles oli puhkus, selles ongi asi.
  15. Vigastasin kätt

    Ok. Selline plaan enam-vähem oligi. Mõnda kergemat harjutust, mis kätt ei pinguta, prooviks isegi natuke varem võib-olla.
×